Pam Zakar Handsome Up

1367564013639

1367564013639

Pam zakar Handsome Up adalah pam zakar yang telah direkacipta khas untuk lelaki yang menginginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan memberikan daya ketahan dalam hubungan seksual suami isteri.

FUNGSI HANDSOME UP

Pam Zakar Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pramatang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Pam Zakar Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan penggunaan Pam Zakar Handsome Up secara konsisten.

Pam zakar anda dengan Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!

CARA GUNA PAM ZAKAR HANDSOME UP

caraguna

1. Anda digalakkan untuk membuang bulu kemaluan terlebih dahulu supaya tidak kelihatan semak seperti belukar di hutan. Ianya bertujuan untuk mengelakkan sebarang kesakitan semasa proses menggunakan pam zakar ini. (tidak cukur pun tidak menjadi masalah)

2. Ambil kain, rendamkan dalam air suam (jangan menggunakan air panas, melecur nanti). Tuam zakar anda dengan kain tadi selama lebih kurang 5 minit. Tujuannya adalah untuk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot-otot dan urat-urat zakar.

3. Ambil minyak (mana-mana minyak lintah yang terdapat di pasaran), sapu pada zakar dan urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.

4. Ambil balang, pilih saiz getah yang sesuai dengan zakar anda. Getah ini untuk mengelakkan angin keluar dari balang semasa menggunakan pam zakar nanti.

5. Masukkan zakar ke dalam balang. Pam semaksimum yang boleh, tapi AWAS! jangan sampai sakit. Comfortable level. Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dengan tekanan yang anda gunakan. Biarkan zakar dalam balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dengan sendiri baru tanggalkan balang dari zakar anda.

6. Urut zakar anda semula seperti gambar di atas. Tujuannya adalah untuk menyegarkan semula aliran darah anda semasa sesi penggunaan pam zakar tadi.

7. Jangan lupa basuh balang anda untuk sesi keesokkannya pula. Sebab jika tidak basuh, dikhuatiri habuk-habuk akan melekat pada balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak bagi mengelakkan ianya pecah dan merekah.

8. Ulang sesi senaman ini setiap hari selama 10 minit.

9. Jangan lupa untuk mengambil ukuran panjang dan ukur lilit sebelum melakukan senaman ini supaya mudah untuk anda monitor perkembangannya setiap minggu.

handsome up

PERHATIAN !!! PERHATIAN !!!

Sesi mengepam dan tekanan yang berlebihan TIDAK AKAN mempercepatkan lagi proses pembesaran zakar. Malah boleh MEROSAKKAN zakar anda. (Nasihat dari Pakar-pakar Andropologi)

Contoh : Kalau anda ke gym, trainer pasti melarang anda melakukan lebih dari yang sepatutnya walaupun anda rasa anda mampu dan boleh melakukannya lagi. Rasionalnya, otot-otot perlu lebih relaks dan bermula dengan intensiti yang berperingkat-peringkat. Sama juga apabila anda ingin berjogging, berlari atau bersenam. Anda tidak boleh terus berlari berjam-jam, boleh pengsan nanti. Faham bukan?

Peringatan!!!

Zakar akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam zakar.

BELI PAM ZAKAR HANDSOME UP DENGAN YAKIN

Pam Zakar Handsome Up ini diperbuat dari material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam zakar yang berharga murah yang mudah pecah dan tidak tahan lama. Pencipta Pam Zakar Handsome Up ini juga telah memenangi anugerah “The Winner Of The Top Ten Outstanding Inventors”.

hargahandsome

handsmeminyak

((( Harga : MYR150.00 PERCUMA Minyak Lintah Bernilai MYR40.00 )))

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/