Posts Tagged ‘pembekal produk wanita’

pink nipple

Krim Payudara Pink Nipple

Krim Payudara Pink Nipple ini merupakan produk khas untuk mencerahkan puting payudara terutamanya bagi wanita yang sudah meningkat umurnya. Keistimewaan produk ini dapat membantu isteri atau wanita supaya lebih berkeyakinan dan mampu menggoda serta memberahikan nafsu suami apabila dia melihat puting buah dada anda kelihatan mejadi ‘pink’. Ini secara tidak langsung boleh membangkitkan nafsu syahwat […]

spanish gold fly

Spanish Gold Fly

Spanish Gold Fly merupakan produk cecair berkualiti tinggi yang telah dibangunkan oleh sekumpulan pakar saintis khas bagi tujuan meningkatkan naluri, berahi dan nafsu seks wanita. KETERANGAN PRODUK Produk herba ini telah dicipta khas hasil daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi tumbuh-tumbuhan yang diambil dan dikumpulkan dari pelbagai negara serta diproses dengan menggunakan Teknologi Bio-Sintesis yang paling termaju […]

spanish fly

Spanish Fly Cecair Perangsang Nafsu

Spanish Fly merupakan cecair perangsang nafsu sesuai digunakan bagi membangkitkan nafsu isteri ketika suami ingin melakukan hubungan intim. Produk ini dihasilkan dari sejenis bahan kimia tanpa bau yang dihasilkan dari sejenis kumbang dikenali sebagai Spanish Beetle. Semasa ingin mengawan, kumbang jantan akan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di […]

figure up PetuaBahagia

Figure Up

Memperkenalkan FIGURE UP KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN 10-15KG SEBULAN KENAPA MEMILIH FIGURE UP? 1. Berat badan naik bagaikan dipam-pam. Masalah berat badan kian menjadi masalah utama dikalangan masyarakat hari ini. Antara penyebab-penyebab utama yang menyumbang kepada permasalahan ini ialah faktor keturunan, pola pemakanan, kehamilan, ubat-ubatan dan lain-lain. 2. Bermacam-macam produk dah cuba tapi […]

1366799252563

Testimoni Tongkat Ajimat Madura

Mari kita lihat Testimoni Tongkat Ajimat Madura yang dikirimkan oleh pengguna-pengguna produk ini : Testimoni 1 Saya tinggal berjauhan dengan suami disebabkan tugas dan kerjaya nasing2..Kami bertemu 1 bln sekali atau paling kerap pun 2x sebulan.. Saya dah mempunyai 2org ank.. jadi lepas bersalin rasa saya punya tu longgar sangat & banyak lendir.. Mcm2 produk […]

1366799252563

Tongkat Ajimat Madura Asli Indonesia

Tongkat Ajimat Madura Asli Khas Untuk Wanita Rahsia Purba Wanita Madura yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka. Lebih ketat, rapat dan wangi semasa hubungan seks suami isteri. TONGKAT AJIMAT MADURA (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Tongkat Ajimat Madura ini dibuat […]

germany-sex-drops-uk

Germany Sex Drops

 Adakah isteri anda dingin seks? Bagaimana meransang nafsu isteri anda? Bagaimana meransang nafsu isteri anda yang dingin itu, atau bagaimanakah nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri? Kami ingin berkongsi cerita dengan anda di sini: Ramai  wanita mengalami libido yang rendah tetapi wanita malu untuk mengakui  bahawa mereka mempunyai masalah ini. Secara umumnya, hampir […]

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/