Pacak Langit Pearl

pearl-plus

Pearl Plus

Pearl Plus atau lebih dikenali sebagai PACAK LANGIT merupakan produk buatan tempatan yang dirumus khas dengan 5 jenis herba terbaik bukan sahaja untuk memberi ketegangan maksima tetapi untuk meningkatkan daya ketahanan seksual agar anda sentiasa bersedia dan bertenaga hari demi hari.

pearl-plus

Bagaimanakah Pacak Langit Pearl mula dicipta?

Pacak Langit ini mula dihasilkan oleh arwah datuk kawan saya di Kampung Kuala Sanglang, Perlis semenjak hampir 80 tahun dahulu. Hanya melalui  “word of mouth” beliau sentiasa dikunjungi oleh sebegitu ramai pesakit dari sekitar Perlis, Kedah dan juga Pulau Pinang yang ingin mendapatkan rawatan untuk pelbagai masalah penyakit dari segi seksual dan kesihatan am.

Segala ubat-ubat dan minyak-minyak beliau hasilkan sendiri dengan menggunakan pelbagai jenis akar-akar kayu yang juga dicarinya sendiri.

Ubat pacak langit pada asalnya adalah gabungan akar-akar kayu yang perlu direbus selama sekurang-kurangnya sejam dan diminum setiap pagi untuk merawat kesemua masalah utama lelaki iaitu kurang bertenaga, kurang bernafsu, masalah ketegangan dan juga masalah pancutan pramatang. Dengan perkembangan zaman, pacak langit dihasilkan pula dalam bentuk kapsul setelah diekstrak dari akar-akar kayu tersebut diasingkan dan diproses untuk dijadikan dalam bentuk serbuk.

Semenjak dari ini, pacak langit mula dipasarkan dengan lebih meluas lagi di kedai-kedai ubat di kawasan utara Semenanjung. Melihat potensi pacak langit untuk dipasarkan ke seluruh negara dan dunia, ayah saya, yang kini telah mengambil alih tugas-tugas pembuatan Pacak Langit telah mendapatkan bantuan kewangan untuk membeli mesin-mesin dan juga membina sebuah kilang kecil untuk menghasilkan pacak langit dan lain-lain ubat dan minyak secara komersial.

Pacak Langit Pearl dihasilkan 100% dari bahan-bahan herba akar kayu dengan menggunakan mesin yang higenik. Untuk setiap pembelian, anda akan menerima 10 biji pacak langit pearl yang di ‘seal’ kedap udara bagi mengekalkan kesegarannya. Selepas botol dibuka, pacak langit pearl boleh bertahan selama 6 bulan.

Produk yang dihasilkan dengan 100% dari herba asli yang akan melonjakkan kekuatan seksual anda pada BILA-BILA masa yang anda mahu!. Ianya diperbuat 100% dari herba asli tanpa dicampurkan dengan bahan-bahan kimia yang lain yang akan mendatangkan mudarat pada kesihatan anda. Oleh itu, pengambilan kapsul PACAK LANGIT PEARL adalah selamat.

Kandungan Pacak Langit

Produk Pacak Langit ini mengandungi 5 keajaiban asli dunia yang telah digunakan berkurun lamanya untuk mengatasi masalah berkaitan dengan libido lelaki. Setiap kapsul ini mengandungi sebanyak 500mg gabungan ekstrak Ginko Biloba, Tribulus Terristris, Butea Superba, Eurycoma Longifolia dan Smilax.

Ginkgo_Biloba1

GINKO BILOBA

Ginko Biloba adalah antara herba yang paling banyak dikaji di seluruh dunia. Ianya berfungsi untuk menggalakkan pengaliran oksigen ke bahagian otak dan juga membantu meningkatkan keupayaan otot jantung, paru-paru dan alat kelamin untuk berfungsi.

eurycoma

EURYCOMA LONGIFOLIA

Eurycoma Longifolia adalah antara herba aphrosidiac yang terkuat di dunia. Digunakan semenjak dahulu lagi oleh penduduk di sekitar Asia Tenggara untuk meningkatkan daya seksual dan juga kesihatan badan keseluruhan.

tribulus_terrestris

TRIBULUS TERRISTRIS

Teribulus Terristris digunakan untuk meningkatkan tenaga tubuh badan, meningkatkan keinginan seksual dan membantu menyegarkan sistem reproduktif lelaki dan wanita.

Butea

BUTEA SUPERBA

Butea Superba membantu meningkatkan pengaliran darah ke kawasan kelamin dan mengekalkannya untuk membantu memberikan ketegangan yang lebih sempurna secara berterusan. Ramuan ini baru sahaja ditambahkan ke dalam Pacak Langit Pearl setelah kajian mendapati dengan menambahkan bahan ini, kesan panas yang terhasil dari tongkat ali dapat dihilangkan untuk menjadikan Pacak Langit Pearl ini boleh digunakan tanpa sebarang kesan kepada pengguna.

UBI JAGA

SMILAX (UBI JAGA)

Ubi jaga digunakan semenjak dahulu lagi sebagai aphrosidiac atau perangsang nagsu untuk kaum lelaki. Ianya terbukti berkesan untuk meningkatkan keupayaan seksual lelaki dengan meningkatkan kandungan hormon testerone.

Produk ini telah dihantar untuk analisa di makmal untuk memastikan ianya selamat digunakan tanpa ragu-ragu.

FUNGSI

Anda hanya perlu mengambil sebiji sahaja sehari kapsul Pacak Langit Pearl untuk tujuan berikut :

  1. Meningkatkan libido
  2. Meningkatkan pengeluaran kuantiti air mani
  3. Memanjangkan tempoh ereksi
  4. Merawat masalah prostate
  5. Membersih buah pinggang
  6. Meningkatkan tenaga dan stamina
  7. Merawat kegagalan erektil dysfunction
  8. Merawat pancutan pramatang

Produk ini telah dihantar untuk analisa di makmal untuk memastikan ianya selamat digunakan tanpa ragu – ragu.

Bilakah anda perlu mengambil Pacak Langit Pearl?

Menghadapi kesukaran untuk mencapai ereksi pada waktu pagi selepas bangun dari tidur. Ketegangan tidak penuh atau tidak betul-betul keras walaupun dalam keadaan yang amat terangsang.

Memerlukan masa yang agak lama untuk mencapai ketegangan apabila bermesra dengan isteri.

Ketika bersetubuh, anda gagal mengekalkan ketegangan.

Dengan pengambilan Pacak Langit Pearl anda mampu kembalikan kemampuan seksual anda semasa anda muda dahulu.

Bagaimana Pacak Langit Pearl boleh membantu?

Pacak Langit Pearl dirumus khas dengan 5 jenis herba terbaik bukan sahaja untuk memberi ketegangan maksima tetapi untuk meningkatkan daya ketahanan seksual agar anda sentiasa bersedia dan bertenaga hari demi hari.

Pacak Langit Pearl bukan hanya untuk mereka yang bermasalah sahaja tetapi untuk semua yang ingin meningkatkan tenaga seksual masing-masing.

Herba ramuan Pacak Langit Pearl akan membantu mengembangkan salur darah di bahagian zakar bagi membantu meningkatkan pengaliran darah dan mengekalkannya di bahagian zakar untuk mencapai ketegangan maksima.

Cara Penggunaan

Makan sebiji Pacak Langit Pearl 1/2-1jam sebelum bersama – bergantung pada faktor usia dan tahap prestasi seks anda. Adakala kesan pengambilan ini akan datang sehingga 3 jam. Elakkan minuman ais dan beralkohol. Kesan akan dapat dirasai dalam masa 1/2 jam hingga 1 jam.

Kesan Sampingan daripada penggunaan Pacak Langit Pearl

Pacak Langit Pearl tidak akan menyebabkan sebarang kesan sampingan namun begitu sekiranya anda mempunyai tekanan darah rendah, anda mungkin akan mengalami sedikit kepeningan yang biasanya akan hilang dalam masa 30 minit setelah mengambil Pacak Langit Pearl.

Nota Khas

Jika sekiranya Tuan menghadapi masalah Erectile Dysfunction atau kata mudah yang biasanya dipanggil Mati Pucuk, dicadangkan Tuan makan 10 kapsul Pacak Langit Pearl selama 10 hari berturut-turut. Selepas 10 hari, rehat 1 hari dan teruskan makan selama 10 hari lagi. InsyaAllah kejantanan anda akan kembali semula. Tidak rugi anda mencubanya!!!

Jangan biarkan kehampaan menguasai diri anda. Mungkin Pacak Langit Pearl akan menjadi penyelesaiannya.

((( Harga : MYR60.00 PERCUMA Pos Laju )))

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Pacak Langit Pearl”

  1. […] Selain daripada itu,  produk alternatif lain yang boleh membantu anda merawati masalah mati pucuk ialah dengan mengamalkan produk Pacak Langit. InsyaAllah kelakian anda akan kembali semula setelah anda mencuba produk ini. Maklumat lanjut LIHAT DI SINI. […]

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/