Solar Light

solar light

SOLAR LIGHT

solar light

solar light

Solar Light atau camping lantern adalah produk terbaru yang dapat menyelesaikan masalah blackout ketika anda sedang berehat bersama keluarga tercinta di dalam rumah. Ianya sungguh mudah dan sangat terang benderang menyuluh di setiap sudut rumah anda tanpa malap. Solar light ini adalah ALTERNATIF yang paling selamat menggantikan penggunaan lilin yang boleh menyebabkan berlakunya kebakaran jika lalai.

Selain ianya SELAMAT digunakan di rumah, solar light ini juga sangat berguna kepada kaki pancing, pendaki gunung, dan mereka yang suka menjalani hidup mengembara seperti berkhemah di dalam hutan dan sebagainya. Manfaatnya sungguh besar kepada mereka yang aktif dengan aktiviti outdoor lebih-lebih lagi ianya MESRA ALAM kerana menggunakan tenaga solar iaitu mengecas dengan hanya menggunakan pancaran cahaya matahari sahaja.

solar light 2

 

Siapakah Yang Harus Memiliki Solar Light?

1. Kaki khemah

2. Pendaki Gunung

3. Kaki Pancing

4. Suri Rumah

Setiap rumah seharusnya memiliki solar light ini kerana ianya sangat diperlukan pada waktu-waktu yang tidak terduga sekiranya pihak TNB membuat kerja-kerja penyelenggaraan di stesen janakuasa berhampiran rumah anda tanpa notis awal. Selain faktor-faktor lain yang boleh menyebabkan bekalan elektrik ke rumah anda terputus seperti hujan lebat dan ribut yang melanda kawasan perumahan anda sekaligus merosakkan tiang elektrik yang membekalkan tenaga elektrik ke rumah anda. Jadi, dengan adanya solar light ini anda sekeluarga dapat menerangi rumah anda sementara menunggu bekalan elektrik pulih seperti sedia kala.

Apa Keistimewaan Dan Fungsinya?

  1. Solar Light ini dilengkapi dengan 6 lampu LED
  2. Ianya ada 3 pilihan sama ada boleh guna elektrik, bateri atau tenaga solar “SIANG JEMUR MALAM GUNA”, mampu bertahan selama 8 jam
  3. Menjimatkan bil elektrik rumah anda
  4. Mudah dan senang dibawa kemana-mana
  5. Kabel USB Solar Light ini boleh dijadikan charge hand phone dan sebagai power bank.
  6. Kalis air dan tahan lasak
  7. Sistem keselamatan untuk kanak-kanak. Jika disentuh tidak bahaya kerana ada protector diluarnya
  8. Kabel charger PERCUMA
  9. Penghantaran percuma via Pos Laju dalam masa sehari

Video Penerangan Dan Cara-Cara Penggunaannya.

Solar Light Camping Lantern (Kod : SLCL)

RM150 RM100 (Promosi Untuk 100 Orang Pembeli Terawal)

(Percuma Poslaju )

dapatkan sekarang

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/