Nourel Liquid Matte Lipstick

Nourel3

Nourel

Nourel Liquid Matte LipstickĀ adalah salah satu jenama tempatan yang mempunyai kualiti setanding dengan jenama-jenama antarabangsa yang lain. Dengan mempunyai pelbagai pilihan warna untuk dipadankan dengan penampilan seseorang wanita ianya nampak seakan natural, feminin dan juga elegan. Selain mempunyai kualiti terbaik diperbuat daripada bahan-bahan yang diluluskan, Nourel Liquid Matte Lipstick juga memberikan pengguna kemudahan untuk membawa ke mana sahaja kerana saiz dan kotaknya sangat mesra pada wanita sibuk dan bekerjaya.

Nourel Liquid Matte Lipstick yang pastinya adalah satu produk yang mementingkan kebersihan dan yang paling utama adalah HALAL untuk muslimah di seluruh negara menggunakannya. Bukan sahaja ianya HALAL malah produk ini mendapat pengiktirafan dan juga maklum balas yang sangat positif daripada pengguna dan juga jurusolek-jurusolek di dalam Malaysia. Dibawah ini adalah grafik padanan warna pada bibir dan juga nama serta code untuk memudahkan pembeli memilih mengikut citarasa masing-masing. Hanya nyatakan code atau nama dan boleh buat tempahan pada cara membeli.

NR Lips

Berikut di bawah ini adalah 5 jenis warna dan kod Nourel Liquid Matte Lipstick ;

  1. Timeless Kod 001
  2. Girl Crush Kod 002
  3. Santorini Kod 003
  4. Jenna Kod 004
  5. Libra Kod 005

NR Choice

Nourel Liquid Matte Lipstick ini adalah pilihan kepada permasalahan wanita yang diluar sana jika masih terdapat apa-apa keraguan untuk membeli lipstick jenama antarabangsa yang lain sudah pastinya tidak diketahui akan material digunakan sama ada halal dan juga soal kebersihan yang sering bermain di fikiran pembeli-pembeli bijak. Sokongan daripada pembeli dan juga pengguna kepada produk tempatan ini amat diperlukan bagi memastikan Nourel Liquid Matte Lipstick ini bersaing secara sihat dan kekal dalam tempoh yang panjang bagi memenuhi keperluan dan juga kehendak pelanggan.

Nourel3

Dapatkan segera Nourel Liquid Matte Lipstick dan tambahkan koleksi di dalam meja alat solek anda. Tidak rugi jika anda mencuba kerana ianya sangat berbaloi dengan harga yang ditawarkan termasuk kos penghantaran via Pos Laju ditanggung sepenuhnya oleh pihak kami.

UNTUK COD KAWASAN JOHOR BAHRU SILA HUBUNGI :

Miss Eza : 013-743 8282

HARGA SEKOTAK : RM50.00

2 KOTAK : RM85.00

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/