Vibrating Ring

cincin zakar

cincin zakar

Vibrating ring merupakan salah satu produk diciptakan khas untuk lelaki bagi memberikan isteri anda gembira tersenyum puas dalam mencapai kepuasan maksimum semasa melakukan hubungan badan. Cincin zakar  ini direka menerusi gabungan teknologi dan inovasi sekaligus dapat memberikan pengalaman indah dan keberahian bagi setiap wanita yang menginginkan sebuah hubungan seksual yang rancak. Vibrating ring ini diperbuat dari bahan silikon berkualiti tinggi dengan menggunakan teknologi getaran yang tahan lama agar ianya mampu membuatkan isteri tersayang puas dan mencapai klimaks seks dengan cepat.

Getaran atau pun gegaran yang terhasil mampu membuatkan pasangan suami isteri menikmati keindahan seks yang tidak terperi lagi. Geseran cinta yang terhasil di bahagian atas Sensa Vibrating Ring dapat merangsang dan mengaktifkan klitoris wanita sekaligus ianya memberikan suatu pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Selain itu cincin zakar ini sudah pasti dapat menjanjikan daya tahan dan ereksi yang maksimum bagi zakar si suami.

vibrating ring malaysia

Ciri-ciri Utama Vibrating Ring

  • Direka bagi tujuan menambahkan kenikmatan dan kelazatan seks suami isteri.
  • Dihasilkan menerusi gabungan teknologi dan inovasi terkini.
  • Merangsang dan mengaktifkan klitoris wanita.
  • Meningkatkan keberahian dan mempercepatkan wanita mengalami klimaks.
  • Melambatkan ejakulasi pramatang lelaki dan seterusnya dapat bertahan lama.
  • Berupaya memaksimumkan ketegangan dan ereksi zakar semasa mendayung.
  • Melambatkan pancutan mani melalui teori dan teknik tambat zakar.

Bagaimana ianya berfungsi?

Vibrating ring ini disarung masuk ke zakar yang menegang sehingga ke pangkal dengan muncung vibrator menghala ke depan. Apabila vibrator di ‘ON’ pada setiap kali dayungan dilakukan, muncung Vibrating Ring akan menyentuh klitoris wanita dan ini dapat memberikan rangsangan dan kenikmatan seksual yang tak terhingga kepada wanita sekaligus dapat mempercepatkan klimaks.

Nasihat daripada kami

1. Gunakan cincin zakar bergetar ini pada setiap kali anda ingin melakukan hubungan seks bagi memberikan kenikmatan kepasa isteri.

2. Ianya amat sesuai digunakan buat lelaki yang sering tewas cepat agar dapat mempercepatkan klimaks wanita.

3. Basuh dengan bersih apabila anda sudah menggunakannya bagi mengelakkan jangkitan.

4. Jadikannya sebagai hadiah istimewa untuk isteri anda. Sudah pasti dia akan gembira (jangan terkejut pula kalau kami katakan hampir 70% pembeli yang paling ramai memesan produk ini adalah dari golongan wanita).

vibrating ring

Harga Asal RM50

Kini Hanya RM40 Sahaja (Jimat RM10)

Pos Percuma Termasuk Sabah & Sarawak

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/