Energy Power Ring

Energy-Power-Ring-30-minit-

Energy power ring dengan Nano Technology

Energy-Power-Ring-30-minit-

Kini dengan teknologi korea masalah kelakian anda dapat diatasi dengan memakai energy power ring 400.

Energy Power Ring Korea

Adalah cincin terapi untuk membuat tahan lama dan merubah ukuran zakar dari kecil menjadi besar dan mampu membuatkan zakar anda sangat tegang umpama batu. Malahan kelebihan paling ketara semasa menggunakan Energy Power Ring ini ialah apabila anda sudah klimaks (melepaskan pancutan air mani) zakar anda akan tetap menegang keras. Apabila power ring ditanggalkan, lihatlah perubahan paling ketara terhadap zakar anda. Zakar anda menjadi besar dan mantap.

GLOW IN THE DARK ENERGI POWER RING Ion Energi 300 Sampai 400
ENERGY RING POWER TEKNOLOGI NANO KOREA

Test-Cock-Ring

Membuat seks lebih tahan lama dan nikmatilah orgasme yang lebih intensif!
Power Ring dipasang pada pangkal zakar dan membantu untuk mempertahankan ereksi dengan mempertahankan jumlah darah yang mengalir dari penis. Hal ini memberikan ereksi yang lebih maksima serta juga membantu agar lebih panjang dan tebal. Power Ring juga membantu mencegah ejakulasi awal, yang merupakan 25-40% dari masalah yang dihadapi lelaki saat ini.

Fungsi Energy Ring Power:

1. Menggunakan Nano Teknologi Korea.
2. Lebih keras dan tahan lebih lama.
3. Meningkatkan daya tahan seksual.
4. Memperlambatkan ejakulasi pramatang.
5. Meningkatkan internsiti dan volume orgasme.
6. Mempertahankan ereksi ke tahap maksima.
7. Digunakan untuk pembesaran zakar.
8. Memanjangkan ukuran penis secara bertahap.
9. Membantu memulihkan penyakit lemah tenaga batin.

Cara Menggunakan ENERGY POWER RING :

1. Masukkan ENERGY POWER RING ke pangkal zakar sebelum zakar tegang, dimana sisi yang ada Garis Melingkar/Setengah Lingkaran menghadap ke dalam dan menempel di dinding dan pastikan posisi saluran kencing ada di bawah. Bila perlu untuk mendapatkan hasil yang terbaik, cukur bulu yang tumbuh di sekitar zakar. Jika ENERGY POWER RING susah untuk dimasukkan, pegang sisi kiri dan kanan kemudian tarik untuk memerikannya.

2. Berikan rangsangan agar zakar tegang dan ENERGY POWER RING boleh dipakai untuk memulakan perhubungan intim. “Di awal pemakaian anda akan merasa sedikit tidak keselesaan ini disebabkan Cock ENERGY POWER RING menjerut batang zakar anda, dan setelah terbiasa, semuanya akan kembali baik seperti sedia kala.”

3. Jika sudah selesai menggunakan, cuci ENERGY POWER RING dengan air/sabun, kemudian simpan di dalam plastik.

Pesanan :

  • Dilarang menggunakan ENERGY POWER RING setiap hari untuk melakukan hubungan intim.
  • Penggunaan yang disarankan untuk melakukan hubungan intim adalah setiap 2 hari sekali
  • 1 ENERGY POWER RING kebiasaannya boleh dipakai hingga 30 kali semasa perhubungan intim.
  • Oleh kerana ENERGY POWER RING memegang batang zakar anda, maka ENERGY POWER RING ini tidak akan terlepas/tertinggal ketika anda melakukan hubungan intim.
  • Untuk mendapatkan hasil yang maksimum, membesarkan dan memanjangkan zakar ialah dengan memakai ENERGY POWER RING secara rutin setiap 2 hari sekali.
  • Di awal pemakaian, jika anda tidak dapat melihat perbezaan yang terjadi di zakar anda, tanyalah pada pasangan anda. Tanyakan bagaimana rasanya/enak kah jika melakukan hubungan intim dengan menggunakan ENERGY POWER RING atau Tanpa ENERGY POWER RING. Ha Ha?

ring

energyringpower

Testimoni :

1. Bro,thx bagi cuba energy power ring ni, disebabkan ko kasi free trial ni aku nak bagitau kat ko.”superb” memang pacak habis.

Mie, Bukit Jalil

2. Aku yang cod dengan ko dekat Pjs ari tu, ingat lagi tak? aku dah pakai energy power ring ni, 1 kelebihan paling ketara bila dah pancut, batang menten tegang memacak untuk 2nd round takda masalah. memang power.

Zaini, Puchong

3. Mula mula gua ingat power ring ni sama mcm cincin yang bergetar tu. Bila lu cakap power giler, tu gua angkat sepeket tu. Memang power bro. Yang gua teruja bila pakai lama, gua tanggalkan, batang gua jadi besar mengembang. perghh.

Hakim, Subang Jaya

4. Mula mula malu malu suami saya ni, bila pertama kali suami menggunakan saya terkejut berasa sangat puas malahan saiz serta panjang juga bertambah menjadikan malam2 kami adalah malam pertama setiap malam. Encik, tolong jangan publish no henpon ni ya. Tq

Rafida, Senawang

((( Harga : MYR40.00 PERCUMA Pos Laju )))

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/