Seks Gaya Orang Eropah

Seks Gaya Orang Eropah
Seks Gaya Orang Eropah

Seks Gaya Orang Eropah

Orang Eropah memang terkenal dengan citarasa seks yang tinggi terhadap pasangan. Bukan sahaja seks sahaja yang menjadi keinginan mereka tetapi juga Orang Eropah terkenal dengan puisi-puisi cinta yang memuja pasangan dan tidak hairanlah banyak kota-kota besar di Eropah terkenal dengan nama Kota Cinta. Namun setiap orang Eropah yang berbeza negara juga mempunyai kelainan dan gaya masing-masing ketika mahu melakukan hubungan seks.

Di dalam kehidupan seksual suami atau isteri, sesekali ‘eksperimen’ hubungan seks dengan gaya orang eropah harus dilakukan untuk memanaskan lagi perhubungan anda berdua. Setiap hari makan nasi berlauk, sekali sekala mahu juga makan western food, setuju?

coffee

Di bawah ini admin ada beberapa cadangan panas yang admin dapat dari serata negara seks gaya orang Eropah untuk anda dan pasangan cuba. 

1. Orang Eropah Di Sepanyol

Perhiasan rumah di yang klasik dan classy menambahkan mood percintaan orang Sepanyol. Sekiranya anda tidak boleh terbang ke Sepanyol atau mempunyai perhiasan rumah ala Sepanyol, kami cadangkan anda memilih warna kegemaran mereka untuk menghias bilik tidur anda. Orang Sepanyol memilih warna hijau dan putih untuk memberikan ketenangan, warna emas untuk meningkatkan semangat dan ungu atau merah untuk menambahkan ghairah. Cuba tukar cadar katil anda dengan warna-warna ini dan mula bercinta seperti orang Sepanyol!

image

2. Orang Eropah Di Itali

Pasangan di Itali suka merakamkan aktiviti seks mereka. Mereka percaya dengan cara ini mereka akan menjadi lebih ghairah, menambahkan keyakinan sekali gus menjadikan hubungan seks mereka bertambah baik. Beranikah anda melakukannya? We don’t need another Ariel and Luna Maya!

sex 2

3. Orang Eropah Di England

Mereka di England sukakan sesuatu yang panas dan dingin. Mereka akan mengambil minuman panas dahulu sebelum melakukan seks. Setelah itu mereka akan meminum minuman yang sejuk sebelum menjelajah bahagian sensitif pasangan mereka.

newego_LARGE_t_901_106832848

4. Orang Eropah Di Belanda

Menurut kajian, mandi boleh menjadikan anda lebih relaks dan menambah pengeluaran hormon seks gonadotrophin. Disebabkan ini, orang Belanda suka mandi bersama pasangan mereka yang dimulakan dengan hubungan intim.

Mid adult couple wearing pyjamas lying on front on bed, face to face

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/