Kebaikan Seks Dalam Air

Kebaikan Seks Dalam Air
Kebaikan Seks Dalam Air

Kebaikan Seks Dalam Air

Pernahkah anda mendengar atau melakukan seks dalam air? Seks dalam air adalah salah satu aktiviti seks yang sangat menyeronokkan bagi pasangan yang sudah berkahwin. Mungkin agak janggal bagi pasangan suami isteri di negara ini namun seks dalam air telah lama dipratikkan oleh masyarakat barat bagi memvariasikan dan menghangatkan lagi hubungan bersama pasangan mereka.

Bagi mereka yang ingin mencuba seks dalam air bersama pasangan anda dinasihatkan supaya jangan dilakukan di tempat yang terbuka kerana ia akan mengundang ketidakselesaan jiran-jiran anda dan juga khuatir jika adegan seks dalam air anda bersama pasangan dirakam oleh pihak yang tidak bertanggungjawab dan viralkannya di laman sosial. Ini akan mengakibatkan maruah anda dan pasangan anda tercemar walaupun anda mempunyai ikatan pernikahan yang sah. Bagi sesetengah orang pula menganggap untuk melakukan hubungan seks dalam air ia memerlukan kolam renang peribadi atau privacy di mana ianya di tempat tertutup dan hanya boleh digunakan oleh pemilik rumah sahaja untuk berenang atau mencuba lakukan hubungan seks dalam air.

Mengikut kajian pakar perubatan, jika seseorang itu melakukan hubungan seks dalam air bersama pasangannya ia dapat membantu seseorang itu melepaskan segala tekanan dan perasaan stress pada masa yang sama ia dapat membantu di dalam menstabilkan emosi manusia. Dari segi perubatan pula, hubungan seks dalam air dapat membantu seseorang itu merawat luka dalaman dan merenggangkan otot-otot pada anggota badan seperti zakar, faraj, ligamen kaki dan juga meredakan ketegangan urat-urat saraf. Dalam melayari alam rumahtangga tidak salah rasanya jika anda berbincang dengan pasangan untuk mencuba melakukan hubungan seks dalam air bagi mencari kelainan dan keseronokan bersama.

Jika anda menghadapi masalah tempat yang tidak sesuai untuk melakukan hubungan seks dalam air, anda dan pasangan boleh mencubanya di dalam tab mandi mungkin agak kecil dan tidak selesa bagi sesetengah orang namun anda masih ada pilihan untuk pergi bercuti dan check-in di hotel atau resort yang menyediakan kolam renang di dalam bilik di situ anda dan pasangan boleh memadu asmara dengan melakukan hubungan seks dalam air seperti seolah-olah anda sedang berbulan madu.

Tetapi awas, jangan sesekali cuba melakukan hubungan seks dalam air di tempat-tempat yang tidak diyakini kebersihannya seperti sungai, air terjun dan juga laut kerana dibimbangi boleh menyebabkan kemaluan anda dan pasangan dijangkiti oleh bakteria yang berbahaya. Cubalah dan nikmati bersama pasangan anda hubungan seks dalam air anda pasti akan merasai keseronokannya.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/