Pheromances Pewangi Pemikat Wanita

A happy couple in love with painted smiley and hugging

A happy couple in love with painted smiley and hugging

Pheromances pewangi pemikat wanita adalah produk pheromone terhangat di pasaran masa kini, harus dimiliki oleh lelaki yang ingin menaikkan rasa berahi dan nafsu perempuan serta orang di sekeliling anda lebih berasa selesa apabila berada dekat dengan anda. Ini secara tidak langsung akan dapat membantu urusan komunikasi anda menjadi lebih mudah!

pheromances malaysia

Kehadiran anda akan membuatkan orang disekeliling “TERCARI-CARI” bau wangi dan menggoda itu.

+ Jika sebelum ini si dia menjauh, kini dia akan mula “MENGHIMPIT” anda.

+ Buatkan semua orang di sekeliling menyenangi dengan kehadiran anda.

+ Bagaimana jika si dia lebih MERASA RELAKS dan PERCAYA semasa bersama anda?

+ Bayangkan ketika anda masuk pintu pejabat, semua perempuan MENOLEH dan MEMUJI bau anda.

+ Bayangkan jika ANDA menghampiri seorang wanita dan dia terus melaan sapaan dan menunjukkan MINAT terhadap ANDA?

+ Bagaimana dengan jika orang yang selama ini sombong dengan ANDA, mula menghampiri dan BERTEGUR SAPA?

+ Bagaimana jika dia TERTARIK kepada ANDA tanpa sebab yang LOGIK?

+ Bagaimana jika setiap kali anda berselisih dengan wanita, mereka BERBISIK-BISIK dan MEMANDANG NAKAL ke arah ANDA?

+ Bagaimana jika lelaki lain CEMBURU dan MENGAGUMI KEHEBATAN ANDA dengan wanita?

pheromances pewangi

Persoalannya sekarang golongan yang manakah yang sesuai dan memerlukan PheRomance Pewangi Pemikat Wanita ini? Nah di bawah ini admin senaraikan beberapa golongan tersebut dan mungkin anda salah satu daripadanya.

Lelaki Single – Anda masih single dan puas mencari teman hidup untuk berkongsi suka duka tapi masih lagi tidak bertemu? Mungkin ada yang anda suka dan ingin mendekatinya, namun sampai sekarang masih lagi gagal menarik perhatiannya. Pelbagai strategi telah anda cuba seperti mengambil hatinya, mengambil berat terhadapnya tapi semuanya tidak berjaya. Sekarang, apa kata anda cuba lakukan perkara yang sama, tetapi ditambah dengan pewangi pemikat PheRomances dan lihat keberkesanannya!

Network Marketer – Adakah anda terlibat dalam bidang MLM, bidang insurans/takaful, Unit Trust dan lain-lain lagi yang memerlukan anda keluar berjumpa dengan prospek dan memberi penerangan mengenai bisnes dan produk anda. Sebagai penggiat Networking Marketing, penerangan yang mantap adalah paling penting untuk ‘closed’ prospek anda. Mahukah anda menaikkan ‘closing rate’ dengan bantuan wangian dari PheRomances ini?

Sesi Temuduga – Semasa sesi temuduga, para penemuduga akan memandang anda buat kali pertama. Apa yang sering di perhatikan adalah tahap keyakinan anda terhadap diri sendiri. Adakah anda sudah berasa cukup yakin? Tingkatkan keyakinan anda dengan PheRomances dan tarik perhatian dari para interviewer serta dapatkan jawatan yang anda idamkan itu!

Pasangan Dingin – Anda sedang menghadapi masalah dengan kekasih anda? Anda sayangkan dia dan tidak mahu situasi ini melarat lebih lama lagi. Gunakanlah PheRomances dan lalui hari-hari seperti biasa. Kerap kali lah berjumpa dengannya agar pasangan anda dapat bau badan anda yang menarik itu. Nanti JANGAN TERKEJUT apabila telefon berbunyi dan sms diterima darinya mengajak anda keluar dating!

Hubungan Suami Isteri – Kepada para suami, saya percaya anda mahu memberikan yang terbaik buat isteri anda. Gunakan PheRomances bagimenghangatkan lagi hubungan anda di ranjang. Tidakkah anda mahu lihat isteri anda menjadi lebih lebih agresif daripada biasa? Mungkin selepas 1-2 minggu anda menggunakannya, si isteri pula yang mula merengek manja dan mengajak anda ‘bertarung’!

Jurujual – Anda berusaha mendapatkan sales yang tinggi bagi mendapatkan komisen yang lumayan hasil dari jualan anda? Mungkin anda sudah mempunyai rupa paras yang cukup kacak, namun masih juga kurang berjaya menghasilkan jualan yang tinggi. Gunakan PheRomances ketika berjumpa dengan client anda dan nikmatilah KOMISEN yang lumayan setiap hujung bulan hasil penjualan anda!

Banyak lagi kegunaan PheRomances 50X mengikut pelbagai situasi dan niat anda. Ia sesuai digunakan oleh sesiapa sahaja. Apa yang penting, anda tahu tujuan anda menggunakannya. Anggap sahaja anda hanya menukar perfume anda kepada perfume yang lebih banyak manfaatnya dalam mendapatkan hidup yang lebih positif setiap hari.

pembekal pheromances

P/S :  Pemborong, pengedar dan dropshipper amat dialu-alukan : Anda tidak perlu simpan stok sama sekali atau mengeluarkan modal besar. Malah anda tidak perlu pening kepala untuk menguruskan soal penghantaran. Semuanya kami akan uruskan. Anda cuma perlu dapatkan order dari pelanggan anda sahaja dan terima wang untung. Jika berminat, sila Hubungi SMS/WhatsaApp +6010-2262647 Mr. Iskandar KLIK SINI

1 botol : MYR80.00

((( 2 botol : MYR150.00 – JIMAT RM10.00 )))

((( 3 botol : MYR220.00 – JIMAT RM20.00 )))

Harga borong boleh runding!!!

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Pheromances Pewangi Pemikat Wanita”

  1. […] P/S : Anda ada masalah hubungan kelamin? Anda susah mencari teman wanita? Adakah hubungan suami isteri anda tidak seromantik dahulu? Masih kurang keyakinan diri? Cubalah Pheromance KLIK SINI […]

  2. […] barangan yang ada tawaran istimewa. Tawaran ini membantu anda berjimat. Contoh minyak wangi pemikat Pheromances ini memang berbaloi sebab Harganya RM80 tetapi mempunyai kandungan 1oml dan kuasa pheromones 50X […]

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/