Posts Tagged ‘tips besarkan payudara’

7 fakta payudara wanita

7 Fakta Payudara Wanita

Payudara wanita merupakan organ seksual yang paling terindah diciptakan oleh Tuhan bagi kaum hawa kerana ia melambangkan sifat kewanitaan seseorang itu. Biasanya yang akan membuatkan nafsu syahwat lelaki cepat memuncak ialah apabila mereka melihat payudara wanita tersebut cantik, besar dan mantap. Selain mampu berfungsi menarik perhatian dan hasrat seksual lelaki, tugas paling utama payudara adalah […]

pink nipple

Krim Payudara Pink Nipple

Krim Payudara Pink Nipple ini merupakan produk khas untuk mencerahkan puting payudara terutamanya bagi wanita yang sudah meningkat umurnya. Keistimewaan produk ini dapat membantu isteri atau wanita supaya lebih berkeyakinan dan mampu menggoda serta memberahikan nafsu suami apabila dia melihat puting buah dada anda kelihatan mejadi ‘pink’. Ini secara tidak langsung boleh membangkitkan nafsu syahwat […]

pam payudara wanita

Pam Payudara Wanita

Pam Payudara ini dicipta khas buat wanita atau isteri yang ingin membesarkan payudara atau buah dada supaya kelihatan lebih montok bagi menarik perhatian suami tercinta. Ia merupakan peranti terkini dalam menggalakkan wanita melakukan senaman melalui teknik pengepaman bagi tujuan mencapai buah dada yang pejal dan menawan. Cara penggunaannya cukup mudah, menjimatkan masa, cepat dan berkesan […]

tips besarkan payudara

Tips Besarkan Payudara

Mungkin ramai wanita yang ingin mengetahui tentang tips besarkan payudara. Jangan ditanya kepada kaum hawa, sudah tentu mereka mahukan payudara yang besar dan seksi agar sentiasa dipandang berahi oleh suami. Betul tak? Oleh itu antara tips-tips yang boleh digunapakai bagi membesarkan payudara, mencantikkan payudara dan memejalkan payudara adalah seperti di bawah ini : Tips 1 […]

testimonithanyaporn

Testimoni Thanyaporn

Lihat Testimoni Thanyaporn di bawah ini tentang beberapa kejayaan pengguna yang telah berjaya dan berpuas hati menggunakan produk ini. Sudah pasti ada wanita yang ingin besarkan dan tegangkan payudara bukan? 1. Saya pun ambil kapsul ini juga. Memang bestlah. Selain MENEGANG macam i yang dah lusuh ni. Tapi untuk MENGGRIPKAN kat too.. ‘olaolie’ 2. Baru […]

petua bahagia hisap payudara

Petua Hisap Payudara Isteri

Petua hisap payudara isteri ini hanya sesuai untuk bacaan dan panduan suami isteri sahaja. Salah satu zon erotik yang paling mengghairahkan dalam hubungan seksual suami isteri ialah di bahagian payudaranya. Bagaimana suami menghisap payudara isteri sampai dia boleh klimaks? Mari kita lihat petua-petuanya seperti 1. Langkah pertama, anda mencium-cium di sekitar payudaranya. Pastikan bibir anda […]

Woman meauring chest

Bio-Anne Besarkan Payudara

DENGAN PEMBELIAN BIO-ANNE CREAM PERCUMA BIO-ANNE SOAP BIO-ANNE Bio-Active Cream yang berasaskan formula Pueraria herbal dan Vitamin E membantu pertumbuhan payudara dengan maksima dan kolagen alami untuk memperbesarkan ukuran payudara agar menjadi lebih tegang dan montok. Menstimulasi ┬ápertumbuhan + mencengkam + membuat payudara menjadi lebih padat dan berisi. Diformulasikan untuk membantu menegang dan memontokkan kulit […]

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/