Posts Tagged ‘anjing’

Penapis Udara Cuckoo Model B

Penapis Udara Cuckoo B Model

Dengan memperkenalkan rekaan yang sangat menakjubkan daripada ‪Cuckoo dengan memperkenalkan Penapis Udara Cuckoo B Model Plasma Ionizer + HEPA Filteration. TAHUKAH ANDA purata UDARA DI DALAM SETIAP RUMAH adalah 5 KALI LEBIH TERCEMAR daripada kualiti udara di luar. Penapis udara ini berfungsi dalam memberikan anda suasana di dalam rumah LEBIH SIHAT dan LEBIH BERSIH. Tidak seperti penapis udara biasa yang hanya […]

Anjing Polis Baka German Sheperd

4 Tugas Anjing Polis

Apabila sebut sahaja anjing polis, semua orang akan terbayang seorang anggota polis sedang memegang seekor anjing yang besar dan garang menyebabkan semua orang takut untuk mendekati. Sebenarnya anjing polis ini dilatih sepenuhnya dan hanya bertindak jika diarahkan oleh pemegang anjing itu. Mungkin ramai yang tidak tahu, negara kita mempunyai Unit Anjing Pengesan atau lebih dikenali sebagai […]

Kebaikan Bela Haiwan Peliharaan

8 Kebaikan Bela Haiwan Peliharaan

Haiwan peliharaan ialah haiwan yang dipelihara sebagai peneman pemiliknya. Haiwan peliharaan yang paling digemari ialah haiwan yang setia, suka bermain, menarik perhatian dan comel. Melihat keletah dan gelagat haiwan peliharaan bermain dan mengejar kita ketika pulang dari tempat kerja adalah salah satu terapi menghilangkan stress di tempat kerja. Mungkin ada sesetengah orang yang berasa remeh […]

Sertu

Sertu

Disebabkan nak sangat cari kasut New Balance.. admin terpegang material NB “kulit babi” , bro….???so hari ni terpaksa lah admin sertu. mula mula rasa macam confuse jugak dengan hukum hukum dia , so bila dah buat research , baru tahu . Hukumnya haram tetap haram. even tak sengaja, tetap kena bersihkan iaitu dengan sertu. sebab […]

Pesakit Asma

10 Petua Rawat Asma

Penyakit asma atau lelah boleh dihidapi oleh sesiapa sahaja tak kira lelaki atau perempuan, dewasa atau kanak-kanak. Dulu-dulu orang sebut penyakit semput tapi sekarang nie ia lebih dikenali sebagai penyakit asma atau pun asthma. Tak kiralah apa istilah, gelaran atau ejaan yang digunakan yang pastinya penyakit nie berkaitan ngan saluran pernafasan dan membuatkan penghidapnya mengalami sesak […]

posisi-seks-doggy

Posisi Seks Doggy

Posisi seks doggy atau lebih dikenali sebagai “Doggy Style” adalah antara posisi seks atau posisi jimak yang terkenal. Salah satu variasi Posisi Seks Doggy. Posisi seks ini sering dipraktikkan oleh pasangan ketika berasmara. Malah boleh dikatakan kebanyakkan pasangan mesti pernah mencuba posisi seks ini dalam persetubuhan. Posisi seks boleh diklasifikasikan sebagai Posisi Seks Doggy apabila pasangan merangkak dengan […]

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/