Pewangi Perangsang Wanita Pheromances

pewangi perangsang wanita pheromances

pewangi perangsang wanita pheromances

Pewangi perangsang wanita Pheromances merupakan sebuah produk pheromone terunggul dan termoden yang paling terbaru dilancarkan di pasaran Malaysia. Bagi lelaki yang ingin mementingkan soal imej dan penjagaan serta penampilan diri, inilah produk yang wajib anda miliki hari ini kerana pheromances berupaya mengangkat tahap keyakinan diri anda setingkat lebih tinggi dari biasa. Pewangi perangsang atau pemikat wanita ini sangat luar biasa bau harumannya dan sudah pasti anda akan berasa lebih yakin apabila berhadapan dengan wanita.

kehebatan pheromances

Kehebatan Pheromances

Pheromances bukan sahaja mampu menarik perhatian dan pandangan dari wanita-wanita sekeliling anda malah ianya akan membuatkan mereka lebih tergoda dengan haruman wangian pheromone yang unik buat si pemakainya.

Pheromances terkandung 50x kuasa Pheromone dan ini menjadikan Pheromances satu-satunya produk wangian pemikat yang terunggul di masa ini yang tidak mampu ditandingi oleh mana-mana pheromone yang terdapat di pasaran.

Dengan botol berkualiti tinggi serta berwarna varian Gold, Pheromance berada di dalam kelasnya yang tersendiri jika mahu dibandingkan dengan mana-mana pewangi berpheromone yang di berada di pasaran masa kini yang rata-ratanya hanya mempunyai 25x ganda pheromones sahaja.

Gunakan Pheromances, sejenis hormon lelaki, pemikat wanita semulajadi (yang berkuasa) dalam memikat, mempesona, menguja dan MENGGODA mana-mana wanita. Pheromances akan meningkatkan daya ketrampilan anda terhadap wanita secara mendadak. Dijamin dan diakui oleh sainstis-sainstis antarabangsa! Jadilah WIRA dalam arena memikat wanita!

pembekal pheromances

Berikut adalah beberapa kelebihan dan kehebatan Pheromances :

  1. Wanita akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari
  2. Lebih mata memandang ke arah anda tanpa paksaan
  3. Dengan kuasa memikat ini anda pasti akan mendapat lebih perhatian
  4. Anda akan dapat lebih senyuman dari wanita
  5. Anda akan dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan
  6. Hari yang anda lalui pasti akan lebih menyeronokkan

Definisi Pheromones

Setiap haiwan di muka bumi (termasuk manusia) akan menghasilkan bau dan bertindak-balas terhadap pheromones. Ia adalah sel hormon yang dikeluarkan melalui liang peluh dan hampir tidak BERBAU. Pheromone hanya dapat dikesan oleh organ (VNO) veromenasal yang terdapat pada pangkal hidung. Pheromones adalah hormon pemikat wanita paling berkuasa di dunia. Terdapat lelaki yang boleh menghasilkan pheromones secara banyak manakala ada sebahagiannya mengeluarkan pheromones terlalu sedikit atau mungkin tiada langsung. Lelaki-lelaki ini, yang mampu mengeluarkan pheromone dengan banyak secara semulajadi mungkin anda lihat mereka kelihatan lebih berkarisma dan mempunyai aura yang sangat menakjubkan! Kadang-kadang, walaupun rupa mereka tidak menawan mana, tiada duit banyak tetapi mereka dapat menawan gadis-gadis yang sangat cantik dan rupawan!. Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memikat atau mungkin mereka telah menggunakan kuasa Pheromances.

pembekal pheromances

Efek Penggalak Libido Pheromances

Pheromones dalam Pheromances bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan tetapi ia juga merangsang libido pasangan anda. Ini bermaksud, dengan hanya menitiskan Pheromances pada nadi anda iaitu di pergelangan tangan dan leher serta juga di belakang cuping telinga, daya tarikan seksual anda pasti akan meningkat. Ini pasti membantu hubungan intim anda menjadi lebih baik apabila bersama kekasih anda. Wanita tidak akan terlepas olehnya!. Ia seperti MAGNET. Dengan efek Pheromances ini, anda akan memperolehi kelebihan berbanding dari lelaki-lelaki lain. Gunalah setiap masa dan anda akan perasaan bahawa anda akan lebih sukses dengan wanita. (Jangan risau, sebotol Pheromances ini boleh digunakan atau bertahan selama sehingga 3-5 bulan lamanya!)

Pheromances akan meningkatkan keinginan seksual (libido) wanita disekeliling anda secara sedar atau tidak. Kajian secara saintifik dan klinikal yang dijalankan ke atas pengguna-pengguna pheromones membuktikan kejayaan mereka dalam mengekalkan atau memanjangkan tempoh perkahwinan, mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya. Cubalah sendiri hari ini dan anda pasti akan teruja!

pheromance kuala lmpur

Kebiasaannya pheromone manusia terdapat di celah ketiak ketika perpeluhan berlaku. Pheromone semulajadi ini adalah satu evolusi kehidupan yang sangat menakjubkan. Penemuan saintis mendapati bahawa wanita memilih lelaki yang bakal menjadi bapa kepada anaknya berdasarkan faktor-faktor PHEROMONE yang dimiliki oleh lelaki tersebut!. Fakta ini memang menarik dan harus anda berikan perhatian, bukankah begitu?

Pheromances mengandungi kandungan pheromone manusia tulin pada gred tinggi dan terbaik dan antara yang paling tinggi kepekatannya berbanding dengan lain-lain jenama yang berada di pasaran. Anda pasti perolehi kesan yang OPTIMUM setiap kali apabila menggunakannya.

Pheromances adalah pheromones yang diadun dengan minyak yang berasaskan tumbuhan tanpa mengandungi sebarang alkohol. Pembeli harus berhati-hati apabila membeli produk pheromones sintetik, campuran bahan asasnya alkohol seperti ethanol dan sebagainya. Ini kerana kajian menunjukkan bahawa pheromone akan rosak dan musnah dalam masa beberapa saat sebaik saja ia dilarutkan ke dalam bahan berasaskan alkohol. Anda patut membeli pheromones dengan bijak iaitu dengan melakukan sedikit survey dan kajian terlebih dahulu!.

wangian perangsang wanita

Cara Penggunaan Pheromances

Pheromance dipakai seperti minyak wangi biasa. Hanya titiskan pada nadi lengan, leher dan pada baju. Perempuan secara tidak langsung atau sedar akan mengesan pheromones dan mereka secara tiba-tiba tertarik dengan aura (bau haruman pheromances) pada anda.

Kami sedar mungkin anda ada banyak persoalan yang ingin diutarakan. Jadi di sini kami sediakan jawapan-jawapan kepada anda berasarkan soalan-soalan yang selalu ditanya mengenai Pheromances.

pheromances malaysia

Apakah Pheromone?

Pheromone adalah cecair hormon sintetik yang menghantar bau tanpa sedar kepada seksual bertentangan yang mana akan memberikan kesan aroma romantik dan tarikan seksual (penarik seksual semulajadi secara sintetik). Ia juga meningkatkan kualiti kehidupan secara seksual!.

Bagaimana pheromone dikesan?

Pheromone dapat dikesan melalui organ tiga inci di dalam hidung dan dipanggil (Vemeronasal Organ). Ia menghantar respon seksual kepada otak.

Bagaimana saya tidak pernah dengar penemuan produk yang menarik ini?

Ini kerana ia adalah penemuan terbaru dan terkini!. Mungkin anda kurang percaya kepada Deria Keenam namun ia wujud dan ianya menjadi sebutan ramai.

Adakah kita mengeluarkan pheromone secara semulajadi?

Benar. Kita sebenarnya berkomunikasi secara kimia dengan setiap orang pada setiap masa. Itu adalah sesuatu yang kita tidak peka atau sedari secara langsung.

Jika secara semulajadinya kita mengeluarkan pheromone sendiri, kenapa pula kita perlukan Pheromone tambahan?

Ini kerana tabiat semulajadi. Apakah yang mula-mula kita lakukan pada setiap pagi? Mandi. Ia membasuh dan menghilangkan pheromon kita. Secara amnya, ia adalah normal. Lagipun kita ada memakai baju dari hujung rambut sampai ke hujung kaki. Dengan itu ia menghadang 90% kulit kita yang merembeskan pheromone ke udara. Apabila kita memakai Pheromone tambahan, kita sebenarnya menggantikan pheromone yang kita bersihkan. Dengan itu ia akan menyeimbangkan dan mengekalkan semula pheromone semulajadi kita (kembali kepada asal)  dan memberikan keupayaan berkomunikasi secara kimia dengan orang-orang disekeliling kita.

pewangi pemikat pheromances

Berapa lama ia boleh bertahan?

Pheromances kami dapat bertahan sekurang-kurangnya 5-12 jam apabila dikenakan pada tangan, leher dan lengan.

Kenapa saya perlu membelinya dari anda?

Kualiti – Keberkesanan produk kami telah terbukti. Kenapa perlu ambil risiko dengan produk lain.

Intergriti – Kami percaya dengan kejujuran. Sebab itulah kami letak lebih pheromone dalam produk kami (5o kuasa Pheromone)

Value – Kami beri lebih dengan wang anda. Pheromone kami adalah lebih berkuasa. Didatangkan pada botol lebih besar 10ml yang senang untuk anda bawa ke mana-mana (letak dalam poket seluar).

pewangi perangsang nafsu wanita

P/S :  Pemborong, pengedar dan agent dropshipper amat dialu-alukan : Anda tidak perlu simpan stok sama sekali atau mengeluarkan modal besar. Malah anda tidak perlu pening kepala untuk menguruskan soal penghantaran. Semuanya kami akan uruskan. Anda cuma perlu dapatkan order dari pelanggan anda sahaja dan terima wang untung. Jika berminat, sila Hubungi SMS/WhatsaApp +6010-2262647 Mr. Iskandar

1 botol : MYR80.00

((( 2 botol : MYR150.00 – JIMAT RM10.00 )))

((( 3 botol : MYR220.00 – JIMAT RM20.00 )))

Harga borong boleh runding!!! KLIK SINI

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Pewangi Perangsang Wanita Pheromances”

  1. […] 9. Lihat katalog barangan sebelum membeli-belah, belilah barangan yang ada tawaran istimewa. Tawaran ini membantu anda berjimat. Contoh minyak wangi pemikat Pheromances ini memang berbaloi sebab Harganya RM80 tetapi mempunyai kandungan 1oml dan kuasa pheromones 50X berbanding dengan pheromones yang terdapat di pasaran. KLIK SINI […]

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/