Pheromiss Pewangi Pemikat Lelaki

pheromiss

pewangi penggoda

Pheromiss pewangi pemikat lelaki merupakan produk pheromones bermutu tinggi, bauan dan harumannya cukup seksi dan lembut. Sekali dicium pasti lelaki akan mencium wanita berkali-kali. Produk penggoda lelaki yang diimport khas dari Canada ini merupakan minyak wangi pheromone termoden, diciptakan khas untuk wanita yang mementingkan soal penampilan diri dengan bauan yang sungguh mempesonakan. Dengan hanya setitis pheromiss ianya dapat membina dan meningkatkan tahap keyakinan diri si jelita setingkat lebih tinggi dari wanita lain apabila berhadapan dengan kaum lelaki.

Perfume pemikat lelaki ini diyakini mampu menarik perhatian kaum lelaki serta membuat mereka lebih mudah terpikat dengan harumannya yang sungguh lembut, seksi dan unik. Dengan kuasa 50x Pheromone menjadikan Pheromiss sebagai Pewangi Penggoda Lelaki No. 1 Di Dunia dan ianya sudah pasti tidak dapat ditandingi oleh mana-mana pesaingnya.

pheromiss

Wanita yang memakai Pheromiss pasti mampu..

 • Menggoda dan Menarik Perhatian Jejaka Pilihan Anda
 • Lelaki Yang Mendekati dan Menghidu Wangian Ini Akan Terasa Lebih Ghairah
 • Lelaki Akan Lebih Selesa dan Seronok Dengan Bau Badan Anda
 • Memiliki Daya Memikat Yang Unik dan Tiada Tandingannya
 • Meningkatkan aura positif Jika Bersama Rakan Anda

pembekal pheromiss

Adakah anda masih kurang jelas @ kurang faham mengenai Pheromone?

Baiklah akan kami terangkan sekarang. Pheromone merupakan sel hormon yang hanya mampu dapat dikesan oleh organ di pangkal hidung yang dipanggil sebagai VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berada berdekatan dengan persekitaran anda akan menjadi lebih positif dan lebih mudah mesra.

cara guna pheromiss

Cara Menggunakan Pheromiss

Dengan memiliki kuasa 50X ganda pheromone menjadikan Pheromiss sebagai Hormon Pemikat Lelaki paling kuat di abad ini. Hanya 2 titis sahaja sudah dapat mewangikan keseluruhan tubuh badan wanita. Sapukan di leher, nadi, tangan serta di mana-mana bahagian badan yang anda suka. Kuasa Hormon Pheromiss akan dapat bertahan selama lapan jam. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui insan tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami yakin dengan haruman yang dipancarkan oleh produk ini mampu menarik perhatian dan sekaligus dapat menawan hati semua orang yang berada berdekatan dengan anda.

pemikat lelaki

Bahan-bahan Pheromiss

Estratetraenol

Methylisothiazolinone

Dippropylene Glycol

Phenoxyethanol

Fragrane

e 10ml 0.34 FL.OZ.

kandungan pheromiss

Kenapa Wanita Memerlukan Pheromiss?

 • Anda akan lebih mudah mendapat ‘Eye Contact’ dan senyuman dari lelaki
 • Lelaki akan lebih terpesona dengan daya memikat anda
 • Expect More Dates and Better Still – More Sex!
 • Heighten Love Making Prowess
 • Lelaki sentiasa mahu berdamping dan bersembang lama dengan anda
 • Meningkatkan keyakinan diri anda
 • Mendapat lebih ‘Respect’ dari wanita lain
 • Lebih kejayaan dalam perniagaan (mudah menarik pelanggan) dan dalam perhubungan seharian

pheromiss 50x

Pewangi pemikat lelaki (Pheromiss) ini terbukti berkesan dan ianya telah diuji secara saintifik. Haruman dan aroma yang dipancarnya mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari. Apa nak ditunggukan lagi, gunakanlah kuasa bioteknologi untuk meningkatkan penampilan diri anda secara saintifik!. Pergaulan anda, perniagaan anda dan hari yang anda lalui bersama orang tersayang pasti akan lebih mengujakan!

hormon pemikat lelaki

Hormon Pheromiss yang terkandung di dalamnya adalah jenis sintetik yang dihasilkan di makmal menggunakan teknologi sains. Ianya tidak mengandungi bahan-bahan yang berunsurkan haiwan. Setiap kandungan menggunakan bahan-bahan yang berasaskan tumbuh-tumbuhan. Oleh itu anda tidak perlu bimbang kerana ianya bersih dan sesuai untuk semua lapisan umur.

Sekiranya anda percaya bahawa Pheromiss ini perlu anda miliki dan ingin menggunakannya sekarang. Ambil langkah pertama anda dengan membuat pesanan secara online dan kami akan pos lajukannya dengan segera.

Perhatian : Hormon Pheromiss yang diperlukan untuk memikat dan menggoda lelaki haruslah berkuasa agar berkesan dan mudah bertindak-balas terhadap lelaki! Dapatkan Pheromiss kerana dos hormon yang terkandung di dalamnya sangatlah kuat iaitu 50X ganda kuasa pheromone.

testimoni pheromances

Harga Asal RM130

Kini Promosi RM80 Sahaja

dropship pheromances

DAPATKAN SEKARANG JUGA.. JANGAN BERLENGAH LAGI. KEHADIRAN ANDA PASTI DISEDARI & DIHARGAI OLEH LELAKI IDAMAN ANDA.

ANDA PASTI LEBIH TERSERLAH & MENYERLAH DALAM BANYAK-BANYAK WANITA YANG ADA DALAM SESUATU KEADAAN.

ANDA PASTI LEBIH BANYAK MENDAPAT SENYUMAN, TEGURAN DAN PERHATIAN LELAKI

ANDA PILIHLAH MANA YANG ANDA RASA TERBAIK & SESUAI UNTUK PASANGAN ANDA

JUGA UNTUK MEMIKAT CINTA & NAFSU SUAMI…

DAPATKAN SEKARANG JUGA PHEROMISS INI.. ANDA PASTI TIDAK MENYESAL.

ANDA AKAN MENYESAL JIKA TIDAK INGIN MENCUBANYA..

pakej pengedar pheromiss

P/S :  Pemborong, pengedar dan dropshipper amat dialu-alukan : Anda tidak perlu simpan stok sama sekali atau mengeluarkan modal besar. Malah anda tidak perlu pening kepala untuk menguruskan soal penghantaran. Semuanya kami akan uruskan. Anda cuma perlu dapatkan order dari pelanggan anda sahaja dan terima wang untung. Jika berminat, sila Hubungi SMS/WhatsaApp +6010-2262647 Mr. Iskandar

1 botol : MYR80.00

((( 2 botol : MYR150.00 – JIMAT RM10.00 )))

((( 3 botol : MYR220.00 – JIMAT RM20.00 )))

Harga borong boleh runding!!!

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Pheromiss Pewangi Pemikat Lelaki”

 1. […] yang mendayu-dayu, memakai bau-bauan pheromones seperti minyak wangi pemikat Pheromances atau Pheromiss, wangian aromaterapi, losen yang harum dan selendang lembut yang dibiarkan menyentuh kulit lelaki. […]

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/