Pro Extender

proextender

pro-extender

Pro Extender adalah alat untuk membesar dan memanjangkan saiz zakar lelaki dengan menggunakan konsep daya tarikkan.

Pro Extender menggunakan daya tarikkan untuk membantu zakar anda memanjang dan membesar secara semulajadi. Dan ianya kekal walaupun anda berhenti menggunakan Pro Extender. Daya tarikkan akan menyebabkan sel-sel dizakar anda membahagi dan bertambah sekaligus membesarkan dan memanjangkan zakar anda.

Pro Extender Sesuai Untuk Semua Lelaki

Pro Extender mudah digunakan dan boleh dipakai pada bila-bila masa tanpa diketahui orang lain yang anda sedang memakainya. Dengan memakai seluar yang sedikit longgar, orang sekeliling anda tidak akan perasan anda sedang menggunakan Pro Extender.

Lebih menakjubkan lagi, lebih kerap anda memakai Pro Extender, lebih cepat zakar anda besar dan panjang. Anda mampu memiliki saiz zakar idaman anda tanpa perlu berjumpa doktor mahupun melakukan pembedahan yang mahal. Saya mampu dan anda juga pasti mampu!!!

pro extender

Fungsi Pro Extender :

  1. Menambah kepanjangan zakar anda sebanyak 24% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
  2. Menambah kelebaran zakar anda sebanyak 19% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
  3. Meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.
  4. Membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.
  5. Menjimatkan ribuan ringgit berbanding jika anda menjalani pembedahan zakar.

proextender_hand

Konsep Pro Extender

Menggunakan konsep “traction” anggota badan boleh dibesarkan atau dipanjangkan secara beransur dan selamat sejak ribuan tahun dahulu!

panjangleher

Menggunakan konsep yang sama, Pro Extender dicipta oleh Pakar Urologi untuk memanjangkan dan membesarkan zakar dengan lebih selamat dan terkawal.

Pro Extender menggunakan konsep daya tarikkan dalam membantu membesarkan dan memanjangkan zakar anda. Sesetengah tubuh badan manusia jika diberi daya tarikkan secara tetap akan membuatkan sel-sel dibahagian tersebut terbahagi dan bertambah sekaligus menambahkan bilangan tisu dibahagian tersebut. Jadi saiz zakar anda akan bertambah besar dan panjang. Dan ianya kekal.

Cara Menggunakan Pro Extender

carapakaiproextenderproextender_use

Secara asasnya Pro Extender dipakai seperti gambar di atas. CD Penggunaan dan kertas manual turut dibekalkan bersama-sama produk bagi rujukan dan panduan pengguna.

Soalan-soalan Lazim berkenaan Pro Extender

Berapakah umur yang sesuai bagi menggunakan produk ini?

Umur yang sesuai ialah mereka yang berumur 18 tahun ke atas. Bagi golongan tua pula tiada masalah jika mahu menggunakannya. Kajian menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan kadar perubahan yang ketara. Ini membuktikan bahawa Pro Extender sesuai bagi semua peringkat umur.

Adakah terdapat Kesan Sampingan?

Tidak, jika anda menggunakannya dengan prosedur pemakaian yang betul. Ianya selamat, tiada risiko dan tiada kesan sampingan.

Adakah dengan menggunakan produk ini boleh mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin?

Tidak sama sekali. Zakar anda akan menegang secara normal tanpa sebarang komplikasi atau masalah.

Adakah pembesaran berlaku ketiga tegang atau ketika zakar lembik?

Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dalam kedua-dua keadaan tersebut.

Bolehkah produk ini merawat zakar yang bengkok?

Ya. Dalam kadar masa 6 hingga 7 bulan rawatan ia dapat membetulkan 70% dari kadar bengkok tersebut. Kesan perubahan tersebut dapat dilihat dengan mata kasar.

Adakah kesan-kesan ini bersifat kekal?

Ya, ini kerana tisu zakar yang telah bertambah.

Adakah dengan memanjangkan zakar boleh menyebabkan zakar menjadi kurus?

Tidak, pembesaran zakar adalah bersifat sekata. Ia menjadikan zakar memanjang dan membesar sekaligus.

Sakit atau tidak?

Tidak, ia sebuah produk yang dicipta khas untuk keselesaan. Untuk permulaan, anda akan berasa tidak selesa, lama-kelamaan perasaan tersebut akan hilang.

Saya seorang pesakit kanser prostat. Bolehkah saya menggunakan alat ini?

Peralatan ini TIDAK SESUAI untuk pesakit kanser pronstat.

Bolehkah saya menanggalkan alatan ini jika saya ingin membuang air kecil?

Ya, sudah tentu. Setelah selesai kencing pasang semula alatan ini.

Bolehkah saya menggunakannya sewaktu tidur?

Tidak Boleh!. Kami tidak mengesyorkan anda memakainya sewaktu masuk tidur. Kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari dan ini akan membuatkan zakar kita melecet.

Apa akan terjadi jika tiba-tiba sahaja zakar saya menegang ketika memakai alatan ini?

Tiada apa yang berlaku. Alatan ini akan meregang secara automatik.

Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan alatan ini?

Anda boleh memakai seluar jean selagi ianya tidak terlalu ketat dan selesa.

Jika saya biasa duduk dalam jangka masa waktu yang panjang, bolehkah saya menggunakan alatan ini?

Ya, tetapi kami syorkan anda berdiri seketika agar perjalanan darah anda mengalir dengan sempurna.

Bolehkah peralatan ini dibasuh? Adakah ianya akan berkarat?

Kami syorkan anda basuh seminggu sekali dan ianya tidak berkarat.

Perlukah saya letak minyak atau pelincir?

Tidak perlu.

Adakah perlu saya bertemu Pakar Urologi sebelum saya menggunakan alatan ini?

Tidak perlu. Hanya bagi mereka yang benar-benar sahaja yang perlu mendapatkan pengesahan dari doktor.

Berapa lama perlu saya pakai peralatan ini dalam sehari?

Peralatan ini harus diguna dalam 2-3 jam sehari. Walaubagaimanapun, anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 10 minit selepas 2 jam memakainya. Dan kemudian anda boleh terus memakai pro extender. Ingat, rehat 10 minit untuk setiap 2 jam anda pakai pro extender.

Adakah sakit bila menggunakan Pro Extender?

Tidak, produk ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaannya bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak selesa cuma pada peringkat awal penggunaannya sahaja. Setelah biasa dan mula serasi dengannya rasa tidak selesa tersebut akan mula beransur-ansur hilang.

Jawapan kepada soalan mengenai Pemanjangan Zakar di Harian Metro yang dikelolakan oleh Dr. Ismail Thamby

SOALAN : Doktor, apakah alat yang baik dalam perubatan yang moden untuk membesar dan memanjangkan zakar dengan selamat? Apakah risiko penggunaan peralatan yang tidak tentu tahap keselamatannya?

Salimin, Kuala Selangor, Selangor.

JAWAPAN : Baru-baru ini saya merawat seorang artis yang menjalani kaedah pembesaran alat sulit yang dilakukan oleh seorang pembantu hospital.

Anggota sulitnya radang selepas mendapat suntikan dengan sejenis ubat peradang dan dua minggu kemudiannya anggota sulitnya membesar sebesar air botol minuman ringan. Dia tidak dapat menggunakan anggota sulitnya kerana sakit dan tidak dapat disalurkan ke dalam anggota sulit isterinya. Kaedah rawatan yang dijalaninya dikenali sebagai ‘somatotheraphy’.

Kaedah ini disalah guna oleh orang yang tidak bertauliah iaitu seorang pembantu hospital. Malah, saya merawat banyak kes seperti ini. Anggota sulit bukan alat untuk pertarungan. Ia untuk hubungan kelamin. Jika ia kecil, sudah tentu ia tidak dapat digunakan untuk melakukan persetubuhan kerana gerakan dan posisi tertentu tidak dapat dilakukan. Dalam keadaan sedemikian, baru dapatkan rawatan yang sewajar dengan izin isteri.

Tiada gunanya melakukan sesuatu yang memudaratkan kedua-dua pihak. Jumpa doktor untuk menjalani pemeriksaan dan jika perlu, doktor akan memberi cara mudah dan selamat. Saya syorkan “alat penarik otot”. Alat ini sudah ada dalam pasaran dan selamat digunakan dengan membaca buku panduan. Ia mesra pengguna.

Dr. Ismail Thamby (Pakar Sakit Tuan)

Kesimpulan

Hari pertama memakai Pro Extender anda mungkin akan mengalami sedikit ketidakselesaan. Ianya terasa seperti sengal-sengal kerana keberkesanan teknik “penarik otot” yang diaplikasikan oleh Pro Extender.

Cara untuk memakai Pro Extender ini adalah dengan memakainya secara berterusan selama satu jam atau dua jam. Kemudian, bolehlah dibuka selama setengah jam atau satu jam untuk merehatkan otot-otot yang telah dilatih itu.

Seterusnya, bolehlah dipakai kembali untuk mendapatkan matlamat asal agar otot menjadi bertambah dari segi saiz dari sudut diameter dan kepanjangannya.

Pro Extender ini adalah sangat sesuai digunakan pada bila-bila masapun (kecuali ketika waktu tidur). Ini adalah kerana bentuknya yang kecil dan tidak kelihatan janggal apabila memakainya. Ianya juga boleh disimpan di dalam poket apabila anda tidak menggunakannya.

Akhir kalam, ini adalah salah satu alat yang betul-betul ditunggu oleh semua lelaki Asia. Kini, lelaki Asia boleh berdiri sama tinggi dengan lelaki-lelaki barat ataupun Afrika.

((( Harga : MYR100.00 PERCUMA Pos Laju )))

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Pro Extender”

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/