Posts Tagged ‘pherox’

Petua Wangikan Badan

Bagaimana nak wangikan badan? Senang saja, semburkan saja minyak wangi… chehh.. suma orang pun tahu betol tak hehe… Tapi korang sedar tak kekadang, minyak wangi nie sebenarnya tak dapat nak membantu sangat wangikan badan lebih-lebih bagi mereka yang terpaksa buat kerja outdoor. Lagipun, dengan cuaca yang panas lembap kat Malaysia nie selalunya bila balik lepas makan tengahari […]

pheromiss

Pheromiss Pewangi Pemikat Lelaki

Pheromiss pewangi pemikat lelaki merupakan produk pheromones bermutu tinggi, bauan dan harumannya cukup seksi dan lembut. Sekali dicium pasti lelaki akan mencium wanita berkali-kali. Produk penggoda lelaki yang diimport khas dari Canada ini merupakan minyak wangi pheromone termoden, diciptakan khas untuk wanita yang mementingkan soal penampilan diri dengan bauan yang sungguh mempesonakan. Dengan hanya setitis […]

tips berbelanja atas talian

Tips Berbelanja Atas Talian

Berbelanja atas talian atau secara online kini sudah menjadi trend kerana semua keperluan dan barangan boleh dibeli dengan mudah tanpa keluar rumah. Kali ini admin ingin kongsikan beberapa tips berbelanja atas talian, sekurang-kurangnya dapat memberikan anda ruang untuk mengkaji kesan baik dan buruknya apabila ingin melakukan transaksi atau pemindahan wang. Seiring dengan kemajuan sains dan […]

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/