Kanda Serum

kanda-serum-gift-500x600-500x500

 

kanda-tagline

Kanda Serum  merupakan  campuran herba semulajadi seperti Butea Superba , Ubi Jaga, Pinang Muda, Tongkat Ali serta Minyak Kelapa Dara  yang kaya dengan kebaikan untuk kesihatan dalaman kaum lelaki. Kanda Serum  dapat membantu anda melancarkan peredaran darah terutamanya pada bahagian sensitif bagi membantu anda menikmati kepuasan sebenar ketika hubungan intim.

“MAHUKAH ANDA JIKA ADA GEL YANG MAMPU BANTU ANDA MENCERIAKAN WAJAH ISTERI DAN SETERUSNYA MEMBUATKAN ISTERI ANDA HARI-HARI MAU?…”

kedandaserum

KELEBIHAN KANDA SERUM

 • Menjana tenaga dan keinginan seksual kaum lelaki
 • Mencegah masalah ereksi dan ejakulasi awal
 • Mengurangkan sensitiviti
 • Membantu anda bertahan lebih lama di ranjang
 • Turut membantu melancarkan peredaran darah
 • Membantu meredakan penyakit sendi dan ketegangan otot

isteri-sayang

KANDUNGAN UTAMA KANDA SERUM

butea-superba
Butea Superba  

Merupakan tumbuhan jenis menjalar dan melilit di pokok-pokok besar. Setiap cambah mempunyai 3 helai daun, bunganya berwarna oren/kuning. Tumbuhan ini mempunyai akar yang sangat panjang dan hanya boleh didapati di kawasan utara & timur Thailand. Butea Superba mempunyai kesan imbangan pada sistem hormon lelaki khusunya dalam peningkatan dalam keinginan seksual , meningkatkan aliran darah serta meningkatkan keupayaan ereksi.

tongkat-ali
Tongkat Ali 

Tongkat ali terkenal kerana mempunyai kesan afrodisiak (penggalak seks). Secara tradisi, tongkat ali digunakan untuk merawat beberapa jenis penyakit dan meningkatkan kesihatan termasuk pening kepala, kurap, disentri, bengkak, antitumor, antiradang dan antioksida. Eurikomanone, eurikomalaktone dan eurikomanol (quassinoids) yang banyak terdapat dalam akarnya merupakan kandungan kimia penting industri. Penyelidikan menunjukkan bahawa bahan kimia (fitokimia) yang terdapat dalam tongkat ali boleh meningkatkan paras keinginan lelaki iaitu hormon yang diperlukan untuk fungsi seksual lelaki.

pinang-muda
Pinang Muda

Buah pinang muda diyakini mampu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang dan lemah tenaga batin di samping membantu meningkatkan keinginan dan tenaga seksual sekaligus membantu parasuami tahan lebih lama apabila bersama isteri.

ubi-jaga
Ubi Jaga 

Ubi jaga merupakan sejenis herba yang banyak terdapat di Asia Tenggara. Di samping membantu meningkatkan tahap tenaga dan melancarkan peredaran darah, ubi jaga juga sering digunakan kerana keupayaannya untuk menjana tenaga dalaman dan keinginan seksual kaum lelaki. Ia juga dapat meningkatkan tahap ereksi dan sensitiviti seterusnya membantu para suami bertahan lebih lama ketika hubungan intim.

kelapa-dara

Kelapa Dara

Minyak kelapa dara amat baik untuk digunakan sebagai minyak urut dan pelembab kulit. Ia bertindak sebagai pelembab yang berkesan pada semua jenis kulit termasuk kulit kering. Manfaat minyak kelapa pada kulit adalah setanding dengan krim pelembab. Malah ia jauh lebih baik daripada krim pelembab kerana ia diserap ke dalam kulit, tidak ada kesan samping pada kulit.

Kanda Serum ini berdaftar dengan  KKM dengan nombor pendaftaran NOT160903512K, Syarikat pengeluar produk ini adalah 100% milik bumiputera  islam dan kilang juga adalah kilang milik bumiputera islam dengan status GMP dan halal .

CARA PENGGUNAAN KANDA SERUM

  1.      Sapukan pada keseluruhan bahagian sensitif.
  2.      Ratakan dan urut sehingga ia menyerap ke dalam kulit.
  3.      Biarkan sekurang-kurangnya selama 1 jam.
  4.      Bilas sehingga bersih sebelum bersama isteri.

CARA URUTAN MENGGUNAKAN KANDA SERUM

caraurut

Untuk mendapatkan ketahanan yang lama semasa “bersama” isteri, kami memperkenal produk terdahsyat syarikat kami iaitu Vidara Kanda Serum yang diformulasikan untuk membantu kaum lelaki mendapatkan kepuasan berganda semasa “bersama” isteri. Gabungan bahan-bahan semula jadi menjadikan produk ini memberikan kesan secara alami dan tidak mendatangkan kesan sampingan kepada pengguna. Malah produk kami juga berdaftar dengan KKM  NOT160903512K  dan pastinya selamat digunakan tanpa kesan sampingan.

TANYA DIRI ANDA SENDIRI 3 PERSOALAN INI

 1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang anda mahu dan menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?
 2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasme berganda?
 3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pra-matang UNTUK SELAMANYA?

kandapower-367x367

Jangan Risau Bro..

Masalah anda bakal berakhir…

ingredient1

TESTIMONI KANDA SERUM

testimoni-kanda-serum-2

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

kanda-serum-testimoni-1

DISCLAIMER: Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu

CARA PENGGUNAAN KANDA SERUM

 1.      Sapukan pada keseluruhan bahagian zakar.
 2.      Ratakan dan urut sehingga ia menyerap ke dalam kulit.
 3.      Biarkan sekurang-kurangnya selama 1 jam.
 4.      Bilas sehingga bersih sebelum bersama isteri.

 

kanda-serum-gift-500x600-500x500

Kandungan 15 ml
 
Harga Asal : RM100
 
Kini Hanya RM60

Setiap Pembelian Kanda Serum Percuma Kanda Night Ring

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/