Gluta Cleanser

gicpb

gicpb

Gluta Cleanser ialah sejenis produk penjagaan untuk mencerahkan wajah secara semulajadi, bebas dari bahan kimia dan pengawet yang berkesan untuk pelbagai jenis masalah kulit.

Pembersih muka semua dalam satu yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit. Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya… anda pasti jatuh hati…

DIIKTIRAF OLEH :-
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

Kandungan:

Marine Collagen+ Glutathione + Vitamin C + Vitamin E + Biowhite

+ Alpha Hydroxy Acid + Arbutin + Chammomile Flower + Fragrant

gluta cleanser

Hampir semua wanita selalu mencari jalan untuk menjadi awet muda dan cantik. Namun pengaruh stress sehari-hari dan usia boleh membuat wanita kehilangan sinar dan kelenturan kulit, yang secara bertahap menyebabkan kedutan, kekeringan dan noda-noda penuaan. Kami yakin masalah-masalah tersebut dapat diselesaikan dengan menggunakan Gluta Idaman Cleanser.

Gluta Idaman Cleanser atau pencuci muka ini tidak mengandungi minyak yang berasal dari sumber-sumber alami yang istimewa. Ianya mengandungi ekstrak Marine Collagen, Glutathione, Bio White, Chammomile Flower, Vitamin E, Arbutin dan ekstrak tumbuhan alami lainnya yang bermanfaat bagi kulit. Berfungsi untuk membersihkan muka dari minyak yang berlebih, riasan wajah dan kotoran. Kulit akan terasa halus, cerah, lembut dan lembab namun tidak berminyak.

Glutathione

Membantu/menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

Collagen

Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda selesai dicuci dengan gel ini & dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih kencang dan putih.

Arbutin

Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling baik dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin selamat digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau semua bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Whitening effects, anti-age effect and UVB/ UVC filter.

Alpha Hydroxy Acid (AHA)

Alpha-Hidroxy Acid (AHA) adalah bahan anti penuaan yang efektif untuk meremajakan kulit wajah, mengurangi tanda-tanda penuaan, membersihkan dan melembabkan wajah.

Beauty Series

AHA berkerja dengan cara meluruhkan lapisan paling luar kulit yang terdiri dari tumpukan kulit mati. Hal ini dikenali dengan istilah proses eksfoliasi. Kulit yang telah di eksfoliasi akan terlihat lebih segar dan kenyal. Eksfoliasi juga dapat mencegah timbulnya jerawat dan secara perlahan-lahan menghilangkan flek hitam maupun warna kulit tidak rata.

Bio White

Bio White sari dari tumbuhan & buah yang mengandung Vitamin C (ekstrak Sarmentosa, ekstrak Grape, ekstrak akar Mulberry dan ekstrak Scutellaria). Fungsinya untuk mencerahkan warna kulit dan membantu mengurangi Flek atau noda pada kulit.

Chammomile Flower

Bunga Chammomile selain dapat diolah menjadi minuman teh, bunga chammomile juga dapat membantu anda mencerahkan kulit. Bunga ini juga dapat mengatasi masalah mata bengkak, menghilangkan lingkaran hitam di sekitar mata dan menghapuskan kesan parut di muka serta berfungsi sebagai akti oksidan. Baunya yang wangi juga mampu menghilang rasa stress.

bunga chamomil

Kelebihan Gluta Cleanser

 1. Mengecutkan jerawat dalam masa 1-2 minggu
 2. Memudarkan & menghilangkan parut & cela
 3. Mengurangkan & menyelesaikan masalah pigmentasi @ jeragat
 4. Mengurangkan kedutan – Awek Muda
 5. Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
 6. Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
 7. Mencerahkan kulit dicelah-celah lipatan
 8. Memberi kelembapan yang sempurna
 9. Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal
 10. Tiada bahan kimia
 11. Berkesan meningkatkan aura seri wajah
 12. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif

Penggunaan Gluta Cleanser secara berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, bersinar dan kulit sekata tanpa apa-apa masalah kulit dari sehari ke sehari. Formula unik ini akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela-cela dimuka dapat dihilangkan.

gluta cleanser

TESTIMONI Gluta Cleanser

ADIK AINA.. GUNA GCB DAN Gluta Idaman Cleanser DALAM MASA 7 HARI SAHAJA DAPAT MENYELESAIKAN MASALAH JERAWAT DAN KULIT LICIN SERTA KELIHATAN CERAH.

glutaidamancleanser

Cara Guna

Picitkan sedikit Gluta Cleanser ke telapak tangan anda dan campurkan sedikit air. Kemudaian ratakan pada keseluruhan wajah anda dengan lembut dan perlahan-lahan selama beberapa minit sebelum dibilas bersih dengan air. Untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif, disyor mencuci muka dengan Gluta Cleanser 2 hingga 3 kali sehari.

promosi gluta

JADI APA TUNGGU LAGI … ? 

GLUTA CLEANSER ADALAH PENYELESAIAN KEPADA MASALAH KECANTIKAN ANDA..

((( Harga : MYR60.00 PERCUMA Pos Laju )))

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/