Posts Tagged ‘mencekik’

adegan-seks-ganas

Adegan Seks Ganas

Seks ganas atau brutal sex amat popular pada mana-mana laman web porno barat yang sering memainkan babak seks ganas seperti mencekik, menampar, menumbuk dan menendang pasangan sehingga membuatkan pasangan mengerang kesakitan dan bagi yang melakukan keganasan tadi bagi mereka ia adalah satu keseronokan yang mungkin bagi pasangan normal untuk melakukan adegan seks ganas ibarat jauh […]

Sertu

Sertu

Disebabkan nak sangat cari kasut New Balance.. admin terpegang material NB “kulit babi” , bro….???so hari ni terpaksa lah admin sertu. mula mula rasa macam confuse jugak dengan hukum hukum dia , so bila dah buat research , baru tahu . Hukumnya haram tetap haram. even tak sengaja, tetap kena bersihkan iaitu dengan sertu. sebab […]

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/