Spanish Gold Fly

spanish gold fly

spanish gold fly

Spanish Gold Fly merupakan produk cecair berkualiti tinggi yang telah dibangunkan oleh sekumpulan pakar saintis khas bagi tujuan meningkatkan naluri, berahi dan nafsu seks wanita.

KETERANGAN PRODUK

Produk herba ini telah dicipta khas hasil daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi tumbuh-tumbuhan yang diambil dan dikumpulkan dari pelbagai negara serta diproses dengan menggunakan Teknologi Bio-Sintesis yang paling termaju di dunia.

Kajian yang dijalankan oleh American Sex Research Institute terhadap keberkesanan produk ini telah mengambil tempoh masa bertahun untuk direalisasikan.

Produk ini dihasilkan tanpa warna atau bau dan ianya dapat meresap dengan cepat ke dalam apa jua jenis minuman sama ada sejuk atau pun panas (Coffee, Jus, Alkohol, Berkarbonat)

SPANISH GOLD FLY

BAGAIMANA SPANISH GOLD FLY BERFUNGSI

Spanish Gold Fly menggunakan sejenis hormon yang terdapat dikalangan wanita untuk mendorong rangsangan seksual dan meningkatkan pelinciran (mengatasi masalah faraj yang kering).

Spanish Golf Fly berupaya membantu meningkatkan pengeluaran hormon di tubuh badan wanita dan juga dapat membangkitkan nafsu syahwat wanita supaya kekal tinggi. Anda tidak perlu risau kerana produk ini selamat untuk digunakan dan tidak memberi kesan sampingan atau memudaratkan kesihatan.

kelebihan spanish gold fly

KELEBIHAN SPANISH GOLD FLY

 1. Produk yang diperbuat daripada herba ini dapat meningkatkan nafsu dan berahi wanita.
 2. Selain membantu meningkatkan nafsu syahwat, Spanish Gold Fly juga mempunyai ciri-ciri lain yang memberi manfaat kepada wanita termasuklah rangsangan pada faraj dan pengalaman seks yang luar biasa.
 3. Melancarkan pengaliran darah untuk dihantar ke libia, vagina dan seterusnya menghadirkan rangsangan seksual di daerah kemaluan wanita.
 4. Spanish Gold Fly meningkatkan pelinciran di sekitar kawasan faraj dan mengurangkan geseran yang boleh menjadi gangguan besar semasa hubungan seks.
 5. Produk ini bertindak-balas dengan cepat dan dapat membangkitkan nafsu dalam masa 5 minit sahaja.
 6. Keselamatan Spanish Gold Fly adalah terjamin kerana ia tidak diperbuat daripada mana-mana bahan kimia.
 7. Disebabkan peningkatan nafsu seks, seorang wanita pasti akan merasai pengalaman lebih banyak orgasme dan orgasme boleh dicapai lebih daripada sekali dalam masa yang cukup singkat.

spanish gold fly malaysia

KAEDAH PENGGUNAAN

Penggunaan dan Dos : Buka dan larutkan 1 sachet Spanish Gold Fly ini dalam satu-satu masa, ianya tanpa warna atau bau dan ia akan cepat meresap ke dalam apa jua jenis minuman pun.

NOTA : Jangan disalahgunakan untuk tujuan memikat atau mengenakan wanita. Kanak-kanak adalah dilarang sama sekali menggunakannya.

Spesifikasi Produk : 1 Kotak mengandungi 12 Sachet (5ml/sachet)

Cara Menyimpan : Letakkan di tempat selamat yang bersuhu bilik.

Jangka Hayat Produk : 3 Tahun

spanish fly

KELULUSAN

Kelulusan Dokumen No. : Health Foods Authorization No. (2007) 025

Standard : QD/BD 1425-2007

Developer : SPANISH Human Biological Engineering Research Institute

SPANISH GOLD FLY : HIGH GRADE PROFESSIONAL FEMALE ESTRUS INDUCTION TONER

 • The product is made of strong estrus induction factor”HS” extract taken from top-class estrus animals and plants in many countries with the most advanced world biosynthesis 6technology after many years of research in american sex research institute, it is a magic potion without any color or smell, and is quickly absorbed in any wine or drinks without being noticed.
 • The product has good effect in estrus induction for male and female. After taking the medicine for 5 minutes, women usually feel unconstrained with the heart beating fast, face flushing, breathing deeply and can’t help making love.

((( Harga Runcit : 1 Kotak (12 Sachet) RM400 -Harga Asal- )))

((( Harga Promosi : 1 Kotak (12 Sachet) Kini RM300 RM400 )))

((( Harga 1 Sachet : RM50 )))

spanish gold fly malaysia

Kerasnya Sayang!! Rasa Tinggal Dalam !!!

P/S :  Pengedar dan dropshipper diperlukan : Anda tidak perlu simpan stok sama sekali atau mengeluarkan modal besar. Malah anda tidak perlu pening kepala untuk menguruskan soal penghantaran. Semuanya kami akan uruskan. Anda cuma perlu dapatkan order dari pelanggan anda sahaja dan terima wang untung. Jika berminat, sila Hubungi SMS/WhatsaApp +6010-2262647 Mr. Iskandar

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Spanish Gold Fly”

 1. […] P/S : Wanita semakin ghairah dengan produk kecantikan, tetapi adakah benar kecantikannya adalah untuk suami? KLIK SINI […]

 2. […] P/S : Adakah isteri anda sentiasa menolak hajat batin anda? Dingin seks, kurang bernafsu atau lambat ghairah? Ingin selesaikan masalah tersebut? Dapatkan cecair perangsang isteri sekarang! KLIK SINI […]

 3. […] hanya dengan sapuan 2-8 semburan pada zakar akan memberi kekuatan maksiumum. Spanish Gold Fly KLIK SINI untuk info […]

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/