Sebab Isteri Lambat Orgasme

Isteri Lambat Klimaks
Isteri Lambat Orgasme

Isteri Lambat Orgasme

Ramai suami yang mengeluh dan kecewa kerana gagal memuaskan isteri dan salah satu faktor ialah isteri lambat orgasme, atau langsung tidak orgasme. Persoalan ini sering diajukan oleh para suami kerana mereka gagal untuk membuatkan isteri mereka orgasme. Dalam erti kata lain, suami sudah pancut, tetapi isteri masih belum orgasme.

Jadi kenapa isteri anda, atau kaum wanita secara amnya lambat orgasme bila melakukan hubungan seks. Tidak seperti kaum lelaki atau para suami yang begitu cepat klimaks kadang-kadang tak sampai 5 minit dah terpancut air mani akibat tidak boleh menahan kemutan faraj daripada isteri.

Kenapa Isteri Lambat Orgasme

Tidak seperti kaum lelaki yang lebih mudah terangsang dan mudah untuk klimaks, kaum wanita adalah kaum yang lebih mudah terangsang dengan emosi berbanding gerakan fizikal. Walaubagaimanapun, persepsi bahawa semua wanita atau isteri lambat orgasme adalah persepsi yang salah.

Tak semua isteri lambat orgasme teknik suami di ranjang jer yang salah. Kaum wanita atau isteri anda juga mudah dan cepat untuk orgasme, dan mereka boleh orgasme berkali-kali. Cuma apa yang perlu anda lakukan ialah pandai memainkan peranan untuk membuatkan isteri anda cepat orgasme. Sebenarnya kaum wanita mempunyai lebih anggota tubuh badan yang boleh dirangsang, dan lebih sensitif berbanding kaum lelaki.

Contohnya, bahagian payudara, puting payudara, ketiak, leher, perut malah banyak lagi bahagian badan isteri anda yang boleh anda usik dan gunakan untuk tujuan rangsangan. Jika anda melihat kepada faktor ini, mengikut logik sudah pasti kaum wanita lebih mudah terangsang dan lebih mudah untuk inzal atau orgasme.

Jangan Salahkan Isteri Jika Isteri Lambat Orgasme

Sebagai seorang suami yang bertanggungjawab, jangan salahkan isteri atau pasangan anda jika si dia sukar untuk orgasme. Salahkan diri anda sendiri kerana tidak pandai untuk merangsang isteri anda dan memainkan peranan di atas ranjang yang sememangnya hak mutlak suami untuk memuaskan isteri, dan tidak tahu mencari suis untuk membuatkan isteri anda orgasme.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/