Patah Tandan Masalah Lelaki

patah tandan

patah tandan

Patah tandan atau lebih dikenali sebagai zakar terkulai layu dan lembik ketika suami sedang bersetubuh bersama isteri merupakan suatu masalah yang membimbangkan bagi lelaki dewasa ini. Untuk pemahaman yang lebih jelas, masalah patah tandan ini boleh juga dikatakan seseorang lelaki itu mengalami mati pucuk, lemah syahwat dan lemah tenaga batin. Oleh itu, sebagai suami adalah menjadi tanggungjawab anda untuk mengambil inisiatif dalam menyelesaikan masalah ini dengan seberapa segera supaya isteri anda nanti tidak akan berasa kecewa, tertekan dan memendam rasa akibat ketidakpuasan seks.

Kebiasaannya lelaki mula mengalami masalah ini apabila usia mereka mula mencecah 35 tahun dan ke atas. Walaubagaimanapun, jangan ingat hanya lelaki tua sahaja bermasalah malah ada di antara mereka yang berusia seawal 20 tahun turut mengalami masalah yang sama. Antara penyumbang utama kepada permasalahan ini ialah faktor pemakanan. Amalan pemakanan orang zaman ini ternyata amat berbeza sekali dengan amalan pemakanan nenek moyang kita dahulu. Orang-orang terdahulu dalam menu makanan hariannya terdiri daripada sumber makanan dari ulam-ulaman dan tumbuh-tumbuhan yang kaya dengan zat-zat yang baik untuk kesihatan tubuh badan. Kebanyakannya makanan zaman ini memanglah begitu sedap untuk dimakan tetapi banyak mengandungi bahan-bahan yang tidak baik untuk kesihatan seperti  bahan pengawet, pewarna tiruan, baja dan racun-racun bertoksid yang kita tidak sedari.

Di antara jenis-jenis penyakit mati pucuk ini adalah seperti masalah patah tandan, mengkal, main macam ayam, layu ketika mendayung, zakar tumbang tatkala anda mendengar sesuatu bunyi, zakar lembik ketika anda sedang bergerak dan luar gelanggang bukan main garang tetapi setelah mahu memulakan pertarungan zakar anda terus mengecut. Aduhaiiiiii….

pastikan vimax original

Gambar Atas : Pastikan anda mengamalkan Vimax Original. Lihat gambar tersebut dengan teliti. Salah satu daripadanya merupakan Vimax Tiruan. Hampir sama bukan?

Maka dengan itu, selain daripada mengamalkan doa seperti yang dianjurkan oleh agama Islam, admin mencadangkan anda untuk mencuba produk alternatif yang berasaskan herba seperti Vimax Original. Ramai yang telah berjaya dan berpuas hati dengan keberkesanan produk Vimax ini. Dengan amalan vimax sebagai makanan tambahan atau ‘dietary supplement’ harian anda, admin yakin anda akan merasai perubahan yang amat positif dari segi prestasi seksual anda. Pengambilan vimax secara berterusan cukup mudah dengan hanya makan 1 kapsul pada setiap hari sahaja. Anda tidak perlu pergi ke rumah urut bagi mengurut zakar anda itu secara sembunyi-sembunyi. Kehebatan vimax ini bukan sahaja dapat menambahkan saiz idaman yang anda mahukan malah ianya berupaya untuk mengembangkan tisu-tisu ereksi zakar, tahan lama dan sekaligus menjadikan zakar anda lebih keras dan ampuh. Alhamdulillah, respon dari pengguna saya yang telah mengamalkan vimax selepas 3 bulan membuktikan berlakunya peningkatan saiz zakar dari 2 – 3 inci. KLIK SINI UNTUK INFO SELANJUTNYA

patah tandan masalah lelaki

Bathmate Original Pam Zakar Terhebat Menggunakan Teknologi Air

Seperkara lagi produk yang sangat hebat dan terbukti dapat meningkatkan keupayaan zakar anda ialah dengan mengamalkan pam zakar Bathmate Original. Produk pam zakar yang diimport khas dari England ini telah banyak membantu ramai pelanggan-pelanggan saya khususnya bagi mereka yang peka dan sayang menjaga senjata (zakar) mereka agar dapat mencapai prestasi seksual ke tahap optimum. Kebanyakan respon dan testimoni yang saya terima ialah isteri mereka berasa amat bahagia dan cukup gembira apabila melihat perubahan yang berlaku terhadap suami mereka berhubung persembahan mereka semasa melakukan hubungan seks. Senaman 10 minit di dalam bilik air bersama pam zakar tanpa rasa sakit.Memang hebat pam zakar ini. KLIK SINI UNTUK INFO LANJUT

“Dan apabila aku sakit , Dialah (Allah) yang menyembuhkan aku”. – Surah Asy-Syu’ara Ayat 80.¬†

InsyaAllah setiap apa yang kita lakukan demi kebaikan pasti ada ganjaran yang diberikan oleh-Nya dan setiap penyakit yang Allah berikan kepada hambaNya itu mesti ada ubatnya. Wallahulam.

P/S : Teringat dahulu ada satu kes dilaporkan berlaku di Kuala Lumpur iaitu seorang isteri yang tak mendapat kepuasan seks terus mengamuk dan membelasah suaminya. Aduhaiiii… Wahai Suami jangan segan dan silu. Jadikan masalah di atas ini sebagai suatu titik perubahan ke arah perubahan seksual yang positif demi untuk kebaikan isteri dan keluarga tercinta. KLIK SINI

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/