Gigit Bibir

Tabiat Gigit Bibir
Tabiat Gigit Bibir

Tabiat Gigit Bibir

Wanita yang suka gigit bibir pasangan ketika melakukan hubungan seks adalah menunjukkan ekspresi diri pasangan yang sedang rasa geram, nikmat, sedap dan khayal ketika sedang menikmati hubungan seks bersama suami kerana ketika itu hanya dengan gigit bibir sahaja dapat menggambarkan keseronokan ketika berhubungan seks sebelum klimaks atau pun orgasme.

Berbeza pula dengan lelaki, tabiat gigit bibir yang ada pada lelaki biasanya jarang kita dapat lihat kecuali lelaki yang lembut sedikit perwatakannya awwwwww.. hehe.. Admin ada pengalaman digoda oleh seorang lelaki ‘lembut’ di toilet shopping kompleks dengan cara dia gigit bibir.. Ngeri dibuatnya..huhuhu.. Kalau difikir-fikir balik kenapa lelaki jenis ni suka gigit bibir ketika nak ‘mengorat’ pasangan sejenisnya Wallahualam..

Korang perasan tak bahawa ada lelaki yang suka tengok wanita gigit bibir? Effectnya pula lebih berkesan kalau cara gigit bibir tu pula bukan sengaja dibuat-buat, tetapi berlaku tanpa disedari contohnya waktu seseorang wanita tu tengah ‘geram’ nak menyelesaikan satu masalah kecil dan sebagainya.

Waktu tengah gigit bibir tu kalau ada yang ambik gambar candid dan letak kat facebook, confirm ramai yang tekan butang LIKE! hihi… So, apa sebabnya terjadi sedemikian? Berdasarkan pengamatan admin PB, lazimnya bila seseorang wanita itu gigit bibir, ia akan kelihatan lebih kemerahan dan mungil disebabkan oleh pengaliran darah ke bahagian bibir tu. Bibir yang mungil nie juga dikatakan salah satu tanda wanita tu subur.

Apabila ada lelaki yang melihatnya ia secara tak langsung membangkitkan naluri dalaman mereka dan akan rasa terpikat kat wanita tadi.

Pada masa yang sama, tarikan yang timbul tu juga sebenarnya disebabkan oleh rasa ‘curious’ pada orang lain (baik lelaki mahupun wanita) untuk mengetahui apa sebenarnya yang sedang bermain dalam fikiran si dia yang tengah menggigit bibir tu.

Ohh… satu lagi… kalau lelaki pula yang menggigit bibir, agaknya apa pula reaksi wanita yer? Ingat… gigit bibir, jangan gigit kuku.

P/s :  Gigit bibir tu pulak jangan over sangat. Bak kata pepatah “alang-alang menggigit bibir, jangan sampai terluka”… ahaks…

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/