Men Secret Gel

man secret gel

man secret gel

Men Secret Gel merupakan produk gel tahan lama khas untuk suami yang menginginkan hubungan seks supaya dapat bertahan lebih lama daripada biasa. Gel libido ini amat hebat, terbukti berkesan dan yang paling utama ianya selamat untuk digunakan. Produk herba ini (MSG) dicipta sebagai rawatan alternatif yang paling mudah dan berkesan untuk menghentikan masalah utama lelaki iaitu pancutang pramatang (Premature Ejaculation). Yakinlah bahawa ia bertindak memang hebat, menakjubkan dan kesannya segera walau kali pertama anda menggunakannya. Saya yakin isteri anda akan terperanjat dan kagum apabila melihat perubahan yang dialami oleh anda.

Bagaimanakah caranya untuk menghentikan masalah Pancutan Pramatang? Inilah jawapannya – Tanpa Pil, Tanpa Suntikan, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa buku. Hanya dengan sedikit Sapuan Men Secret Gel Produk Herba yang berasal dari Istanbul, Turki. 100% Asli Herba Tanpa Ubatan InsyaAllah masalah kelelakian anda akan dapat diatasi.

gel for men

Hasilnya segera dan berkekalan untuk masa yang panjang apabila anda beraksi di ranjang!!!

SEKS ANDA KANTOI…?
Baru 5 Minit, ANDA Dah Pancut?
Pancutan Pramatang Menghantui Anda?
Ia Mengganggu Kehidupan Seks Anda?

Mahukah Anda:
Bertahan selama mana yang ANDA mahu?
Memberikan pasangan anda orgasme berganda?
Merasai cengkamannya apabila pasangan anda orgasme?
Berakhir dengan orgasme terhebat anda, bila saja ANDA mahu?
Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?

ANDA AKAN MAMPU MENGGAYAKAN PELBAGAI POSISI UNTUK MEMBAHAGIAKAN PASANGAN YANG TERSAYANG, TANPA RASA BIMBANG LAGI AKAN PANCUTAN PRA-MATANG, ANDA MAMPU BIARKAN PASANGAN ANDA MELAKUKAN APA SAHAJA YANG DIA MAHU.. SEMAHU-MAHUNYA.. ANDA BOLEH RELAX & TENANG SELEPAS INI !!

Men Secret Gel

Untuk suami/lelaki yang ingin tahan lama (Mengelakkan Pancutan Pramatang atau Pancut Mani Awal)

  1. Hanya memerlukan 15-30 minit selepas sapuan sebelum mengadakan hubungan seks bersama isteri
  2. Kandungan campuran botani, vitamin dan herba.
  3. TIADA campuran bahan yang memudaratkan seperti Gambir Sarawak
  4. Mampu bertahan LEBIH LAMA dan 80-100 kali penggunaan bagi setiap botol.
  5. Produk tahan lama ini mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu mengatasi masalah kesihatan seksual terutamanya bagi lelaki yang cepat klimaks atau terkulai sebelum isterinya mencapai orgasme.

Apa yang anda perlu lakukan hanyalah dengan menyapu MSG di bawah kepala zakar anda dan di sekitar pelipat sunat. Hanya sapu sekali sahaja sebelum anda bersetubuh. Hanya gunakan MSG sebelum memulakan persetubuhan. Sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada hari tersebut, maka MSG tidak perlu digunakan. Ia tidak akan mengebaskan zakar malah zakar anda berbau wangi dan mampu merawat nyilu yang anda hadapi.

MSG akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan molekul melalui kulit. Oleh itu, bahan-bahan asli yang telah digunakan secara turun-temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin dan herba akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitif) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

Men Secret Gel

Men Secret Gel

Dengan mengamalkan MSG sekarang anda tidak perlu :

  • Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda.
  • Memicit-micit punggung anda atau melakukan senaman.
  • Membeli buku, kaset atau pita video yang menghampakan.
  • Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya.

Kini dengan kehebatan MEN SECRET GEL anda tidak perlu :

Gunakan MSG pada malam Jumaat anda.

Anda akan dapati detik malam Jumaat anda bersama pasangan akan menjadi lebih hebat dan lebih lama!

Di sini kami akan cuba sedaya upaya untuk membantu menangani masalah pancutan pramatang melalui kaedah penggunaan bahan yang 100% berunsurkan herba.

MSG memang sungguh hebat (admin pun dah guna memang power bro!) dan kami berani memberikan anda jaminan 30 hari pulangan wang jika anda tidak berpuashati dengan hasilnya. Produk ini WAJIB dimiliki oleh semua suami. Simpan satu di dalam poket dan mudah untuk dibawa ke mana-mana. Anda pasti memerlukannya.

kelebihan men secret gel

Tanya Diri Anda 3 Soalan Ini…

1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang ANDA mahu dan menikmati hubungan seks yang hebat tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan lama?
2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan yang maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda?
3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan pancutan pramatang… UNTUK SELAMANYA?

KEISTIMEWAAN & KEHEBATAN MSG

Bagaimana MSG boleh menjadi BEGITU HEBAT?

Beginilah caranya bagaimana MSG bertindak.. PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN SERTA-MERTA!

MSG mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan MSG dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang h urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan MSG sebelum persetubuhan sahaja. Sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada hari tersebut maka MSG tidak perlu digunakan. Amalkan hanya apabila anda mahu melakukan hubungan intim sahaja.

MSG akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan – bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitiviti) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

cara guna men secret gel

Hasilnya? KEPUASAN dan KAWALAN!

Kesan dari penyerapan Transdermal ini bermakna prestasi yang lebih lama dan memuaskan TANPA sebarang kesan kerana ianya TIDAK SAMA SEKALI menganggu saraf anda cuma ianya akan merawat sesitiviti pada hujung kepala zakar anda sahaja.

Apa yang anda perlu lakukan untuk mengalami kesan terhebat MSG ini ialah hanya dengan mengurutkan MSG pada zakar dan ianya akan membuatkan anda mengalami persetubuhan yang terhebat anda serta merta.

Oleh itu LUPAKAN semua ini:

*SUNTIKAN YANG MENYAKITKAN!
*UBAT MAKAN YANG MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN!
*SENAMAN YANG MEMAKAN MASA TANPA KESAN!
*PENANTIAN YANG MENYEKSAKAN!
*SAAT-SAAT YANG MEMALUKAN!

Dengan MSG, segalanya berlaku dengan segera secara semulajadi seperti aksi persetubuhan itu sendiri.

pewangi perangsang nafsu wanita

Apakah kandungan MEN SECRET GEL

Berikut adalah antara kandungan MSG…

MSG menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan secara turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. MSG menggunakan air suling, Pudina, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal.

Kekerasan yang luar biasa : Walaupun MSG tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan MSG. Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba di dalam MSG yang bertugas sebagai agen untuk melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda : Kesan yang amat nyata MSG adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar-benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

Wow! Apakah sebenarnya bahan-bahan semulajadi itu dan bagaimana ia berfungsi?

Seperti yang dapat anda lihat di atas, setiap satu bahan-bahan semulajadi tersebut telah dipilih untuk memberikan kesan-kesan spesifik di dalam sistem seksual lelaki…

Tetapi terdapat lebih BANYAK LAGI yang mampu MSG lakukan untuk anda!

Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan-kesan berikut pada jangka panjang.

Apakah yang membezakan MSG dari produk-produk tahan lama yang lain?

  • TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK…
  • TIDAK MENGGUNAKAN SEBARANG BAHAN KIMIA…

Kami memilih hanya bahan yang terbaik sahaja untuk menghasilkan MSG. Namun begitu bahan yang terbaik pun tidak berguna sekiranya ianya tidak sampai ke tempat tujuannya.

Oleh sebab itulah kami menggunakan teknologi Transdermal Delivery System untuk memastikan segala bahan-bahan ini sampai ke tempat tujuannya. Formula MSG mengandungi pudina sebagai pemangkin Transdermal Delivery System, oleh itu keupayaan bahan-bahan semulajadi ini untuk menyerap masuk ke dalam kulit anda adalah mudah dan senang.. Praktikal!

Kajian yang dijalankan di Department of Pharmacology di University of Dublin menunjukkan bahawa kesan penyerapan sesuatu bahan dapat ditingkatkan dengan menyerapkannya melalui kulit. Ini membolehkan bahan tersebut memasuki terus ke saluran darah tanpa perlu melalui perut, sistem penghadaman dan hati di mana bahan dan nutrien tersebut akan dipecahkan atau disingkirkan. Malah, bahan yang diambil secara oral hanya mampu memberikan 5% daripada kekuatan asalnya selepas melalui seluruh sistem badan anda. Hanya 5% berjaya sampai kemana yang sepatutnya!.

Tetapi dengan Transdermal Delivery System, sehingga 95% bahan tersebut sampai ke tempat yang sepatutnya. 95% vs. 5% … malah penyerapan melalui kulit berlaku dengan pantas – sebaik sahaja anda menyapukannya, bahan-bahan tersebut akan mula bekerja keras untuk anda.

Bukankah MSG sepatutnya berada di dalam poket anda sekarang? Dapatkan Segera!

4 Sebab Utama Pancutan Pramatang

#1- Sensitiviti Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

#2- Keinginannya terlalu melampau hinggakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya.

#3- Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda. Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.

#4- Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

Ada juga yang melaporkan dan mengatakan MSG mampu untuk kesan seperti di bawah :

  • Menggalakkan peredaran darah bahagian genital.
  • Menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki.
  • Merawat Kegelian Melampau.
  • Meningkatkan lagi stamina dan kuasa seks anda.
  • Merawat Nyilu-nyilu zakar.
  • Meningkatkan kekuatan corpora carvenosa.
  • Meningkatkan kekuatan seksual secara tradisional.
  • Menyokong kesihatan kulit zakar.
  • Meningkatkan peredaran darah.
  • Mengelakkan kesan keletihan.
  • Meningkatkan keinginan seks.
  • Meningkatkan potensi pancutan anda.

harga men secret gelharga men secret gelharga men secret gelharga men secret gel

DAPATKAN MSG UNTUK ANDA BERTAHAN LAMA DALAM SEKS INI SEKARANG JUGA…
Merupakan gel tahan lama yang terhebat dalam kelasnya.. amat hebat & berkesan!!
JANGAN TUNGGU LAGI.. UNTUK ANDA MENJADI LELAKI DAMBAAN ISTERI..
RASAKAN PELUKAN ERATNYA.. DISEBABKAN KEHEBATAN ANDA, DIA PUAS TAK TERHINGGA..
Kami doakan kejayaan anda. Amin. Wallahualam.

men secret gel malaysia

1 botol : MYR100.00

((( 2 botol : MYR180.00 – JIMAT RM20.00 )))

((( 3 botol : MYR250.00 – JIMAT RM50.00 )))

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “Men Secret Gel”

  1. […] P/S : Betul anda tidak pernah buat isteri anda klimaks berkali-kali semasa anda mendayung lebih 30 minit tanpa henti? Isteri anda berhak untuk seks yang lebih hebat dari sekadar 5 minit seperti sebelum ni! Gunakan Man Secret Gel untuk ‘PERKASA’ kan senjata anda dan TAHAN LAMA untuk tusukan yang lebih padu dan lebih lama! KLIK SINI […]

  2. […] P/S : KEJUTKAN isteri anda dengan HAYUNAN LAJU tanpa PANCUT AWAL, kagumkan isteri anda dengan bertahan lebih 40 minit dan KEJANGKAN isteri dengan PANCUTAN yang sungguh MENAKJUBKAN. Berkesan sepantas 30 minit selepas disapukan. KLIK SINI […]

  3. […] P/S : Namun anda jangan berasa bimbang, admin mencadangkan kepada suami-suami yang ingin bertahan lama dan memuaskan nafsu seks isteri anda sehingga dia menjerit kesedapan serta akhirnya nanti dia sendiri yang akan meminta anda tamatkan ‘permainan’ dengan segera. Anda mesti cuba hari ini, admin yakin produk herba alternatif Men Secret Gel yang terbaru di pasaran ini mampu membantu anda dalam menyelesaikan masalah seperti yang telah dinyatakan di atas. KLIK SINI […]

  4. […] P/S : Adakah anda mengalami masalah tidak tahan lama atau cepat pancut? Pasti ada bukan? Buangkan rasa ego anda untuk mencuba produk hebat ini. Admin yakin adik kecil anda pasti akan bertahan lama dan isteri anda pasti akan tergamam apabila melihat prestasi seksual anda melonjak seperti orang muda. Admin bagi 5 bintang untuk Men Secret Gel. Info Lanjut KLIK SINI […]

  5. […] tewas di ranjang ataupun dengan kata lain mengalami masalah cepat pancut bolehlah menggunakan MEN SECRET GEL bagi melambatkan pancutan air […]

  6. […] P/S : Adakah anda bimbang isteri tidak puas seks di ranjang? Bimbang isteri lambat klimaks? Bimbang diketawakan isteri disebabkan abang pendek anda muntah terlebih cepat? KLIK SINI […]

  7. […] : Adik kecil suami anda asik layu dan cepat pancut? KLIK SINI Apa guna jadi lelaki atau suami jika adik tidak boleh berdiri? KLIK […]

  8. […] P/S : Alhamdulillah kerana sepanjang hayat arwah abah, aku sentiasa disampingnya walaupun tidak sebumbung aku sentiasa dimarahi, bergaduh dan tidak bertegur sampai berhari-hari. Tapi aku tau walaupun ada anak lain aku yang paling disayangi malahan aku bersyukur susah, senang dan sakit hanya aku yang dia mahu disampingnya. Arwah tidak berharta, miskin itu sebab dia malu untuk meminta pertolongan dengan anak-anak yang lain. Walaupun anak-anak yang lain semuanya senang dan berharta. Hati aku puas kerana aku disayangi arwah sehingga nafas terakhirnya di pangkuan aku. Alhamdulillah terima kasih Ya Allah. Maaf teman-teman aku terdetik untuk meluahkan apa yang aku alami dengan seorang ayah tercinta. Seorang ayah mampu menjaga 10 anak tetapi 10 anak belum tentu boleh menjaga dan membahagiakan seorang ayah. Hamba Allah KLIK SINI […]

  9. […] anda terkebil-kebil dalam kehampaan dan kekecewaan. Nampak apa masalahnya? Berita buruk buat anda. ANDA DISAHKAN MENGALAMI EJAKULASI PRAMATANG! Dan semua isteri amat tidak berpuas-hati dengan prestasi seks suami begini. Apalah yang diharapkan […]

  10. […] sayang sebab jaga saya dan anak-anak. Mesti isteri anda senyum lebar. Kalau anak-anak dah tidur bro KLIK SINI InsyaAllah isteri bro mesti tak tahan punya! He […]

  11. […] P/S : Mudahnya nak tahan lama. Sapu jer. Kini anda tidak perlu bersusah payah untuk menjadi seorang suami yang mampu memuaskan nafsu isteri. Pasti banyak produk yang telah anda gunakan untuk mencapai kemahuan itu kan? Kini tidak lagi. Buat lelaki yang ingin tampil dengan imej LAMBANG LELAKI SEBENAR.  KLIK SINI […]

  12. […] Imax Delay spray adalah salah satu produk herba 100% buatan. Pesaing hebat bagi KLIK SINI […]

  13. […] P/S : Ramai suami mengeluh dan menghadapi masalah sering cepat memancut air mani dengan cepat tetapi masih tidak menjumpai alternatif yang dapat mengatasi masalah tersebut. Saya cadangkan anda mencuba dan alami sendiri produk herba Men Secret Gel ini. InsyaAllah admin yakin isteri anda pula merengek minta berhenti permainan awal pula. KLIK SINI […]

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/