Maca Delay Spray

maca spray

maca delay spray

Maca Delay Spray merupakan produk semburan pelambat terunggul di dunia bagi membantu lelaki melambatkan ejakulasi dan seterusnya dapat bertahan lama semasa mengadakan hubungan intim. Selain berfungsi mengurangkan simpton ejakulasi pramatang atau terlampau cepat memancutkan air mani ianya sesuai digunakan oleh pasangan yang menginginkan hubungan seks yang lebih panjang dan lama.

MACA Delay Spray diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka di seluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan preskripsi. Produk tahan lama ini tidak mengandungi sebarang bahan toksik, tidak berbau dan mesra ozon serta boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.

Untuk info pembaca, MACA Men Delay Spray kebanyakkannya dijual di Jepun dan di lebih 20 negara lain di seluruh dunia. Kajian klinikal terkawal dan ujian perubatan mendapati bahawa Maca Delay Spray  berupaya bertindak pantas, selamat dan berkesan. Selama lebih dari 10 tahun, para lelaki dan wanita telah berjaya meningkatkan tahap kualiti kehidupan seksual mereka dengan bantuan MACA Delay Spray dan berterusan berbuat demikian.

Cara Guna MACA Delay Spray

1) Sembur 3 kali atau lebih (jangan melebihi 8 kali) pada kepala dan batang zakar.

2) Cuci zakar anda selepas mengadakan hubungan seks.

JANGAN GUNA JIKA

1) Pasangan anda mengandung

2) Terdapat kesan luka pada zakar

maca spray

Testimoni Maca Delay Spray

Berikut ialah beberapa testimoni atau respon positif daripada pelanggan-pelanggan kami yang telah menggunakan produk ini.

En. Zali – Selayang

Mula pakai macam sejuk tapi lepas tu mendayung laju je. Lambat pancutnya. Setengah jam jugak saya dapat mengayak bini saya. Selalu 5-10 minit dah pancut. Terima kasih En. Iskandar tolong berikan idea untuk saya guna Maca Spray ini.

Shahril – Shah Alam

Saya memang biasa beli dari Abang Iskandar melalui web ini. Saya takut nak makan ubat kuat segala macam ni sebab takut terkena yang tiruan. Mau sakit urat dan sendi nanti. So Abang Iskandar beri saya Maca dan ternyata saya suka dengan hasilnya. Isteri saya pun puji bila saya boleh buat macam-macam style tanpa pancut awal. Maca Delay Spray ini memang terbaiklah!

Ravindra – Old Klang Road

Dulu selalu susah nak keras batang saya. Tak pernah cuba mana-mana produk ubat kuat. Tapi satu hari saya nampak iklan di Whatsapp dan dia beri saya cuba Maca Spray. Tak sangka saya punya isteri banyak suka.. sebab saya ada power, main pun ada lama. Terima kasih banyak-banyak.

Kesan Sampingan Maca Spray

Maca Spray bukanlah produk yang diambil secara makan sebaliknya hanya dengan sapuan 2-8 semburan pada zakar akan memberi kekuatan maksiumum. Spanish Gold Fly KLIK SINI untuk info lanjut!

rahsia suami isteri

Harga Biasa RM150

Kini Promosi RM100 (Jimat RM50)

Percuma Pos Laju

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/