Wanita Multiple Orgasme

Wanita Multiple Orgasme
Wanita Multiple Orgasme

Wanita Multiple Orgasme

Pernahkah anda tanya kepada diri anda berapa kali isteri anda boleh klimaks atau adakah isteri anda jenis wanita yang mempunyai keupayaan multiple orgasme ketika berasmara? Ramai yang sedia maklum bahawa wanita boleh klimaks berkali-kali ketika mengadakan hubungan seks.

Atau jika ada suami yang masih belum tahu akan perkara ini, ya isteri anda boleh klimaks lebih daripada sekali ketika berasmara kerana ramai wanita yang berkeupayaan atau berkebolehan untuk multiple orgasme atau klimaks banyak kali.

56569885

Isteri Jenis Multiple Orgasme Boleh Klimaks Banyak Kali

Ini adalah normal, dan walaupun ada sesetengah wanita yang bukan jenis multiple orgasme hanya boleh klimaks sekali sahaja, dan tidak mampu lagi untuk klimaks selepas beliau mencapai orgasme buat pertama kali ketika melakukan hubungan seks dengan suami, majoriti wanita boleh klimaks dan mencapai multiple orgasme lebih daripada 1 kali. Kajian menunjukkan purata multiple orgasme yang dicapai oleh kaum wanita ketika mengadakan hubungan seks ialah sebagai tiga kali.

Walaupun ada wanita yang boleh orgasme lebih daripada tiga kali ketika berasmara, multiple orgasme atau klimaks di dalam hubungan seks adalah jumlah maksima untuk kebanyakkan wanita. Jadi setelah mengetahui fakta ini, berapa kali isteri anda klimaks kali terakhir anda mengadakan hubungan seks dengan isteri anda?

orgasm

Atau anda tidak pernah mengambil berat akan perkara ini dan hanya mementingkan diri anda sendiri dan berhenti setelah anda klimaks dan puas? Pernahkan terjadi apabila anda telah klimaks tetapi isteri anda masih belum klimaks dan meminta lebih lagi, atau menunjukkan rasa tidak puas hati kerana belum klimaks?

Atau lebih mengecewakan lagi apabila isteri anda berpura-pura  telah puas sedangkan pada hakikatnya beliau hanya mencapai orgasme sekali sahaja dan inginkan lebih tetapi anda tidak mampu lagi untuk memuaskan beliau. Jangan kecewakan isteri di ranjang, dan cuba cari alternatif untuk buat beliau multiple orgasme atau klimaks berkali-kali.

CatBOGIW0AAJIzG

Tips Ekstra Petua Bahagia Buat Isteri Klimaks Banyak Kali

Terdapat banyak tips dan teknik yang diberikan di dalam website ini untuk membantu pembaca membuatkan isteri anda untuk multiple orgasme atau klimaks lebih daripada sekali. Salah satu teknik yang paling efektif ialah dengan mempelbagaikan Posisi Seks dan mencari posisi seks yang memberikan nikmat yang maksima kepada isteri anda, tetapi dalam masa yang sama dapat membantu anda melambatkan pancutan anda sendiri, jadi anda boleh menahan diri daripada pancut dengan lebih lama, dan boleh membuatkan isteri anda tidak tahan dan pancut berkali-kali.

Jika sebelum ini anda hanya mencuba satu dua posisi sahaja ketika berasmara, tidak rugi jika anda bereksperimen dengan posisi-posisi seks yang lain untuk mencari kelainan, dan mencari posisi seks yang boleh membuatkan isteri anda klimaks berkali-kali.

dapatkan sekarang

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

https://www.facebook.com/johorsoutherntigers.com.my/videos/612746285555341/