Khasiat Minyak Lintah

Khasiat Minyak Lintah

Khasiat Minyak Lintah

Khasiat Minyak Lintah Gunung Tok Ayah di kalangan masyarakat Melayu memang sudah cukup terkenal dan hebat dalam membantu meningkatkan prestasi tenaga batin lelaki. Minyak lintah ini telah ditapa selama 40 hari 40 malam di dalam kelapa muda hijau mengikut resipi Herba Purba. Kita-kitab lama dan warisan khazanah orang-orang melayu dahulukala. Ianya amat sesuai digunakan kepada mereka yang mengalami masalah dalam perhubungan seksual, mereka yang ingin menambahkan nikmat di dalam persetubuhan dan kepada mereka yang ingin memperbaiki senjata sulit untuk memuaskan nafsu seks isteri.

Minyak Lintah Gunung Tok Ayah. Adakah ia merupakan mitos atau benar-benar mampu untuk menguatkan tenaga kelelakian?. Sejak zaman kuno sehinggalah di zaman moden ini kaum lelaki masih mempecayai dan mengamalkan ubat-ubatan tradisional yang dapat meningkatkan tenaga seksual mereka. Apakah benar ubatan tradisional ini dapat mengubati tenaga syahwat lelaki?

Menurut Dr. Ismail Mohd Tambi di dalam bukunya “Pengenalan dan Rawatan Sakit Tuan”, ubat-ubatan ini dikenali sebagai Aprodisacs. Aprodisacs ialah bahan atau ramuan yang diperbuat daripada binatang atau pokok yang boleh meningkatkan atau memberangsangkan tenaga batin yang lemah.

Perkataan Aprodisacs berasal daripada perkataan Greek. “Aprodite” (Godess of lust) atau puteri godaan seksual. Oleh itu apa-apa barangan atau makanan yang apabila digunakan atau dimakan memberangsangkan hubungan seksual atau meningkatkan syahwat manusia ia dipanggil Aprodisacs.

Menurut seorang penjual ubat tradisional yang menjual minyak lintah yang dipercayai mampu meningkatkan tenaga ampuh lelaki berkata minyak lintah yang dijual diproses dengan teliti agar mutu dan keberkesanannya terjamin. Menurut beliau yang hanya mahu dikenali sebagai Osman, minyak lintah ini berupaya membesarkan dan memanjangkan zakar disamping boleh memanjangkan masa ‘belayar’ si pemakainya. Pemakai akan dapat melihat kesannya selepas lima hari memakai minyak lintah tersebut.

Lintah yang digunakan dalam menghasilkan minyak ini ialah lintah gunung. Lintah ini mempunyai pelbagai khasiatnya seperti mana yang dipelajari dari kitab Mujarabat (ms 53) dan kitab Tajulmuluk (ms 56) ujar Osman lagi.

“Lintah-lintah ini boleh diperolehi dari kawasan berbukit yang lembab seperti di kawasan berpaya dan tanah-tanah selut. Untuk proses membuat minyak lintah, lintah-lintah gunung tadi akan dipelihara di dalam bekas kaca dan dibiarkan kelaparan selama satu bulan. Selepas itu lintah-lintah tersebut akan diberi makan buah jarak yang ditumbuk halus. Lintah-lintah akan mati selepas memakan buah jarak.”

khasiat minyak lintah

Petua Menjaga Zakar

 1. Jangan terus basuh atau mengenakan air pada alat kemaluan anda iaitu selepas melakukan seks atau melancap. Biarkan setengah jam untuk mendapatkan hasil yang baik.
 2. Jangan kencing di dalam air. Contohnya ketika mandi di dalam sungai, kolam atau yang ada bersamaan maksud dengannya.
 3. Jangan gunakan sabun semasa melancap atau sebarang bahan kimia dan yang mengndungi alkohol atau bahan kimia.
 4. Jangan melakukan seks di dalam bilik yang berhawa dingin.
 5. Jangan makan bersulam air. Setengah jam selepas makan barulah air diambil. Jangan gunakan sebarang ubat kebas (tahan lama).
 6. Tidak digalakkan kemaluan anda dihisap oleh pasangan anda kerana boleh menyebabkan urat nadi prostate tidak berfungsi dengan baik. Prostate sebenarnya adalah alat bagi memanaskan badan dan melancarkan peredaran darah. Sekiranya pantang larang ke 7 tidak diikuti, darah anda akan menjadi sejuk.
 7. Tidak digalakkan mengambil makanan-makanan sejuk. Selalukan mengambil makanan panas (hot) dan segar (fresh).
 8. Amalkan selalu membuang air kecil di di tempat yang keras seperti batu, simen atau kayu yang bersamaan maksud dengannya.
 9. Selepas bersetubuh atau melancap, pastikan anda mengurut semula dari arah pangkal ke depan atau kek kepala kemaluan sekurang-kurangnya 2-3 kali urutan.

cara guna minyak lintah

Cara Mengamalkan Minyak Lintah Gunung Tok Ayah

 1. Amalkan minyak ini sekurang-kurangnya 40 hari (setiap hari).
 2. Pastikan anda tidak menghidap penyakit kencing manis (diabetes). Sekiranya anda ada penyakit tersebut, rawatan adalah perlu. Pastikan anda mengambil ubat kencing manis.
 3. Jika anda menghidapi penyakit kencing manis, pastikan anda tidak mendapat rawatan mengurut daripada tukang urut sakit tuan kerana dikhuatiri urat kemaluan boleh putus.
 4. Pastikan anda memakai semula minyak lintah selepas mandi supaya zakar anda sentiasa dibasahi oleh minyak dalam masa 40 hari.
 5. Bagi anda yang ingin memiliki zakar yang besar, panjang dan tegang serta merasai nikmat seperti di zaman remaja, urutlah kemaluan anda selama 40 hari untuk mendapatkan kesan maksima. Amalkan peraturan ini dengan yakin dan betul. Amalkan selalu pada setiap pagi hari dan malam. Sapu dan buat urutan seperti peraturan-peraturan yang disediakan seperti di bawah ini.
 6. Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian di pangkal zakar. Ulang sebanyak 7 kali urutan.
 7. Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang dengan 11 kali urutan.
 8. Urut di celah kelengkang hingga separuh paha dan seterusnya ke lutut. Ulang 21 kali urutan.
 9. Tangan kanan memegang zakar melalui bawah paha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali.
 10. Susur pangkal zakar dan urut keluar kiri dan kanan, atas dan bawah. Buat sebanyak 7 kali.

minyak lintah gunung tok ayah

Eksperimen Keberkesanan Penggunaan Minyak Lintah Gunung Tok Ayah

Pastikan anda melakukan ukuran di zakar terlebih dahulu sebelum mengamalkan minyak lintah yang bertujuan untuk melihat sejauh mana hasil yang anda kehendaki dan ianya juga bergantung kepada tahap kesihatan tubuh badan serta ketinggian anda. Jangan tipu diri sendiri.

Untuk mendapatkan keputusan, anda dimestikan membuat ukuran dengan menggunakan alat pengukur. Contohnya, gunakan pembaris. Buat ukuran sebelum menggunakan minyak lintah iaitu pada hari pertama dan bandingkan dengan ukuran dan saiz iaitu panjang dan saiz ukur lilit selepas rawatan 40 hari.

Pastikan anda benar-benar tidak menghidap penyakit. Kepada mereka yang menghidap penyakit kencing manis, darah tinggi, lemah jantung, darah kotor dan urat tegang disebabkan kurang senaman seperti yang telah disebutkan pastikan anda mendapat rawatan terlebih dahulu. Apabila tanda-tanda atau penyakit yang disebutkan di atas telah bersih atau tiada dari tubuh anda, rawatan alat kelamin anda dengan minyak lintah ini akan dapat dilaksanakan. InsyaAllah dengan izin-Nya anda akan memperolehi hasil yang positif iaitu zakar anda akan menjadi semakin teguh, tegang, besar dan panjang. Wallahualam.

Semoga anda yakin dan memperolehi hasil yang positif.

men secret gel

((( Harga MYR60.00 PERCUMA Pos Laju )))

P/S : Tajamkan senjata anda dan jangan mengaku kalah sebelum anda pergi berperang. Belayar mesti sampai ke destinasinya dan kalau mendaki gunung biarlah sampai ke kemuncaknya. Barulah anda dan isteri merasai betapa puasnya kenikmatan seks. KLIK SINI

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Khasiat Minyak Lintah”

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/