Cepat Pancut Isteri Kecewa

Suami Cepat Pancut Isteri Kecewa

Suami Cepat Pancut Isteri Kecewa

Cepat pancut, zakar sensitif dan ejakulasi pramatang ialah antara gejala-gejala yang paling dibimbangi oleh lelaki pada masa kini. Masalah tidak mampu tahan lama sewaktu melakukan hubungan badan bersama isteri boleh mengakibatkan si isteri memendam rasa dan tidak merasa puas akan kenikmatan seks yang sebenar.

Justeru itu sebagai panduan untuk lelaki/suami, di bawah ini admin senaraikan beberapa penyebab atau punca-punca yang menyumbangkan kepada permasalahan ejakulasi pramatang tersebut.

1. Zakar Sensitif

Kepala zakar yang terlalu sensitif terhadap ransangan sewaktu berlakunya geseran dan geselan faraj isteri boleh menyebabkan lelaki cepat pancut air mani dengan begitu cepat.

2. Tiada Kemahiran Bersetubuh

Suami yang kurang ilmu tentang teknik-teknik atau posisi-posisi seks yang betul boleh mendorong berlakunya hubungan seks berakhir dengan cepat. Hal ini terjadi disebabkan mereka hanya mahu memuaskan nafsu diri sendiri sahaja tanpa memikirkan pasangan.

3. Tiada Keyakinan Diri

Keyakinan diri yang rendah di kalangan suami sewaktu ingin memuaskan nafsu isteri turut menyumbang berlakunya ejakulasi pramatang. Biasanya mereka akan berasa ragu-ragu dalam melakukan tindakan rangsangan terhadap isteri dan ini boleh menjejaskan hubungan seks.

4. Cetek Ilmu Mengenai Organ Seksual Wanita

Bagi lelaki yang hanya terlalu memberikan tumpuan kepada dua organ seksual utama wanita iaitu payudara dan faraj, biasanya mereka akan mudah tewas awal dan tidak mampu untuk bertahan lama. Ini kerana pada mereka hanya melalui 2 organ seks itu sahaja sudah mampu untuk merangsang nafsu seks isterinya. Padahal untuk mencapai atau menawan berahi maksimum pada wanita adalah melalui keseluruhan tubuh badan termasuklah pemikirannya.

5. Rangsangan Seksual Tidak Mencukupi

Bagi pasangan yang terangsang secara emosi dan fizikal mereka akan selalu bersabar semasa menikmati hubungan seks. Jadi masalah cepat pancut dapat dikawal dengan baik oleh suami.

6. Perasaan Marah

Perasaan marah yang meluap-luap dan dilepaskan kepada pasangan sewaktu hubungan badan boleh melekakan anda untuk mengaturkan rangsangan yang sepatutnya.

7. Emosi Tertekan

Perasaan cemas dan tertekan yang tidak dikawal dengan baik juga boleh menjadi penyebab utama hubungan seks anda ditamatkan dengan begitu cepat. Akibatnya, anda akan lebih cepat klimaks, cepat pancut dan cepat datang inzal berbanding isteri.

men secret gel

P/S : Namun anda jangan berasa bimbang, admin mencadangkan kepada suami-suami yang ingin bertahan lama dan memuaskan nafsu seks isteri anda sehingga dia menjerit kesedapan serta akhirnya nanti dia sendiri yang akan meminta anda tamatkan ‘permainan’ dengan segera. Anda mesti cuba hari ini, admin yakin produk herba alternatif Men Secret Gel yang terbaru di pasaran ini mampu membantu anda menyelesaikan masalah seperti yang telah dinyatakan di atas. KLIK SINI

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/