Perlakuan Seks

perlakuan-seks
perlakuan-seks

perlakuan-seks

Perlakuan seks ialah antara aktiviti terpenting bagi hubungan suami isteri. Faraj ialah tempatnya subur kasih sayang antara suami dan isteri. Disitulah, tempat hubungan antara suami dan isteri menjadi lebih intim, rapat dan penuh dengan kasih sayang. Ia ciptaan Tuhan yang sangat indah dan anugerah yang tidak ternilai harganya. Tanpanya seolah-olah tiada ertinya dan hilang serinya sebuah rumahtangga yang berasaskan hubungan cinta dan kasih sayang.

Tambahan pula, faraj atau rahim dalam bahasa arabnya bermaksud kasih sayang juga ialah tempatnya dimana berlaku proses persenyawaan antara ovum dan sperma. Disitulah kita semua bermula, sejak kecil kita sudah mula bersaing bagi mendapatkan ovum yang merupakan hanya satu sel besar sahaja, tetapi direbut oleh jutaan sperma. Tahniah, kerana kita semua ialah pemenang bagi persaingan berlaku dalam rahim seorang wanita. Betapa tinggi nilai harga diri seorang wanita, dia mengandungkan seorang manusia atau lebih pada sesuatu masa. Disitulah juga bermula berputiknya hubungan kasih sayang seorang anak dan ibu, mengandungkan kita selama sembilan bulan.
Perlakuan seks juga ialah kemuncak kepada hubungan percintaan sesebuah pasangan yang sedang mengalami gelora cinta yang amat dahsyat. Ia bukti kasih sayang pasangan yang bercinta. Selain itu, ia juga boleh membawa kepada proses kehamilan, yang akan menjadi pengikat kasih sayang ibu dan bapa. Anak-anak juga akan menjadi penyambung mata rantai keturunan. Ia penting untuk kelangsungan keturunan serta perwarisan harta sekiranya berlakunya kematian. Jika dak dituntut, ia akan kekal menjadi aset yang beku dalam institusi kewangan tanpa dituntut.
Disamping itu, perlakuan seks juga menjadi kegilaan anak muda yang hangat bercinta. Ia sangat seronok apabila dinikmati, video lucah menjadi tontonan umum buat mereka. Pelbagai jenis aksi boleh didapati, juga dijadikan amali bersama untuk mengecapi kepuasan di tahap maksimum. Dewasa ini, perlakuan seks juga boleh dilakukan melalui pelbagai cara walaupun mereka dijarakkan beribu batu. Salah satunya ialah seks melalui telefon, dengan masing-masing merangsang alat sulit masing-masing dibantu oleh suara ghairah yang penuh dengan kegersangan menggunakan suara manja masing-masing. Dan akhirnya, masing-masing hanya mampu melakukan onani di bilik, tetapi itupun sudah cukup memuaskan nafsu mereka buat sementara waktu.

Kesimpulannya

Perlakuan seks ada baik buruknya, sebagai ibu bapa kita harus memberikan didikan agama yang secukupnya bagi anak-anak kita menempuh alam remaja dan dewasa. Dengan didikan agama dan iman di dada sahaja yang dapat menjadi pendinding kepada masalah sosial yang sedang melanda negara kita dengan banyak kes pembuangan bayi akibat daripada perlakuan seks sebelum nikah. Dan lebih membimbangkan lagi statistik terbesar kepada gejala perlakuan seks luar nikah sehingga berlakunya kes pembuangan bayi adalah daripada anak-anak kita yang beragama Islam.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/