Perfume Dexandra

DX

DX

Perfume Dexandra adalah pewangi jenama tempatan yang menggabungkan formula jenama-jenama antarabangsa di dalam produk perfumes menjadi bau yang sama, tahan lama dan dijual pada harga mampu milik. Apa yang istimewa pada kesemua perfume Dexandra ini adalah kerana ianya bukan sahaja untuk kaum wanita tetapi juga dibuat untuk kaum lelaki juga. Dengan harga yang murah, patern botol yang mudah dibawa dan juga grafik pada kotak botol yang menarik ianya juga boleh dijadikan set hadiah untuk ulang tahun perkahwinan, hari jadi yang tersayang dan juga hantaran pertunangan dan pernikahan.

3 KELEBIHAN PERFUME DEXANDRA ADALAH :

1) TAHAN LAMA DENGAN HARGA BUDGET
Ciri utama yang dimahukan oleh ramai penggemar perfumes ialah KETAHANANNYA. Dan soalan PERTAMA yang sering di tanya oleh mereka sebelum membeli ialah

” TAHAN LAMA tak perfumes awak  ni?”

atau

” Berapa jam ketahanan perfumes ni?

Dengan memberikan pilihan kepada penggemar jika mahukan yang TAHAN LEBIH LAMA sudah tentu pilihan utama adalah ORIGINAL PERFUMES, tetapi masalah BUDGET menjadi kesukaran kepada mereka dan perfume Dexandra adalah jawapan kepada permasalahan mereka ini.

Kajian dan R&D tentang pati perfumes dan mendapati pelbagai kilang pengeluaran perfumes yang mempunyai kualiti dan ketahanan tersendiri . Perfume DEXANDRA akhirnya telah di hasilkan daripada pati yang terbaik dan selamat digunakan dengan harga budget.

2) BOLEH BAWA SOLAT

” Boleh bawa solat tak?”

Walaupun sudah berkali-kali ustaz , ustazah dan pihak JAKIM mengesahkan alkohol boleh dibawa solat tetapi masih ramai lagi yang bertanya. Oleh itu, pihak pengurusan perfume Dexandra telah mengambil inisiatif untuk mengesahkan alkohol terbaik dari ekstrak tumbuhan. ALKOHOL di dalam perfume Dexandra ialah dari Ekstrak tebu dan ianya  boleh di bawa solat.

DX solat

3) BOLEH BAWA TRAVEL

Ramai juga yang suka membeli perfumes yang boleh di bawa hand luggage dalam penerbangan & ringan serta mudah dibawa.
Dengan kandungan 35ml, membantu ramai untuk bawa perfume Dexandra TERBANG bersama mereka melancong ke negara yang ingin dilawati.

ISI KANDUNGAN DAN JUGA CIRI-CIRI PERFUME DEXANDRA

1) 35ml , EDP perfume
2) Mudah di bawa TRAVEL
3) Produk bumiputera
4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfumes adalah yang paling di cari penggemar perfume
7) Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA

Dapatkan segera disini dengan harga yang mampu milik dijamin sampai hanya 1 hari sahaja ke seluruh Malaysia melalui penghantaran via Pos Laju.

Harga Sebotol : RM60.00

2 Botol : RM110.00

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/