Cara Kemutan Vagina Puaskan Suami

cara kemutan faraj
cara kemutan vagina

cara kemutan vagina

Ramai isteri yang tidak tahu cara kemutan vagina yang betul ketika melakukan hubungan seks. Cara kemutan yang betul bukan sahaja boleh memberikan kenikmatan maksima kepada zakar suami anda, malah secara langsung dapat memberikan nikmat yang belum pernah anda rasai tanpa kemutan vagina.

Cara Kemutan Yang Betul

Cara kemutan vagina yang betul ketika suami anda menujah zakar ke dalam vagina anda ialah dengan mengemut ketika suami menujah, iaitu menarik zakar masuk ke dalam vagina dengan kemutan anda. Apabila zakar sudah berada di dalam vagina, ketatkan kemutan vagina anda dan zakar dengan kuat melalui vagina anda. Apabila suami menarik zakar keluar dari vagina, lepaskan kemutan anda.

Cara kemutan ini berkesan jika suami tidak menujah dengan kuat dan pantas. Iaitu suami menujah dengan perlahan-lahan dan dengan ritma yang sekata. Lebih berkesan lagi sekiranya anda mengambil posisi untuk berada di atas suami, iaitu posisi “woman on top” atau wanita di atas. Dalam posisi jimak ini, anda akan dapat mengawal kemutan vagina anda sepenuhnya. Para isteri yang menguasai teknik kemutan vagina yang betul akan dapat membuatkan suami mereka klimaks hanya dengan mengurut zakar suami mereka dengan teknik kemutan, tanpa perlu menujah atau menarik zakar dari vagina.

Latihan Dan Teknik Kemutan

Kali ini admin akan membincangkan cara kemutan vagina yang betul ketika berasmara. Jika anda telah mengamalkan latihan kemutan vagina yang diajarkan di dalam artikel sebelum ini, anda akan sedar bahawa anda dapat mengasingkan dua jenis otot pada vagina yang akan digunakan untuk kemutan. Dan anda akan dapat mengasingkan otot-otot ini dan mengawal otot-otot pada vagina ini dengan selesa. Jika anda mempraktikkan kemutan yang betul dengan kedua-dua otot ini, anda akan dapat merasakan sensasi seperti ombak yang turun naik pada faraj anda.

Latihan Kemutan Vagina Itu Penting

Latihlah otot-otot vagina anda melalui teknik latihan kemutan vagina yang admin berikan sebelum ini, dan gunakan teknik kemutan vagina dan cara kemutan vagina yang betul melalui artikel ini untuk memberikan kepuasan dan kenikmatan yang belum pernah suami anda rasai sebelum ini.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/