Teknik Puaskan Isteri

puaskan isteri
teknik puaskan

teknik puaskan

Bagi pasangan yang sudah berkahwin kepuasan seks dan kualiti amat bermakna. Ini kerana sebagai suami tugas anda adalah untuk mengetahui teknik¬†puaskan isteri ketika melakukan hubungan seks. Tiada maknanya jika kepuasan itu hanya dirasai oleh anda seorang sahaja sedangkan si isteri juga mahukan kepuasan yang sama ketika melakukan hubungan seks. Teknik puaskan isteri adalah salah satu ‘option’¬†atau pilihan yang dapat membantu anda memuaskan isteri anda selepas pancutan air mani berlaku. Kemampuan lelaki untuk melakukan seks tanpa bantuan ubat kuat amat diragui. Ini fakta berdasarkan kajian yang menunjukkan lelaki hanya mampu bertahan selama 5 – 10 – 15 minit ketika melakukan seks bersama pasangannya dan untuk membuatkan isteri atau pasangan dalam tempoh tersebut adalah amat mustahil.

Berikut di bawah admin ingin kongsikan 8 teknik puaskan isteri ketika melakukan hubungan seks :

1. Meramas, Menggentel Puting Payudara Isteri

Teknik puaskan isteri yang pertama ialah dengan melakukan ramasan dan menggentel puting payudara isteri sehingga isteri anda mendengus atau merengek nikmat dengan perlakuan anda.

2. Mencari Titik Ghairah G-spot Isteri

Gunakan jari anda mencari titik ghairah isteri anda yang dikenali dengan G-spot. Teknik puaskan isteri yang kedua ini adalah teknik yang paling digemari oleh suami kerana ia boleh membuatkan isteri orgasm berkali-kali.

3. Foreplay

Teknik puaskan isteri yang ketiga ialah dengan melakukan aktiviti foreplay, Foreplay menggunakan jari dengan menyentuh bibir dan memasukkan jari ke dalam mulut isteri sebelum melakukan hubungan seks boleh membuatkan isteri merasa puas kerana ia dianggap sebagai mukadimah sebelum ‘mendayung’.

4. Belaian Dan Gesekan Manja

Teknik puaskan isteri yang keempat menggunakan jari adalah dengan membuat belaian manja pada wajah dan rambut sambil mencium leher dan telinga. Ini adalah antara tempat-tempat yang sensitif terbukti dapat merangsang isteri untuk melakukan hubungan seks. Gesekan manja menggunakan jari pada celah-celah peha juga dapat membantu dan membuatkan isteri berasa tidak keruan.

5. Kebersihan Kuku

Teknik puaskan isteri yang kelima berkait rapat dengan soal kebersihan kerana kebersihan adalah penting semasa anda hendak melakukan hubungan seks dengan isteri anda. Pastikan kuku jari anda dipotong pendek dan dikikis agar tidak tajam. Basuh tangan sebersih-bersihnya selepas makan sesuatu yang berbau kuat dan hanyir contoh seperti kambing, ikan tenggiri, petai, cencaluk ataupun budu. Ini kerana bau yang kurang enak dan kuku yang tajam akan ‘membunuh’ suasana ghairah dan anda akan terbantut untuk puaskan isteri menggunakan jari akibat daripada ketidakselesaan isteri anda itu tadi.

6. Menggentel Biji Kelentit

Gunakan pelincir semasa hendak memasukkan jari ke dalam faraj dan cari biji kelentit untuk menggentel dan bermain menggunakan jari anda untuk puaskan isteri kerana biasanya isteri akan kekurangan cecair sebelum merasa ghairah dan akan berlaku sebaliknya jika anda bermain dengan biji kelentitnya.

7. Menarik Rambut

Ada pasangan suami isteri yang amat sukakan seks ganas seperti memukul atau menampar punggung ketika melakukan hubungan seks. Dan ada juga yang menggunakan teknik menarik rambut ketika posisi ‘doggy’ untuk puaskan isteri. Ini kerana, dengan melakukan aksi sebegitu sahaja yang akan dapat memuaskan dan melengkapkan aktiviti hubungan seks mereka.

8. Menghisap Jari Isteri

Teknik kelapan puaskan isteri adalah dengan menghisap jari jemari isteri dengan penuh nikmat dan penghayatan. Tusukan zakar ke dalam faraj secara perlahan-lahan sambil menghisap jari isteri akan memberikan kepuasan dan pengalaman yang baru kepada isteri.

Dengan 8 teknik puaskan isteri di atas yang dikongsikan pilihlah mana yang bersesuaian dengan adat ketimuran dan tidak bercanggah dengan ajaran Islam. Semoga perkongsian ini dapat memberi manfaat kepada pasangan suami isteri di dalam melayari bahtera rumah tangga.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/