Pam Zakar Terbaik Dunia

bathmate

bathmate

Pam zakar terbaik di dunia bagi membantu lelaki yang ingin membesarkan dan memanjangkan alat sulitnya pada pendapat admin ialah pam Bathmate Hercules. Jika dilihat menerusi review-review yang dibincangkan di alam maya banyak memperkatakan tentang kehebatan alat pembesar zakar yang diimport khas dari England ini. Ini juga turut diakui oleh pelanggan-pelanggan admin kebanyakannya amat berpuas hati dan gembira dengan hasil pencapaian yang mereka kehendaki.

Jika dibandingkan dengan pam-pam zakar yang lain, ternyata admin sendiri telah mencubanya dan mendapati memang terbukti pam Bathmate Hercules ini merupakan suatu produk yang wajib dimiliki oleh semua lelaki/suami. Selain cara menggunakannya amat mudah dan ringkas, ternyata pam ini tidak akan memberikan sebarang kesakitan kepada alat kelamin lelaki. Saya yakin kepada anda yang masih ragu-ragu untuk memilikinya, saya cadangkan anda mengeluarkan sedikit wang dan tidak rugi pun kerana ia pasti dapat membantu anda menjaga alat sulit pada tahap yang terbaik. Bayangkan betapa gembiranya isteri anda apabila dia melihat zakar anda besar, panjang, ampuh dan mampu untuk bertahan lama semasa mengadakan hubungan badan.

pembekal bathmate

“Aku yang dulu punyai zakar kecil, sekarang lepas guna bathmate zakar ku tegang-tegang” haha… Sambil menyanyi Lagu Tegar di bilik air anda boleh bersenam dengan Bathmate selama 10 minit sahaja. InsyaAllah anda pasti berasa seronok.

Secara ringkasnya, Pam Bathmate Hercules yang menggunakan teknologi hidro ini berupaya untuk :

√ Menguatkan Otot Zakar

√ Melancarkan Aliran Darah dengan sempurna

√ Mengeraskan Zakar anda seperti BATU!

√ Pembesaran yang Sekata dan Optimum

√ Membuang Lendiran dan Darah Beku dengan sempurna.

Produk ini telah mencatatkan Jualan Tertinggi di luar negara termasuklah di United Kingdom, US dan Europe. Jadi bagi lelaki/suami di luar sana ambillah peluang untuk mencubanya agar kekuatan ereksi anda akan semakin bertambah baik dan mantap.

Mengapa Bathmate?

Pam Bathmate merupakan pam zakar berasaskan air yang dicipta khas untuk lelaki menggunakannya di dalam bilik mandi. Pam berasaskan air adalah lebih mudah dan berkesan. Hasilnya lebih cepat berbanding daripada menggunakan Handsome Up, Pro Extender dan pam-pam zakar yang lain.

keratan rentas zakar

Bagaimana Bathmate Berfungsi

1. Zakar seorang lelaki dibahagikan kepada 3 saluran iaitu dua saluran besar di atas adalah saluran erektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil di bahagian bawah adalah untuk memancut air mani dan membuang air kecil.

corpora cavernosa

2. Apabila terangsang secara seksual, otak kita akan mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke zakar anda. Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa). Perkara inilah yang membuatkan zakar anda menjadi tegang atau keras.

zakar tegang

3. Apabila menggunakan Bathmate, air di sekeliling zakar mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian zakar. Ini bertujuan untuk membantu menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga zakar dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan Bathmate dengan cara betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah dialirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga zakar. Ini membuatkan zakar untuk menjana lebih banyak darah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus zakar anda akan menjadi lebih besar.

rongga zakar

4. Pertama sekali ketebalan zakar anda akan meningkat dan diikuti dengan panjang zakar anda. Secara umumnya, selepas penggunaan 1-3 bulan, panjang akan mula meningkatkan setengah inci (1-2cm) ke atas. Semakin konsisten anda menggunakan Bathmate, lebih tebal dan lebih panjang zakar anda akan lihat secara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Bathmate sekurang-kurangnya 15-20 minit dalam sehari.

panjang zakar

5. Keputusan dapat dilihat semasa zakar sedang lembik atau tegang manakala lelaki yang mempunyai zakar yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali anda menggunakan Bathmate!!!. Kebiasannya zakar akan memanjang antara 2-5cm dan ketebalan zakar pula sebanyak 30%-40%.

zakar lembik

6. Teorinya sama seperti latihan angkat berat. Jika anda pergi ke gym sekali-sekala anda tidak akan dapat emlihat sebarang perubahan yang berlaku pada otot-otot badan. Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan melihat perubahan pada otot-otot tubuh badan anda.

zakar tegang

7. Bathmate menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz zakar. Oleh itu adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan. Rekabentuk Bathmate itu sendiri telah direka oleh jurutera dan doktor yang pakar dalam memastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam zakar normal atau peralatan extender.

saiz zakar

P/S : Ramai dikalangan golongan lelaki/suami malu tetapi mahu memiliki zakar yang sihat, keras, bertenaga, besar dan panjang tetapi tidak tahu bagaimana untuk memulakannya. Jangan sampai ditertawakan oleh isteri anda sendiri disebabkan saiz zakar anda yang halus, kecil dan comel-comel itu. Saya yakin Bathmate adalah salah satu produk atau alat pembesar zakar yang terbaik dan WAJIB untuk dimiliki oleh anda.  KLIK SINI

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/