Mystique Swiss

mystique swiss

mystique swiss

Mystique Swiss merupakan produk wangian pheromones dari Switzerland mengandungi kandungan pheromones yang hebat bagi tujuan memikat hati lelaki untuk dipilih menjadi suami. Ramai wanita dari kalangan pengguna yang telah berjaya menyelesaikan masalah dalam memikat hati lelaki dengan menggunakan Mystique Swiss ini. Wangian pemikat lelaki ini ternyata hebat! Wanita  harus mencubanya. InsyaAllah lelaki pasti akan tertarik dan tertawan dengan haruman yang anda pakai.

mystique-swiss-logo

Bahan-bahan yang terkandung di dalam Mystique Swiss antaranya :

 • 3mg of Estratetraenol
 • 5mg of Copulins
 • 3mg of Androsterone
 • 2mg of Androstenol
 • 3mg of Androstadienone
 • Fragrance
 • Proylene Glycol
 • Purified Water
 • Aloe Barbadensis Gel
 • Gel Atomizer
 • e 10ml 0.34 FL.OZ.

Ramai wanita tertanya-tanya kenapa mereka harus menggunakan Mystique Swiss ini dalam kehidupan mereka? Jawapannya ialah :

 • Meningkatkan kekerapan temujanji dan keluar bersama teman lelaki idaman
 • Lelaki akan merenung tajam dan memberikan jelingan serta tenungan yang menggairahkan.
 • Meningkatkan daya tarikan dan rangsangan seksual dari lelaki
 • Merapatkan hubungan yang sudah terjalin
 • Diri anda sentiasa diselubungi dengan minda dan aura positif
 • Cara komunikasi anda akan lebih berkesan dan baik apabila berinteraksi dengan lelaki.
 • Ramai akan menghormati penampilan anda.
 • Apabila anda berjalan, rakan sekerja anda pasti akan tertumpu dengan anda.
 • Meningkatkan daya keibuan dan keayuan seorang gadis.

pewangi pemikat mystique

Anda Pasti Teruja Apabila Menggunakan Kuasa Hormon Berteknologi Swiss Ini!

Mystique adalah hormon copulins untuk memikat lelaki. Umum mengetahui bahawa pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. Manusia terpikat antara satu dengan lain bergantung kepada faktor hormon. Jika anda memiliki aura aroma hormon yang unik maka anda pasti akan dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda! Cubalah produk hebat ini hari ini!

Produk hebat ini adalah hormon pemikat lelaki yang paling kuat pernah dihasilkan oleh makmal. Ia diselidik saintis selama 20 tahun dalam kajian pengasingan bahan aktif Copulins dan 2 tahun dalam membina teknologi canggih yang selamat dan efektif. Mystique adalah jauh lebih hebat berbanding mana-mana produk wangian pemikat dan penggoda lelaki. Produk ini telah membuktikan (kajian yang dilakukan ke atas manusia) ia memiliki kesan pemikat dan penggoda yang 5 kali lebih kuat berbanding lain-lain produk yang berada di pasaran. Ia bertindak secara pantas dengan menghantar isyarat ke bahagian VNO (saraf pengesan hidung) manusia dan mengaktifkan deria bau dan sel otak tanpa mengganggu sistem pernafasan dan emosi. Ia menghantar signal dan aura pemikat yang menggoda dan seterusnya menangkap perhatian orang sekeliling anda dengan efektif sekali. Manusia yang terhidu hormon copulins ini akan berasa tenang, aman, yakin, seronok dan bersikap lebih positif. Kajian juga mendapati lelaki yang terhidu Mystiue ini akan menjadi sedikit ghairah.

Perhatian : Hormon Copulins Mystique Swiss yang diperlukan untuk memikat dan menggoda lelaki haruslah berkuasa, agar berkesan dan bertindakbalas terhadap lelaki. Dos hormon yang terkandung dalam produk ini sangatlah kuat.

perfume penggoda lelaki

Produk pemikat lelaki ini berbeza dari lain-lain jenama kerana ia dihasilkan untuk memikat lelaki. Ujian yang dilakukan ke atas lelaki mendapati 97% lelaki akan teringat-ingat bau hormon unik ini. 95% lelaki mengingati baunya dan 99% lelaki menyukai baunya. Kami mendapati lelaki akan ingat dan mengenali baunya kerana signal hormon copulins telah mengaktifkan deria keenam dengan sempurna. Selain itu, lelaki terdorong untuk jatuh cinta kepada pemakainya kerana beranggapan si pemakai ini mempunyai sifat keibuaan yang tinggi. Wanita yang menggunakannya tidak kira usia atau paras rupa akan dapat memikat lelaki kerana hormon Copulins yang terkandung di dalamnya. Ia bagai menyampaikan mesej kepada kepada deria keenam lelaki bahawa anda adalah seorang calon yang sesuai untuk menjadi ibu kepada keturunan lelaki tersebut secara biologi. Ini yang sering dikatakan sebagai keserasian (chemistry). Produk ini juga akan membuatkan anda dianggap serasi dan sesuai menjadi ibu kepada anak-anak lelaki yang ingin anda pikat.

beli sekarang

Wahai Wanita Mahukah Anda?

 • Menggoda dan memikat lelaki idaman anda
 • Membuatkan semua lelaki berasa seronok  menghidu bau anda
 • Menjadikan lelaki ghairah dan senang mendekati anda
 • Meningkatkan hormon pemikat yang tiada tandingan
 • Mempunyai aura positif yang mampu dirasai ketika bersama rakan dan teman

Produk pemikat ini adalah hormon jenis semburan yang digunakan secara luaran untuk meningkatkan daya tarikan anda terhadap lelaki. Ia merupakan senjata kimia untuk memikat amalah ia mampu untuk membuatkan setiap orang yang berada berdekatan dengan anda merasa tenang. Ianya adalah satu-satu hormon yang dicipta khusus untuk golongan wanita berkerjaya yang sering menemui ramai orang. Beribu-ribu wanita di seluruh dunia telah mengetahui bahawa dunia moden ini penuh cabaran dan harus melaluinya dengan menggunakan teknologi hormon yang canggih. Pengguna-pengguna produk ini sangat menyukai hasilnya. Ia adalah keperluan asas yang perlu dimiliki dalam kehidupan sosial yang mencabar pada abad ini.

testimoni mystique swiss

Produk pemikat dan peningkat aura positif ini semakin mendapat sambutan kerana ianya semakin diperlukan disebabkan oleh beberapa faktor yang berikut :

 1. Kes perceraian yang semakin ketara
 2. Kedinginan seks suami isteri
 3. Pergaulan dan persekitaran tempat kerja yang negatif
 4. Keharmonian rumahtangga

Dipendekkan kata, wanita yang menggunakan produk ini :

 • Bos akan lebih sukakan anda
 • Rakan sejawat anda akan bersikap lebih positif dan terbuka
 • Menyemarakkan kasih sayang suami dan kekasih terhadap anda
 • Pelanggang yang sering anda temui akan merasa lebih tenang, aman dan seronok.

pewangi pemikat lelaki swiss

Cara-cara Mengguna :

Sembur pada baju atau pada kulit dalam jarak satu kaki. Kesan hormon pemikat ini akan bertahan selama enam jam. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin bertemu dengan orang tersayang, rakan-rakan, bos, teman sepejabat atau pelanggan-pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.

Hormon copulins yang digunakan adalah sejenis sintetik yang dihasilkan di makmal menggunakan teknologi sains. Ia tidak mengandungi bahan-bahan yang berunsurkan haiwan. Setiap kandungan menggunakan bahan yang berasaskan tumbuh-tumbuhan. Jadi, ianya amat bersih dan sesuai untuk semua golongan.

Sekiranya anda percaya produk ini perlu anda miliki dan guna sekarang. Ambil langkah pertama anda dengan membuat pesanan secara online hari ini juga. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kesannya, bungkusannya, baunya atau anda tidak berpuashati dengan apa jua sebab, kami akan pulang wang pembelian anda tanpa soal. Jaminan pengembalian wang ini adalah sepanjang 30 hari. Ini bermakna anda ada peluang untuk mencuba sendiri produk ini tanpa rasa was-was. Ingat! Jaminan pulangan wang kami adalah mktamad dan anda berhak miliki pulangan wang tersebut tanpa sebarang soal.

Produk import ini sangat berkesan dan ianya telah diuji secara saintifik. Ia mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari. Gunakan kuasa bioteknologi untuk meningkatkan penampilan anda secara saintifik! Pergaulan anda, bisnes anda dan hari yang anda lalui bersama orang tersayang pasti akan lebih menggembirakan!

how-pheromone-works

P/S : Dapatkan sekarang juga. Jangan berlengah lagi. Kehadiran anda pasti disedari dan dihargai oleh lelaki idaman anda. Anda pasti lebih terserlah dan menyerlah dalam banyak-banyak wanita yang ada dalam sesuatu keadaan. Anda pasti lebih banyak mendapat senyuman, teguran dan perhatian lelaki. Anda pilihlah mana yang anda rasa terbaik dan sesuai untuk pasangan anda. Juga untuk memikat cinta dan nafsu suami. Anda pasti tidak menyesal. Anda akan menyesal jika tidak mencubanya. He he.. KLIK SINI

((( Harga : MYR70.00 )))

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Mystique Swiss”

 1. […] P/S : Wanita dicipta lemah daripada lelaki. So guys, treat them right, don’t break their heart. Eventhough they look okay. Inside, they are not. KLIK SINI […]

 2. […] P/S : Orang yang benar-benar ikhlas mencintai kita ialah orang yang boleh menerima diri kita seadanya tanpa membandingkan diri kita dengan orang lain. Setuju tak orang perempuan? KLIK SINI […]

 3. […] P/S : Wahai isteri, taat dan buatlah segala apa perintah suami. Lakukanlah perkara-perkara yang disukai suamimu dan tunaikanlah kemahuan nafsu seks suami. Wallahualam. KLIK SINI […]

 4. […] P/S : Mystique Switzerland adalah hormon copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. KLIK SINI […]

 5. […] P/S : Biar lelaki-lelaki di luar sana tahu bahawa janda-janda ni bukan 2nd class. Mereka bukan untuk dipermain-mainkan. InsyaAllah memang terdapat banyak hikmah & ganjaran pahala Allah berikan buat lelaki yang mengahwini janda. Wallahualam. KLIK SINI […]

 6. […] P/S : Rumahtangga yang perolehi ‘Sakinah’ adalah suami dan isteri, masing-masing lebih suka dan gembira berada di rumah berbanding di luar rumah. Antara tandanya, sentiasa segera ingin balik ke rumah sejurus selepas kerja, atau jika masih ada sedikit, tanpa bertangguh lagi terus balik dan berazam siapkan di rumah sahaja (walau mungkin tak siap juga). Yang penting, rumah dan ahli keluarga dalam rumah menawarkan ‘SAKINAH’ ketenangan dan kebolehduduk di dalam rumah dengan selesa emosi. – Dr. Zaharuddin Abdul Rahman KLIK SINI […]

 7. […] P/S : Isteriku… aku tidak tahu, adakah aku yang pergi dahulu meninggalkan engkau di dunia ini; atau sebaliknya engkau yang terlebih dahulu pergi meninggalkan aku sendirian… kerana itu bukan ketentuan kita… namun sebelum salah satu darinya berlaku, aku mohon kau halalkanlah segala penderitaan dan kesusahan yang terpaksa kau alami selama ini kerana keinginanmu bersamaku… apa yang pasti… kau tiada gantinya… Hadiah Untuk Isteri KLIK SINI […]

 8. […] P/S : Bagi isteri yang ingin menarik perhatian dan melembutkan hati suami supaya tertarik dengan penampilan anda disisinya. KLIK SINI […]

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/