Cara Menghisap Zakar Suami

cara menghisap zakar suami

cara menghisap zakar suami

Salah satu cara membangkitkan keghairahan seks suami isteri ialah menerusi cara menghisap zakar suami atau lebih dikenali dengan aktiviti oral seks. Mungkin terdapat sebilangan daripada anda beranggapan aktiviti ini merupakan sesuatu yang jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih. Perkara jijik ini tidak timbul seandainya pasangan tahu menjaga dan mengamalkan kebersihan di kemaluan masing-masing.

Jika pasangan ingin mengamalkan oral seks, perkara yang paling utama untuk dititik-beratkan ialah kebersihan dan kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap kemaluan diri atau pasangan adalah satu objek yang kotor dan jijik. Tanamkan sifat sayang dengan kemaluan anda dan pasangan sebagaimana anda menghargai bahagian-bahagian tubuh luaran anda yang lain. Jadi, jika anda sudah meyakini kemaluan pasangan anda bersih, maka sudah tentu anda sebagai isteri suka menghisap batang zakar suami dan sebaliknya. Barulah hubungan seks anda menjadi suatu pengalaman yang cukup asyik dan mengghairahkan.

Di bawah ini terdapat cara-cara membiasakan diri mengulum atau menghisap zakar suami. Jom kita selak seluar suami masing-masing. He he.. (bagi isteri anda sahaja).

Pasangkan niat menghisap zakar demi untuk kepuasan suami dengan harapan bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan mencintai diri anda.

Seandainya suami anda sanggup menjilat dan mencium kemaluan anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas, mengapa pula tidak anda melakukannya pada suami? Lakukanlah rangsangan mulut dan menghisap zakar suami sebagai membalas kasih sayangnya. Indah dan sedap bukan?

Deni menjaga kebersihan pada kemaluan masing-masing, anda berdua digalakkan sentiasa mandi bersama. Sewaktu mandi, cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun dan pembasmi kuman. Begitu juga sebaliknya, si isteri pula haruslah sentiasa menjaga kebersihan dan kecantikan di bahagian faraj.

Untuk membangkitkan keghairahan semasa oral seks dicadangkan anda menyapukan makanan yang manis seperti madu, aiskrim atau susu pekat pada sekeliling zakar suami supaya anda merasa lebih senang dan sedap untuk mengulumnya. Aktiviti ini secara tidak langsung dapat meningkatkan tahap keseronokan anda berdua.

Jika anda berdua sedang menonton TV, suami sedang memandu kenderaan (yang ini sendiri buat sendiri tanggung sebab boleh membahayakan penumpang lain) atau ketika meluangkan masa lapa bersama, biasa-biasakanlah memegang dan membelai zakar suami.

Jumpa lagi di lain waktu! Selamat Beramal He he..

P/S : INGIN BESARKAN ZAKAR ANDA agar ISTERI TIDAK BERHENTI MENGHISAP KLIK SINI

petuabahagiabeli

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/