Stud 100

stud 100

stud 100

Stud 100 merupakan produk semburan pelambat bagi membantu lelaki mengatasi ejakulasi pramatang atau pun lebih dikenali dengan masalah pancut mani terlalu cepat. Produk terunggul di dunia ini telah diformulasi secara khusus untuk membantu suami memperbaiki hubungan intim apabila anda berada di atas ranjang bersama isteri supaya hubungan seks yang anda inginkan menjadi lebih panjang dan mampu tahan lama. Ianya mengandungi Lidocaine 9.6% (w/w) dan anestetik topikal yang terkenal dalam membantu mengurangkan simpton ejakulasi pramatang atau pancut mani terlampau cepat.

Cara guna Stud 100 sungguh mudah! Anda hanya memerlukan satu spray sahaja pada kepala zakar dan biarkan ianya selama 15 minit. Kemudia anda sudah boleh bersedia untuk bertarung atau pun mendayung. Ketahanan lebih lama. TIDAK KEBAS, TIDAK PANAS dan ianya SELAMAT serta TIADA KESAN SAMPINGAN.

pembekal stud 100

Stud 100 telah diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka di seluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan sebarang preskripsi. Ianya tidak mengandungi toksik, tidak berbau dan mesra ozon serta boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.

Jenama produk ini cukup terkenal penggunaannya di Amerika Syarikat, United Kingdom dan di lebih 60 buah negara lain di seluruh dunia. Kajian klinikal dilakukan secara terkawal dan ujian perubatan menunjukkan bahawa produk tahan lama ini bertindak pantas, selamat dan berkesan. Selama lebih dari 25 tahun di pasaran, ramai lelaki dan wanita telah berjaya meningkatkan taraf kehidupan seksual mereka menjadi yang lebih baik.

pembekal stud 100

pemborong stud 100

 

Di antara soalan-soalan yang sering ditanyakan adalah seperti berikut :

Soalan : Berapa banyakkah ianya patut digunakan?

Ia digunakan berbeza dan bergantung kepada individu tetapi pada kebiasaannya adalah di antara 3 hingga 8 semburan. Semburan dilakukan pada batang zakar 5 sehingga 15 minit sebelum melakukan hubungan intim. Setiap tin semburan mengandungi 12g (7/16 fl.oz) yang mencukupi untuk 120 kali semburan.

Soalan : Adakah Stud 100 selamat untuk wanita?

Ya. Ujian klinikal menunjukkan yang tidak terdapat kesan sampingan ke atas vulva atau vagina wanita. Walaubagaimanapun, anda TIDAK PATUT menggunakannya jika pasangan anda mengandung.

Soalan : Bolehkah ianya digunakan bersama dengan kondom?

Stud 100 telah diuji dengan kondom getah terkemuka dan memenuhi Protokol Ujian BSI.

Soalan : Adakah ianya selamat digunakan sewaktu mengadakan oral seks?

Ya. Gunakan jumlah semburan bermeter yang minimum dan semburkan kepada batang zakar lebih awal, kemudian basuh semburan tersebut selepas itu.

tahan lama

CARA MENGGUNAKANNYA :

  1. Sembur 3 kali atau lebih (jangan melebihi 8 kali) pada kepala dan batang zakar.
  2. Cuci zakar anda selepas mengadakan hubungan seks.

AMARAN : Jangan menggunakan produk ini ketika isteri anda sedang mengandung atau terdapat luka pada zakar anda.

gel pelambat lelaki

P/S : Jika berminat, sila Hubungi SMS/WhatsaApp +6010-2262647 Mr. Iskandar

1 botol : MYR80.00

((( 2 botol : MYR150.00 – JIMAT RM10.00 )))

((( 3 botol : MYR220.00 – JIMAT RM20.00 )))

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/