Pheromiss Pewangi Pemikat Lelaki

pheromiss

pheromiss

Pheromiss pewangi pemikat lelaki ‘WAJIB’ dimiliki oleh setiap wanita yang menginginkan lelaki secara tidak langsung dan tiba-tiba tertarik dengan aura (bau haruman pheromones) dari anda. Apa yang perlu anda lakukan ialah hanya meletakkan 1 titisan sahaja di nadi lengan, leher dan baju. Kemudian lalu sahaja di sebelah mereka dan anda akan melihat lelaki tersebut pasti akan melemparkan ‘senyuman’ buat anda.

Mungkin anda masih ragu-ragu! Sebab anda belum pernah mengalami pengalaman-pengalaman seperti di bawah ini :

MAHUKAH ANDA…???

  • Kehadiran anda akan membuat lelaki ‘TERCARI-CARI’ siapakah pemilik bau wangi dan menggoda itu.
  • Jika sebelum ini si dia menjauh diri dan kini pula secara automatik mengada-ngada nak ‘MENGHIMPIT’ anda.
  • Membuatkan semua orang di sekeliling menyenangi kehadiran anda.
  • Bagaimana jika si dia kini lebih MERASA TENANG, RELAKS dan PERCAYA semasa berada dengan anda?
  • Bayangkan ketika anda masuk ke dalam pejabat dan semua lelaki MENOLEH dan MEMUJI bau anda.
  • Bagaimana jika orang yang selama ini sombong dengan anda mula menghampiri dan BERTEGUR SAPA?
  • Bagaimana jika dia MULA TERTARIK dengan anda tanpa sebab yang LOGIK?
  • Bagaimana jika setiap kali anda berselisih dengan lelaki, mereka mula BERBISIK-BISIK dan MEMANDANG NAKAL ke arah anda?
  • Bagaimana jika ada wanita lain mula rasa CEMBURU dan MENGKAGUMI KEHEBATAN anda dengan lelaki?

pewangi pemikat lelaki

Hai wanita yang sedang membaca artikel ini, admin (lelaki) cadangkan kepada anda supaya mencuba sebab ikhlas dan jujur admin katakan bahawa bau yang dikeluarkan oleh Pheromiss ini memang seksi dan lembut. Admin sendiri cium baunya.. pehhh tak tahan rasanya kalau dah cium sekali memang kalau boleh nak cium berkali-kali haha.. rugi-rugi dapat cium botol jer.. so alangkah bertuahnya jika si pemakai tu ada di depan admin.. he he..

OK dipendekkan cerita di sini admin nak terangkan bagaimana bau dan haruman dari Pheromis Pewangi Pemikat Lelaki ini mampu membuatkan lelaki cair dan tergoda.

Pheromiss merupakan cecair hormon sintetik yang menghantar bau tanpa sedar kepada jantina atau seksual bertentangan di mana ianya akan memberikan kesan aroma romantik dan tarikan seksual (penarik seksual semulajadi secara sintetik). Perfume pemikat ini juga dapat meningkatkan kualiti kehidupan wanita secara seksual kerana :

1) Menarik perhatian lelaki yang berada dekat dengan anda.

2) Menjadikan bau anda kini tidak lagi ‘hangit’ malah semakin bertambah wangi dan disenangi.

3) Berupaya mengeluarkan pancaran dan aura serta tarikan dari badan anda.

Pheromiss 50X bukan sahaja mampu menaikkan nafsu dan rasa berahi lelaki tetapi ia juga mampu membuatkan orang-orang yang berada berdekatan dengan anda berasa lebih selesa, tenang dan seronok. Ini secara tidak langsung dapat membantu anda dalam urusan komunikasi seharian menjadi lebih mudah.

pheromances pheromiss

Di bawah ini admin senaraikan beberapa fakta mengenai golongan manakah yang amat sesuai dan perlu untuk menggunakan Pheromiss dalam menjalani kehidupan supaya ianya menjadi lebih bermakna dan mengujakan.

A) Wanita Bujang – Anda masih single dan puas mencari teman hidup untuk berkongsi suka duka tapi masih lagi tidak bertemu? Mungkin ada yang anda suka dan ingin mendekatinya, namun sampai sekarang masih lagi gagal menarik perhatiannya. Pelbagai strategi telah anda cuba seperti mengambil hatinya, mengambil berat terhadapnya tapi semuanya tidak berjaya. Sekarang, apa kata anda cuba lakukan perkara yang sama, tetapi ditambah dengan pewangi pemikat Pheromiss dan lihat keberkesanannya!

B) Network Marketer – Adakah anda terlibat dalam bidang MLM, bidang insurans/takaful, Unit Trust dan lain-lain lagi yang memerlukan anda keluar berjumpa dengan prospek dan memberi penerangan mengenai bisnes dan produk anda. Sebagai penggiat Networking Marketing, penerangan yang mantap adalah paling penting untuk ‘closed’ prospek anda. Mahukah anda menaikkan ‘closing rate’ dengan bantuan wangian dari Pheromiss ini?

C) Sesi Temuduga – Semasa sesi temuduga, para penemuduga akan memandang anda buat kali pertama. Apa yang sering di perhatikan adalah tahap keyakinan anda terhadap diri sendiri. Adakah anda sudah berasa cukup yakin? Tingkatkan keyakinan anda dengan Pheromiss dan tarik perhatian dari para interviewer serta dapatkan jawatan yang anda idamkan itu!

D) Pasangan Dingin – Anda sedang menghadapi masalah dengan kekasih anda? Anda sayangkan dia dan tidak mahu situasi ini melarat lebih lama lagi. Gunakanlah Pheromiss dan lalui hari-hari seperti biasa. Kerap kali lah berjumpa dengannya agar pasangan anda dapat bau badan anda yang menarik itu. Nanti JANGAN TERKEJUT apabila telefon berbunyi dan SMS diterima darinya mengajak anda keluar dating!

E) Hubungan Suami Isteri – Kepada sang suami, saya percaya anda mahu memberikan yang terbaik buat suami anda. Gunakan Pheromiss bagi menghangatkan lagi suasana dan hubungan romantik anda di ranjang. Tidakkah anda mahu lihat suami anda menjadi lebih agresif daripada biasa? Mungkin selepas 1-2 minggu anda menggunakannya, si suami pula yang mula ‘meminta-minta dan mengajak anda ‘bertarung’!

F) Jurujual – Anda berusaha mendapatkan sales yang tinggi bagi mendapatkan komisen yang lumayan hasil dari jualan anda? Mungkin anda sudah mempunyai rupa paras yang cukup cantik, namun masih juga kurang berjaya menghasilkan jualan yang tinggi. Gunakan Pheromiss ketika berjumpa dengan client anda dan nikmatilah KOMISEN yang lumayan setiap hujung bulan hasil penjualan anda! Seronok kan?

hormon pemikat lelaki

Haha… Banyak lagi kegunaan Pheromiss 50X mengikut pelbagai situasi dan niat anda. Ia sesuai digunakan oleh sesiapa sahaja. Apa yang penting, anda tahu tujuan anda menggunakannya. Anggap sahaja anda hanya menukar perfume anda kepada perfume yang lebih banyak manfaatnya dalam mendapatkan hidup yang lebih positif setiap hari. Minyak Wangi Pemikat Wanita KLIK SINI

testimoni pheromiss

Testimoni Pheromiss

Kini Promosi RM80 RM120 (Jimat RM40)

Percuma Pos Laju

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/