Penis Sleeve

penissleeve

Penis Sleeve

penissleeve

Penis SleeveĀ dipakai ketika batang zakar sedang menegang. Ianya (Kondom Sleeve) didatangkan bersama dengan pelincir dan diperbuat daripada sejenis silikon kerana ianya bersifat mudah anjal dan sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga dijamin selamat penggunaannya kerana tidak bertoksik dan tidak merbahaya atau memberi kesan sampingan kepada zakar anda.

Fungsi Dan Ciri-Ciri Penis Sleeve

Fungsinya adalah untuk memberikan kelainan dalam hubungan seks suami isteri. Dengan mempunyai berpuluh-puluh duri-duri halus yang lembut, Penis Sleeve mampu memberikan keseronokan kepada isteri anda yang pasti merasa geli, nikmat dan kesedapan yang tidak terkata tatkala batang zakar ditusuk ke dalam faraj menggunakan Penis Sleeve ini. Di samping itu juga Penis Sleeve juga boleh dijadikan kondom jika pasangan ingin merancang anak.

Cara Pakai Penis Sleeve

Sarungkan Penis Sleeve ketika batang zakar sedang menegang dan sapukan sedikit pelincir yang datang bersama pakej Penis Sleeve itu tadi. Kemudian anda boleh menikmati hubungan seks bersama isteri dengan cara yang berbeza. Kelainan itu satu benda yang menyeronokkan namun pastikan anda berbincang dengan isteri dan mendapat persetujuan daripadanya.

Kesimpulannya, produk ini amat baik di dalam perhubungan seks suami isteri. Untuk memenuhi kehendak batin isteri dan kepuasan bersama, tidak salah untuk anda mencari kelainan selagi ianya tidak melampaui batas agama. Jangan ianya disalah guna untuk tujuan yang salah dan menjurus kepada penganiayaan ataupun perbuatan maksiat. Semoga dengan adanya produk ini, dapat membantu membahagiakan pasangan sekaligus hidup dalam rumahtangga yang aman dan harmoni.

D5968-4

Harga AsalĀ RM80.00

Harga Sekarang Hanya RM50.00 Sahaja

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/