Vimax Original

vimaxpetuabahagia

Vimax Original untuk Besarkan Saiz Zakar & Tahan Lama

Lebih sejuta lelaki seluruh dunia telah menggunakan Vimax Original sejak 15 tahun dulu untuk meningkatkan kelelakian mereka. Di Malaysia kami ada rekod para pelanggan yang menggunakan Vimax Original untuk mengoptimumkan kesihatan mereka sejak 2006 lagi. Vimax Original telah 15 tahun dipasarkan dan permintaan semakin meningkat dengan pembelian ulangan yang tinggi serta doktor-doktor juga mengambil bahagian dengan memberikan rumusan Vimax Original ini kepada pesakit mereka. Sudah pasti Vimax Original bukan sembarangan herba. Kajian secara klinikal pula mendapati Vimax Original berkesan. Pelanggan kami terdiri dari golongan VIP dan Vimax Original bermanfaat buat mereka. Jika Vimax Original memuaskan hati mereka, bagaimana pula dengan anda? Teruskan pembacaan anda…

No#1 Back Up By World Famous Urology Doctor

dr mario

Dr. Mario telah bersama Vimax (Pillsexpert Inc, Canada) sejak 11 tahun dulu. Memperkenalkan herba yang selamat, semulajadi dan berkesan kepada lelaki seluruh dunia. Vimax Original ini telah diiktiraf oleh doktor urologi terkemuka dunia.

Syarat untuk kesan optimum;

 • Anda mestilah mengamalkan Herba Vimax Original selama 3 bulan!
 • Kesan setiap individu adalah berbeza-beza, sila cuba sendiri untuk kepastian.
 • Tanpa mencuba Vimax Original anda mungkin tidak tahu kesannya secara menyeluruh.

Namun apa yang kami pasti ialah;
Selepas sebotol Vimax Original anda beli, anda pasti akan beli lagi…
Anda juga pasti akan memperkenalkan produk hebat ini kepada rakan-rakan untuk mencuba Vimax Original ini!

drmario

90 Days Trial, 100% MoneyBack Guarantee. Yes, No Question Ask!

jomkenalivimax

Jenama Vimax memang sudah terkenal dan telah berada dipasaran seluruh dunia sejak 15 tahun dulu. Ia mempunyai lesen Trade Mark di USA dan Kanada. Vimax Original ini sungguh hebat dan telah dipasarkan sejak 2006 di Malaysia. Jadi kenapa Vimax Original menjadi kapsul hebat untuk semua lelaki? Vimax Original adalah produk terkemuka dunia. Ia menjadi pilihan No#1 kepada pelanggan kerana kesannya yang membantu ramai orang. Bermula di Kanada, ia memasuki pasaran USA, seterusnya memecah pasaran Eropah dan kini dalam perjalanan ke Asia dan akan memasuki negara Timur Barat.

Ketahui RAHSIA Vimax Original bagaimana mengeratkan semula hubungan suami isteri dan membantu lelaki yang mempunyai senjata yang kecil dan sederhana dengan MUDAH, SELAMAT & EFEKTIF.

vimax-02

Pil Vimax Original adalah kapsul yang diimport khas dari Kanada yang mula menjadi perhatian lelaki untuk tujuan kesihatan seksual. Pil Vimax Original ini ialah makanan tambahan atau food suplemen untuk lelaki yang mampu membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki secara 100% herba asli. Secara amnya, ia mampu membawa kesan positif kepada sistem reproduktif lelaki serta mengekalkan kesihatan lelaki.

vimax original

FUNGSI UTAMA VIMAX ORIGINAL

 1. Berkesan meningkatkan nafsu, keinginan seks dan stamina lelaki.
 2. Membina otot zakar yang lebih besar dan keras.
 3. Menjadikan zakar lebih kukuh dan kepuasan seks lebih maksimum.
 4. Membantu menghentikan pancutan pramatang air mani.
 5. Rupa zakar anda yang lebih besar dan panjang akan membangkitkan keinginan seks kepada pasangan anda.
 6. Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk memaksimumkan kekerasan zakar dalam masa yang panjang seperti yang anda mahukan.
 7. Menambahkan stamina untuk aktiviti harian seperti berkerja dan bersukan.
 8. Jika diamalkan berterusan zakar akan lebih panjang dan besar secara beransur-ansur (keputusan berbeza-beza mengikut individu)

“Kami mengesyorkan Vimax Original ini kepada pesakit diabetes dan darah tinggi yang mengalami kemerosotan prestasi seks kerana penyakit tersebut, 85% pelanggan kami yang menggunakan produk ini berjaya menyelesaikan masalah mereka. INSYAALLAH dengan izin-NYA.

vimaxpetuabahagia

Kenali Vimax Original

Pertama sekali, Vimax Original adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba-herba terhebat.

Vimax Original terdiri daripada formulasi herba-herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba #1 untuk para lelaki. Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasme yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax Original mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.

Dengan amalan Vimax Original, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN. Dan ini adalah bersifat KEKAL. Vimax Original memberikan kesan dan faedah yang KEKAL.

Bagi mereka yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang Vimax Original bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Disamping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax Original juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.

abangpower

Tambah Saiz

Isu saiz seringkali berlegar dalam kotak fikiran kebanyakan lelaki. Ada yang mencuba teknik lama seperti menggantung pemberat dan sebagainya. Ada juga yang mengamalkan teknik Jelqing selain dari kaedah urutan dengan pelbagai jenis minyak. Senaman juga turut terlibat dalam usaha untuk mendapatkan saiz dan kepuasan yang diidamkan.

Namun begitu, dengan komitmen dan kesibukan kerja yang semakin hebat masa kini, teknik-teknik dan amalan senaman sebegini memerlukan komitmen yang tinggi. Amalan sebegini harus diamalkan secara berjadual dan menuntut sedikit ruangan masa. Dan ianya juga mengambil masa untuk mendapat kesan dan faedah yang diinginkan.

Disinilah kebaikan Vimax Original. Tidak perlu lagi senaman, teknik regangan dan tuaman. Tidak perlu lagi mengurut secara sembunyi. Hanya ambil 1 kapsul pada setiap hari. Vimax Original akan mengembangkan tisu-tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah-seterusnya ini akan menjadikan zakar lebih kuat, keras dan panjang. Daripada testimoni yang kami terima, ada yang sudah mencapai saiz 2” – 3” selepas mengamalkan pengambilan Vimax Original.

vimax

Vimax Original Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%

Setelah membuat penyelidikan selama bertahun-tahun, syarikat ini dengan bangganya menawarkan anda satu produk yang dapat memanjangkan saiz zakar sehingga 1-3 inci panjang dan sehingga 25% dalam lilitan. Ianya dijamin 100% diperbuat daripada herba dan selamat digunakan oleh kaum lelaki yang ingin mendapatkan ‘SENJATA’ yang teguh dan perkasa.

Adakah Hasilnya Kekal?

Ya, hasilnya kekal. Anda mengawal pembesaran saiz zakar anda. Jika anda dapati saiz ‘SENJATA’ anda telah mencapai saiz optimum, anda boleh berhenti pengambilan Vimax Original. Kami mencadangkan anda supaya mengawal pembesarannya kerana tidak mustahil ‘SENJATA’ anda akan memanjang melebihi 9 inci yang mungkin terlalu besar untuk kebanyakan wanita. Namun ianya terpulang kepada empunya diri. Tepuk dada Tanya selera!

Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat?

MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana ketebalan zakar anda akan bertambah dan tempoh eraksi lebih lama.

MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.
MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang anda idam-idamkan selama ini. (Keputusan individu berbeza-beza)

pisang
VIMAX ORIGINAL Kapsul Untuk Lelaki
KERAS. LAMA. AMPUH

Sebarang kesan sampingan akan dialami?
Jawapan adalah TIDAK. Vimax Original dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doktor. Apa yang anda perlukan ialah minum air suam dengan kadar yang banyak semasa menggunakan Vimax Original.

Faedah-faedah lain Vimax Original
Vimax Original akan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan seksual anda, membuat anda berasa lebih muda dan akan memberi kepuasan seks yang lebih menyeronokkan. Anda boleh mengambil satu biji Vimax Original 1 kali sehari untuk mengekalkan kesan-kesan Vimax Original dalam sistem tubuh anda dan untuk menggalakkan peningkatan prestasi kelelakian.

Bahan-Bahan Dalam Vimax Original (Herba berkualiti tinggi diguna)

Herba yang diguna 1st grade. Kini dengan “Technology Smart Dose” Jadi anda tidak perlu menelan 2-9 kapsul sehari seperti herba-herba jenama yang lain. Hanya satu kapsul Vimax Original sehari sudah mencukupi. Makanlah kapsul Vimax Original sebiji sehari selepas sarapan pagi.


Benih Menggetar (Seman Cuscutae)
Benih menggetar dikenali sebagai tonik yang menguatkan buah pinggang dan digunakan secara meluas untuk memulihkan masalah seksual seperti mati pucuk, pelepasan air kecil waktu malam, ejakulasi pramatang.


Saw Palmetto Powder
Dikenali untuk merangsang libido yang rendah pada lelaki dan meningkatkan tenaga seksual. BPH menemukan bahawa ekstrak saw palmetto mengurangkan radang prostat dengan kadar 13%.


Epimedium Sagittatum 04:01 Ext (Menyalak/Kambing Girang/Kambing Miang)
Doktor/Pengamal Herba Cina melaporkan bahawa Epimedium Sagittatum/Horny Goat Weed meningkatkan libido dan meningkatkan fungsi ketegangan.


Hawthorne Berry (Fructus Crataegi)
Hawthorn membantu melindungi anda daripada penyakit jantung dan mengawal tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi. Sekaligus membantu pesakit kardiovaskular.


Gingko Biloba JKR
Tindakan herba ini boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidakupayaan saraf. Ginkgo meningkatkan peredaran darah periferi dan pengoksigenan.


Inosine Anhydrous
Ialah bahan semula jadi yang boleh membantu meningkatkan keupayaan badan untuk membawa oksigen, tanpa pengambilan oksigen di dalam paru-paru, jadi ia boleh bekerja lebih keras, lebih kuat. Ini adalah bukti kepada manfaat yang bagus semasa aktiviti seksual.


Panax Ginseng (akar)
Ginseng merangsang kegiatan kedua-dua fizikal dan mental dan mempunyai kesan positif terhadap kelenjar seks. Sumbangan herba ini merawat kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia juga cenderung membina darah dan sperma.


Avena Sativa Ext 10:01 (Oat Straw Ext)
Pemberi tenaga dan penggalak nafsu tanpa kesan sampingan yang berbahaya. Juga dikenali sebagai Seed Milky Oat atau Oat Liar, Avena Sativa digunakan untuk merangsang kedua-dua jantina lelaki dan wanita dengan cepat dan berkesan.


Tribulus Terestris Powder
Tribulus Terrestris kini terkenal sebagai penggalak bagi tujuan meningkatkan daya seks. Maksud dan herba ini berasal dari bahasa Bulgaria, kajian yang dijalankan dalam tahun 1970-an, mendapati kesan ke atas testosteron meningkat dan hormon “lutenizing” di kalangan lelaki yang dimiliki oleh pasangan subur.


Cayenne / Lada
Digunakan untuk menangkis penyakit dan menstabilkan peredaran darah. Ia juga mencegah sakit jantung dari serangan jantung yang mengejut dengan meningkatkan kekuatan jantung tetapi bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu yang rosak dan juga menolong menghilang kelesuan akibat persetubuhan.

Ada beberapa ramuan herba-herba hebat yang dipatenkan tidak dapat dipaparkan di sini atas permintaan Pills Expert Inc.

“Tahukah anda kebanyakan herba yang anda makan tidak memberikan anda kesan dan tidak berupaya membantu anda?
Ini kerana herba tersebut dihasilkan secara pukal melalui kaedah makmal dan artificial (Tidak Asli)”

Try Vimax Original, sekurang-kurangnya sebotol. Tetapi kami syorkan 3 botol untuk kesan optimum! Rasai perbezaannya!

vimaxsijil

pakejvimaxbp

pakejvimaxbrown

((( Harga Vimax Biru Putih : MYR160.00 PERCUMA Pos Laju )))

((( Harga Biasa Vimax Original : MYR280.00 Sekarang : MYR180.00 PERCUMA PL Supergel + Pos Laju )))

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “Vimax Original”

 1. […] : Wahai suami-suami sekalian. Jika anda ada mengalami masalah cepat pancut, zakar lembik dan sering ‘game over’ awal. Itu merupakan satu petunjuk bahawa tubuh anda memerlukan rawatan. Kasihanilah isteri. Tugas nafkah […]

 2. […] P/S : Ambillah makanan tambahan yang berupaya untuk meningkatkan kekuatan batin agar stamina dan prestasi anda semasa melakukan hubungan intim bersama isteri sentiasa berada di tahap terbaik. Jika zakar cepat lembik dan tidak cukup tegang bagaimana mahu anda untuk memuaskan nafsu isteri. KLIK SINI […]

 3. […] P/S : Cuba anda fikir kembali dua tiga kali anda melakukan seks dengan isteri. Apakah responnya semasa anda memainkan peranan anda? Apabila anda pancut, adakah isteri anda puas dengan layanan yang anda berikan kepadanya? Ingat! Kebanyakan suami tidak mampu untuk memberikan kepuasan seks yang diinginkan oleh isteri mereka. Wallahualam. KLIK SINI […]

 4. […] P/S : Adik kecil suami anda asik layu dan cepat pancut? KLIK SINI Apa guna jadi lelaki atau suami jika adik tidak boleh berdiri? KLIK SINI […]

 5. […] P/S : Bersyukurlah wahai para suami yang memiliki isteri yang cantik, baik hati dan penuh sifat tanggungjawabnya dalam mengurus rumahtangga kamu. Mudah-mudahan tips di atas dapat membantu para suami mengecapi kebahagiaan dan kemanisan hidup berumahtangga. Bagi lelaki yang ingin membesar, memanjangkan senjata dan tenaga batin anda ‘power’ seperti orang muda KLIK SINI […]

 6. […] P/S : Adakah suami anda dingin seks dan tidak mampu main lama ketika melakukan hubungan intim? InsyaAllah setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tepat mengenai penyakitnya, maka akan wujud kesembuhan dengan izin Allah. Berindaklah sekarang! KLIK SINI […]

 7. […] P/S : Hati manusia memang sukar untuk dibaca dan diramal. Itu semua rahsia Allah yang maha mengetahui. Kita manusia hanya merancang sahaja. Solusi Masalah Hubungan Suami Isteri KLIK SINI […]

 8. […] P/S : Anda harus ingat bahawa dengan pengambilan ubat darah tinggi (ubat hospital) secara tidak langsung boleh melemahkan nafsu syahwat dan tenaga batin orang lelaki. Oleh itu saya cadangkan kepada anda untuk mengambil herba seperti Vimax Original bagi memulihkan atau mengembalikan semula tenaga kelelakian anda. Info lanjut KLIK SINI […]

 9. […] P/S : Kenapa lelaki memerlukan Vimax? Apakah vimax dapat memberikan hasil yang tepat dan segera? Adakah saya sendiri guna dan mengamalkan vimax? Ya, saya sendiri mengamalkannnya! Info lanjut KLIK SINI […]

 10. […] Petua dari pakar supaya zakar suami besar dan tahan lama semasa melakukan hubungan kelamin KLIK SINI […]

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/