Minyak Lintah Gunung Tok Ayah

minyak lintah gunung tok ayah

minyak lintah gunung tok ayah

Minyak Lintah Gunung merupakan alternatif perubatan tradisional sejak berabad-abad lamanya. Minyak Lintah Gunung telah diolah dengan herba terpilih sehingga menjadi minyak lintah gunung asli terbaik. Tanpa bahan kimia dan pengawet, minyak ini suci serta semula jadi dan tiada kesan sampingan serta amat mustajab untuk lelaki lemah tenaga batin.

Khasiat Utama :

Bertindak dengan serta-merta (ketegangan) dalam masa 15 minit sahaja. Degan izin-NYA InsyaAllah.

Menjadikan zakar anda :

KUAT, TEGANG, TAHAN LAMA, BESAR DAN PANJANG

Juga sesuai untuk :

  • Zakar tunduk ke bawah (patah tandan)
  • Zakar bengkok
  • Memperbetulkan urat-urat zakar yang tersumbat
  • Melambatkan keluar air mani

NOTA : TIDAK BOLEH SAPU KE DADA

Khasiat lain :

  1. Merawat penyakit strok
  2. Lumpuh
  3. Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
  4. Mengembalikan kesegaran pada urat saraf dan melancarkan peredaran darah

Pati minyak urutan turun-temurun, InsyaAllah selamat dan tiada sebarang kesan sampingan. Dirumus secara tradisional bagi merawat masalah saiz zakar dan mengawal ejakulasi pra-matang. Besar, teguh dan berkuasa. Membesarkan, memanjangkan, tegang dan kuat.

Bila sebut Pati Minyak, ianya tentulah ASLI dan tidak dicampur dengan bahan-bahan lain. Jadi keTULENannya menjadikan ianya efektif dan sering menjadi sebutan ramai bagi mereka yang memerlukannya.

Pati minyak Lintah bukan sahaja untuk merawat kelelakian anda, tapi memperhebatkan lagi kejantanan anda di ranjang. Kehebatan anda ini bakal mengubah fenomena kasih sayang isteri terhadap anda.

Penggunaan urutan menggunakan Pati Lintah ini sangat baik dan anda boleh mengawal waktu ‘permainan’ sebaik mungkin. Serapan dari Pati Lintah ini membetulkan semula kedudukan salur-salur darah dan saraf-saraf yang sensitif.

Cara-cara menggunakannya :

Goncang botol dahulu sampai sebati.

Sapukan minyak lintah di sebelah atas, bawah, kiri dan kanan.

Urut sambil picit-picit sehingga minyak terasa agak kering. (rehat sekurang-kurangnya 5-10 minit)

Lakukan secara teratur dari pangkal ke hujung. Lakukan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam sekurang-kurangnya 2-5 minit urutan.

minyak lintah gunung tok ayah

((( Harga : MYR60.00 PERCUMA Pos Laju )))

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Minyak Lintah Gunung Tok Ayah”

  1. […] P/S : Tajamkan senjata anda dan jangan mengaku kalah sebelum anda pergi berperang. Belayar mesti sampai ke destinasinya dan kalau mendaki gunung biarlah sampai ke kemuncaknya. Barulah anda dan isteri merasai betapa puasnya kenikmatan seks. KLIK SINI […]

  2. […] P/S : Minyak Lintah Gunung Tok Ayah ini merupakan alternatif perubatan tradisional sejak dahulu-kala lagi. Tiada kesan sampingan dan amat mustajab untuk lelaki yang mengalami lemah tenaga batin. Bertindak serta-merta dalam masa 15 minit sahaja. InsyaAllah. Info lanjut KLIK SINI […]

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/