Fantasi Seks Wanita

Fantasi Seks Wanita
Fantasi Seks Wanita

Fantasi Seks Wanita

Pernahkah anda sebagai seorang wanita mempunyai fantasi seks? Normalkah jika seorang wanita dan fantasi seks wanita? Sebenarnya fantasi seks adalah perkara normal bagi seorang wanita. Dalam erti kata lain, berfantasi tentang seks bukanlah suatu perkara yang berbahaya dan harus ditakuti. Ini termasuk bagi wanita, mahupun lelaki. Di kalangan wanita, masih ramai yang berpendapat bahawa wanita dan fantasi seks adalah tidak normal, dan merosakkan.

5099

Ramai pakar seks yang beranggapan bahawa fantasi seks bagi seorang wanita adalah perkara yang baik, dan secara tidak langsung dapat membantu meningkatkan ghairah dan prestasi wanita tersebut ketika hubungan seks sebenar bersama pasangan mereka. Belum dapat dibuktikan secara fakta, mahupun ilmiah bahawa fantasi seks adalah berbahaya dan boleh menyebabkan penyakit tertentu. Fantasi seks wanita membayangkan yang dia sedang melakukan hubungan seks yang hebat bersama seorang lelaki yang kacak, tampan dan mempunyai kemampuan seks luar biasa sehingga membuatkannya orgasme berkali-kali. Pada masa yang sama juga wanita akan membayangkan posisi-posisi seks yang pelbagai dan juga aksi blowjob yang sering dilihatnya di dalam adegan beberapa filem lucah.

Benefits-of-Sleeping-Naked

Kadangkala, wanita dan fantasi seks boleh mengakibatkan kepada onani, atau masturbasi. Ramai wanita yang beranggapan bahawa masturbasi adalah perbuatan yang dilarang, dan merosakkan. Perkara ini adalah benar di dalam sesetengah Agama. Masyarakat Barat menganggap onani dan masturbasi bagi wanita adalah perkara yang normal dan tidak salah. Walaubagaimanapun, setiap perkara yang ditegah oleh Agama akan menjurus kepada kerosakan. Oleh itu adalah lebih baik elakkan daripada bermasturbasi atau beronani.

Natalia-Velez

Jika sebagai seorang wanita anda selalu berfantasi tentang seks, dan menyalurkan ghairah hasil daripada fantasi anda kepada pasangan anda, ini adalah perkara yang baik dan secara tidak langsung membantu kebahagiaan hubungan suami isteri. Walaubagaimanapun jika anda terlalu berfantasi tentang seks sehingga mengakibatkan onani yang berlebihan, hentikan dan kurangkan fantasi anda.

noida-escorts

Walaupun wanita dan fantasi seks adalah perkara normal, adalah tidak elok jika sering melakukannya. Setiap perkara jika dilakukan secara berlebihan adalah tidak baik. Sibukkan diri anda dengan aktiviti harian yang boleh mengelakkan anda daripada berfantasi tentang seks. Amalkan kehidupan seks yang sihat untuk kebahagiaan rumahtangga.

being sexy

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/