Testimoni Tongkat Ajimat Madura

1366799252563
testimonimadura

Mr. Iskandar +6010-2262647

Mari kita lihat Testimoni Tongkat Ajimat Madura yang dikirimkan oleh pengguna-pengguna produk ini :

Testimoni 1

Saya tinggal berjauhan dengan suami disebabkan tugas dan kerjaya nasing2..Kami bertemu 1 bln sekali atau paling kerap pun 2x sebulan.. Saya dah mempunyai 2org ank.. jadi lepas bersalin rasa saya punya tu longgar sangat & banyak lendir.. Mcm2 produk dah cuba tapi kurang berhasil.. Lepas saya tgk kat FB yatie ni saya berminat nak cuba.. Alhamdulillah.. memang berhasil sangat. Pertama kali guna pun dah rasa hasilnya.. Lendir pun dah kurang.. Hubungan intim pun makin ‘panas”. Suami hairan bila rasa “kelainan” pada diri saya mlm tu.. sampai 2 round dia minta saya.. hihii

Testimoni 2

Hye ptg smlm I dh terima madura tu.. dh try pun.. Mujarab sangatlah, mula2 ragu2 jugak nak masukkan bende tu.. husband cakap cubalah masukkan sikit2.. xsangka baru sekali, bau yg x menyenangkan dh xda, pastu fit sgt ar kt situ sampai nk insert balik dh payah nak masuk.. Husband kata dh jadi ank dara balik!! Hahaha, husband bertambah syg la pasni.. thanks..

Testimoni 3

Saya berumur akhir 30-an dan mempunyai seorang anak. Saya menggunakan TONGKAT AZIMAT dengan tujuan mengawal keputihan. Setiap kali saya menggunakannya, saya dapat melihat keputihan terkumpul dan terlekat dengan banyaknya pada TONGKAT AZIMAT sebaik ia dikeluarkan. Pada masa yang sama, saya dapat merasakan kepuasan maksima setiap kali bersama suami. Begitu juga suami saya. Bak kata orang pantang tersentuh. Oleh kerana itu, saya menggunakannya sehingga 4 kali sehari.” –

Testimoni 4

Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks… Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan… dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least… tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit.. so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj… lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit.. bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan.. rasa kering dan ketat sungguh ketara… mmmm malam tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura.. teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse… Terkenang saya masa malam pertama.. menggigil saya kerana faraj saya ketat sgt2.. suami saya pun pelik first time lah puloq dengar suami mengerang.. maaf sensor sikit.. masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks.. dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya.. seriously saya tak pernah rasa camni punya best plus.. melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer.. sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi.. saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak.. selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2.. hanya sekadar melepaskan tanggungjawab… dan melampias nafsu jerk..thanks TONGKAT AJIMAT MADURA.. saya akan rekemen pada kawan2.. Kali terakhir saya pakai TONGKAT AZIMAT 9 tahun yg lalu..tu pun kerana keputihan yg melampau. Memang berkesan.. betul2 puas hati. Baru2 ni saya tak sihat, masalah diperanakan, suami cadangkan pakai Tongkat Azimat. Saya ni penakut sikit.. suamilah tlg pakaikan. Kesannya memang best gilerr, suami kata cam anak dara… he he. masalah sakit kat atas ari2 pun hilang.. Alhamdulillah.

Testimoni 5

Saya tidak pernah menyangka sama sekali masalah yang saya hadapi ketika pertama kali mengandungkan anak pertama. Saya mengalami keputihan yang teruk dan ia keluar berketul-ketul. Saya dinasihatkan menggunakan Tongkat Azimat walaupun pada mulanya agak ngeri.. tapi keputihan itu berjaya dikeluar dan dibersihkan. Saya rasa amat selesa dan bersyukur”-

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/