Clutch Bag Calvin Klein

CK 1

CK2

Clutch bag Calvin Klein Jeans adalah satu beg untuk lelaki yang mementingkan kualiti dan juga jenama antarabangsa untuk menyimpan beg duit, telefon bimbit dan berbagai barang-barang yang tidak boleh disimpan di dalam poket. Trend lelaki memakai cluth bag bukanlah asing lagi di Malaysia kerana jika dilihat lelaki yang sibuk dan bekerjaya juga ramai menggunakan clutch bag untuk pergi kemana-mana kerana saiznya sangat luas dan fungsinya yang sangat membantu di dalam sesuatu aktiviti di luar.

CK 1

Apa yang menarik pada clutch bag ini adalah ianya diperbuat daripada material yang berkualiti tinggi. Ianya juga kalis air mudah untuk dibawa pergi mengembara ke mana-mana tanpa memikirkan faktor cuaca hujan. Ianya mudah dibawa nampak elegan, bergaya dan mempunyai karisma tersendiri bagi lelaki yang mementingkan imej dan mempunyai personaliti yang menarik.

Hanya dengan harga serendah RM150.00 termasuk kos Pos Laju yang kami tanggung, anda boleh memiliki clutch bag idaman sama seperti yang dijual di butik-butik Calvin Klein di seluruh Malaysia yang berharga RM499.00. Bayangkan berapa banyak anda boleh berjimat dan dengan nilai yang sama anda boleh memiliki 3 clutch bag untuk diberikan hadiah kepada kawan-kawan anda yang lain.

Usah tunggu dan lepaskan peluang untuk memilikinya !!!

Ciri-ciri Kualiti & Material Yang Ada Pada Clutch Bag Calvin Klein Ini Adalah ;

Calvin Klein Mens Toiletry / Clutch Bag
PU wash bag

Material Polyester
waterproof

Zipped Inside pocket

Size Dimensions
Height 13cm,
Length 23cm,
Width 12cm

CK3

Dapatkan segera selagi stock masih ada, dengan clutch bag Calvin Klein yang berharga RM499.00 di butik-butik terkemuka di seluruh Malaysia anda boleh miliki dengan harga serendah RM150.00 sahaja. Ayuh dapatkan segera selagi stock masih ada di tangan kami. Tiada apa yang dapat menggembirakan seorang suami, ayah, adik, abang lelaki selain dapat memiliki clutch bag Calvin Klein edisi terhad ini sebagai hadiah ulang tahun perkahwinan, hari jadi dan juga apa jua untuk menghargai insan yang anda sayangi.

Harga : RM150.00 (Termasuk Pos Laju)

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/