Petua Atasi Payudara Leper

Payudara Leper
Payudara Leper

Payudara Leper

Ada sesetengah gadis yang berasa risau dengan keadaan payudara leper dan kecil. Kerisauan ini kemungkinan besarnya berpunca daripada pengaruh iklan. Kalau ada yang masih sangsi dengan ‘kuasa iklan’ tu hmm.. perhatikan lah iklan yang ada imej model wanita yang mempunyai payudara leper.

Kalau kat Malaysia mungkin tak begitu ketara gadis yang mempunyai payudara leper, tapi lihat sajalah iklan-iklan luar negara (nota tangan: antara hobi pelik admin PB ialah suka layan iklan dalam youtube ngeh.. ngeh..).

Apa pandangan sekalipun, biarpun ada yang memiliki payudara besar, payudara leper atau payudara kecil saiznya, sudah seharusnya kita ingat bahawa setiap sesuatu yang dianugerahkan pada kita pasti ada rahmatnya, so tak yah ler risau keterlaluan jika anda memiliki payudara leper. Bahkan, orang yang mempunyai payudara leper dan kecil nie sebenarnya ada ‘kelebihan’ tersendiri!

11076926696_c1de184a5a_b

Menurut pendapat ahli psikologi, wanita yang mempunyai payudara leper yang kecil adalah lebih pintar daripada mereka yang mempunyai saiz buah dada yang lebih besar. Mereka yang memiliki payudara leper nie kekadang tu mungkin kerana ‘tak cukup makan’ sebab asyik berdiet… ahaks… Oleh itu, kalau ada yang rasa berat badan tu ‘kureng’ elok ler usaha menambah berat badan tu balik, dengan harapan buah dada akan kembali ke saiz normal ikut kesesuaian tubuh badan.

Faktor keturunan juga turut memainkan peranan dalam hal nie. Lazimnya kalau kedua ibu bapa memang bertubuh kurus maka kebarangkalian adalah sangat tipis untuk anak gadis mempunyai tubuh besar hatta payudara yang besar.

Anyway, kalau ada yang masih berhasrat untuk mencuba sebarang kaedah untuk menjadikan payudara leper tu agar nampak lebih berisi… hmmm… mungkin boleh dicuba petua orang lama nie…

blonde-114842

Petua Menjadikan Payudara Besar, Gebu, Montok Dan Lebih Berisi

Sediakan 2 ruas halia segar, satu gelas susu segar dan satu sudu teh gula.

Caranya.. bersihkan dan kupas halia. Panaskan sedikit susu tadi dan masukkan halia ke dalam susu. Tambahkan gula dan kacau seketika. Cuba amalkan minum ‘ramuan istimewa’ nie setiap hari sebelum tidur. Tempoh keberkesanannya bergantung juga ikut individu.. ada yang berminggu-minggu dan ada yang berbulan-bulan baru nampak hasilnya. Tapi kalau setakat minum lama-lama sekali tu.. hmm.. confirm memang tak akan nampak sebarang kesan.. hehe..

heidi-montag-1920x1200-sexywide

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/