Posts Tagged ‘kaum adam’

Tips French Kiss Yang Betul

5 Tips French Kiss Yang Betul

French kiss atau cium mulut adalah satu permulaan atau pun mukadimah dalam perhubungan seks suami isteri. Biasanya untuk melakukan french kiss atau foreplay bagi merangsang dan menaikkan rasa berahi pasangan sebelum memasukkan zakar ke dalam faraj pasangan adalah perkara yang harus dimulakan terutama sekali bagi kaum Adam. Jika anda belum pernah bercium french kiss atau […]

Tips Kecilkan Pipi Tembam

5 Tips Kecilkan Pipi Tembam

Adakah anda memiliki pipi tembam ibarat kuih pau yang sering menjadi mangsa cubitan rakan-rakan anda yang terlalu geram dengan pipi tembam yang anda miliki itu?. Atau adakah disebabkan itu, anda mengidamkan pipi yang kecil dan sesuai dengan rupa bentuk muka anda? Tanya sahaja kepada mana-mana jejaka, pasti mereka suka jika perempuan itu mempunyai pipi tembam […]

Tips Miliki Punggung Montok Dan Seksi

3 Tips Miliki Punggung Montok Dan Seksi

Memiliki punggung montok dan seksi umpama satu bonus buat kaum wanita. Selain boleh meningkatkan keyakinan diri, ia juga mampu menarik perhatian kaum Adam. Mempunyai bentuk punggung montok dan seksi bukanlah kerana faktor keturunan. Ini adalah kerana untuk mendapatkan punggung montok dan seksi, anda perlu konsisten dalam mengatur pola pemakanan, rajin bersenam dan menjalani gaya hidup yang sihat. Sebagai wanita […]

Tips Cegah Kepala Botak

4 Tips Cegah Kepala Botak

Masalah kepala botak akibat rambut gugur adalah masalah yang sering membelenggu kaum Adam dan kaum Hawa apabila dimamah usia. Ada beberapa faktor juga yang menyebabkan kepala botak ini disebabkan pemakanan, gaya hidup yang tidak sihat dan juga pemakaian produk penjagaan rambut yang tidak serasi dan mempunyai banyak kandungan bahan kimia. Rambut bukan sahaja mahkota kecantikan […]

Petua Kurangkan Masin Dalam Masakan

Petua Kurangkan Masin

Tahukah anda bahawa banyak memakan benda yang masin boleh menyebabkan tekanan darah tinggi ringan? Memasak nie nampak jer macam senang…. ia sebenarnya satu ‘art’ yang memerlukan kemahiran peringkat tinggi.. ehemm.. Lazimnya kemahiran nie kebanyakannya diwarisi oleh kaum hawa, manakala kaum adam kebanyakannya tahu order jer.. he..he.. Betul ker pernyataan nie.. kalau tak silap banyak chef-chef terkenal seantero dunia […]

Masalah Seksual Lelaki

5 Masalah Seksual Lelaki

Banyak faktor yang mempengaruhi masalah seksual lelaki pada masa kini. Antaranya ialah tabiat melakukan onani dengan kerap yang boleh menyebabkan seseorang lelaki itu menghadapi masalah mati pucuk dan lain-lain lagi. Pada artikel kali ini admin ingin kongsikan 5 masalah seksual lelaki yang sering membelenggu kaum Adam tetapi masih ada alternatif atau jalan penyelesaian untuk mengatasinya. […]

Rahsia Lelaki

13 Rahsia Kaum Adam

Kaum Adam memang dilahirkan penuh rahsia dan misteri namun ianya masih boleh dirungkai dan tidak serumit kaum Hawa. Untuk kaum Hawa mengenali kaum Adam ini sebenarnya tidak sukar dan rumit seperti tanggapan ramai wanita. Kaum Adam mungkin tidak kerap melahirkan perasaan sayang secara langsung, namun mereka cuba menyampaikannya melalui tindakan mereka. Berikut di bawah ini  adalah […]

Petua Buang Misai

Petua Buang Misai

Sekarang ni kelihatan makin ramai lak kaum wanita yang ada misai. Kenape agaknya ye? Mungkin sebab pemakanan atau keturunan kot. Maklumlah zaman sekarang nie macam-macam benda yang kita makan tambahan lagi dengan segala mala jenis bahan kimia yang ditempek-tempek ke muka. Ada pulak tu masa kecik-kecik dulu tak ada plak misai. Tetiba bila dah besar panjang tak […]

Lelaki Di Dalam Bilik Air

9 Rahsia Lelaki Di Bilik Air

Bilik air dianggap sebagai tempat untuk membersihkan diri, tidak kiralah mandi ataupun melepaskan ‘hajat yang tidak tertahan’. Sudah pasti wanita mahupun lelaki amat memerlukan perkarangan kecil ini. Tetapi adakah anda tahu bahawa wanita mahupun lelaki tidak mempunyai habit yang sama sebaik sahaja mereka mengunci pintu bilik air? APA LELAKI LAKUKAN? Daripada tinjauan yang dilakukan, wanita […]

6 Cara Urutan Besarkan Zakar

Bagaimanakah caranya besarkan zakar selain mengamalkan pengambilan suplemen Vimax Brown ataupun workout menggunakan Bathmate ? Caranya ialah dengan urutan yang dilakukan oleh pakar urutan tradisional. Ramai kaum Adam tertanya-tanya sejauh mana keberkesanannya. Adakah dengan mengurut boleh besarkan zakar? Atau dibantu dengan pengambilan suplemen khas seperti Vimax Brown, Extenze, Semenax, Vigrx dan juga bantuan alat senaman zakar iaitu pam […]

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/